נטסטיק לגרפיקה
-
משהו הציע לי נטסטיק של אלקטל דור 4, משהו יודע מנסיון האם זה טוב או שעדיף את zte831? תודה מראש.
-
אף אחד לא יודע???
או שזה בהשפעת בין הזמנים? -
אני חושב שהנתונים כתובים על הנטסטיק. איזה מהירות גלישה.
אבל תבדוק אם יש באיזור שלך אנטנה מתאימה.
וגם, לאיזה מהירות אתה מצפה? -
@םןץףך
לא יכולתי לשתוק... כבר מזזזזזמן לא היית פה....
ברוך שובך. -
@ליכט אמר בנטסטיק לגרפיקה:
@םןץףך
לא יכולתי לשתוק... כבר מזזזזזמן לא היית פה....
ברוך שובך.מצטרף...
-
-
יש לי את ה ZTE MF831 ואני יכול לחוות עליו דעה אך לא את האלקטל. באיזה דגם מדובר?
בכל מקרה כרגע בארץ אין כמעט (או בכלל לא) פריסה של LTE כך שמה שמשנה יותר היא לא התמיכה המקסימלית של הנטסטיק אלא מה שייתמך באזור מגוריך. וכפי שכתבו ניתן לבדוק את פריסת האנטנות באזורך (ישנה מפה באתר משרד התקשורת), אם כי קשה להפיק מידע ריאלי כמה קליטה באמת תהיה בכל נקודה ומה תהיה המהירות בפועל בלי לנסות במציאות. -
איני יודע מה הכוונה נטסטיק "לגרפיקה", אך נשמע שהמהירות מעניינת אותך. קח בחשבון שלנטסטיקים מעצם שימושם בטכנולוגיה סלולרית יש מגבלות כגון השהייה (פינג) גבוהה, תלות בקרבה \ סוג \ מפעיל האנטנה הקרובה, וכמובן מגבלת חבילת גלישה.
יש גם מעלות כמו מהירות העלאה ללא הגבלה (אפילו 30Mbps לשניה בפרטנר \ הוט מובייל למשל, מה שיעלה אלפי שקלים באינטרנט קווי). אך מלבד זאת אינטרנט קווי עדיף טכנית מכל בחינה, כולל המחיר.
מבחינת בטיחות רוחנית אפשר באותה מידה לחבר ולנתק את הכבל \ ראוטר \ ספק כח של הראוטר וכו'.
-
-
@nachum37 תגיד עם איזה קישור אתה מתחבר לסטיק?
אני לא מצליח להתחבר ויש לי את אותו סטיק שיש לך. -
@ששלום אתה מתכוון לפורטל של המכשיר שנפתח בדפדפן? אצלי זה היה http://m.home/index.html#home
בכל מקרה, בדרך כלל תמיד הכתובת של המכשיר שהוא השער ל WAN (מודם קווי \ סלולרי) תהיה http://192.168.0.1 זה אמור להביא אותך לאותו מקום. -
משום מה זה לא נפתח לי נתקלת פעם בכזו בעיה שלא הצלחת להתחבר?
-
@ששלום לא. אני כבר לא משתמש בזה מזמן.
-
@nachum37 ברוכים הבאים לפורום! אתה נשמע ממש מקצועי וגם רהוט, נקווה שתהיה לכולנו לתועלת! בהצלחה!!!
-
@nachum37 אמר בנטסטיק לגרפיקה:
בכל מקרה כרגע בארץ אין כמעט (או בכלל לא) פריסה של LTE
כנראה שראית את זה באיזה כתבה מלפני שנתים היום יש פריסה טובה מאד ואפילו המהירות לעומת שאר העולם טובה מאד (תראה פה) ואפילו היום התחילו לפרוס דור 4 וחצי
יש גם מעלות כמו מהירות העלאה ללא הגבלה (אפילו 30Mbps לשניה בפרטנר \ הוט מובייל למשל, מה שיעלה אלפי שקלים באינטרנט קווי)
היום יש אינטרנט בסיבים אופטים שיש לו מהירות העלאה של 100mb/s וזה עולה כמה מאות ולא כמה אלפים
-
-
@שטייגניסט
עיין כאן. אני יודע באופן אישי ממקור ראשון, שאחד מגדולי המנהלים כאן - הציע אותו למתכנתת היי-טק, והוא עובד מעולה. אני מאמין שגם אתה תוכל להיעזר בו. בכ"מ, זה בודאי תלוי גם הסים עצמו, וברשת הסלולרית, איזורי הקליטה וכו'. -
זה התוצאה שיצאה לי בבדיקת מהירות במודם ZTE MF831 בחברת 019 כשהקליטה לא מלאה אלא כך :
-
@האברך אמר בנטסטיק לגרפיקה:
@nachum37 ברוכים הבאים לפורום! אתה נשמע ממש מקצועי וגם רהוט, נקווה שתהיה לכולנו לתועלת! בהצלחה!!!
תודה תודה.
@beri.zip אמר בנטסטיק לגרפיקה:
בכל מקרה כרגע בארץ אין כמעט (או בכלל לא) פריסה של LTE
כנראה שראית את זה באיזה כתבה מלפני שנתים היום יש פריסה טובה מאד ואפילו המהירות לעומת שאר העולם טובה מאד (תראה פה) ואפילו היום התחילו לפרוס דור 4 וחצי
יש גם מעלות כמו מהירות העלאה ללא הגבלה (אפילו 30Mbps לשניה בפרטנר \ הוט מובייל למשל, מה שיעלה אלפי שקלים באינטרנט קווי)
היום יש אינטרנט בסיבים אופטים שיש לו מהירות העלאה של 100mb/s וזה עולה כמה מאות ולא כמה אלפים
אתה צודק, בדקתי שוב. אכן כבר יש יותר פריסה אבל עדיין ישנם איזורים רבים בהם לא הושלמה הפריסה של LTE-FDD ומה שיש אלו רשתות פחות מהירות שמוצגות כ 4G (אולי +HSPA?). באמת משונה שפורסים LTE-A לפני שסיימו עם LTE.
גם בקשר להעלאה, אתה צודק, שכחתי מזה. א"כ כמדומני שכרגע רק באנלימיטד.
-
תודה תודה.
יש לחצן ^ בצד שמאל למטה ליד כל תגובה (ליד המילה 'ציטוט'), לסמן באם נהנית מהתגובה (קוראים לזה 'מוניטין' או 'לייק')...
-
אתה צודק, בדקתי שוב. אכן כבר יש יותר פריסה אבל עדיין ישנם איזורים רבים בהם לא הושלמה הפריסה של LTE-FDD ומה שיש אלו רשתות פחות מהירות שמוצגות כ 4G (אולי +HSPA?)
מוזר כי לפי מה שידוע לי +HSPA בארץ לא קיים בדיוק (קיים אבל לא מביא מהירות קרובה לדור 4) ואני ראיתי בהרבה מקומות והיה קיים דור 4 (LTE)
אולי מה שאתה מדבר זה שיש פריסה אבל יש חורים קטנים באמצע (ראיתי פעם שלא מומלץ לשים את הטלפון על מצב דור 4 בלבד כי בשיחה זה יתנתק כל הזמן כי יש כל הזמן חורים קטנים בלי אנטנות של דור 4 אבל בגלישה זה לא אמור להפריע -
אני לא יודע. אין בשום מקום מידע אמיתי אודות הפריסה.
בקשר לשיחות, כל עוד אין בארץ VoLTE (מתוכנן בפרטנר) שיחות מתבצעות בכל מקרה על רשת דור שלישי.