הגדלות של נטפרי
-
כשהתחלתי לעבוד בעבודתי לפני ארבעה חודשים ביררתי אז אצל חברים איזה סינון לקחת ומה טוב, והייתי ממש עם הארץ בנושא הזה וחבר אחד המליץ לי על XXXXXX שזה סינון מאוד קפדני וכו' וכו' וכך עשיתי אבל מיד כשהתחלתי להשתמש עם זה צצו לי בכל מיני מקומות מראות שמאוד צרמו לי בעיניים (בלשון המעטה....) ועוד מלא מרעין בישין שלא כאן המקום לפרטן בפורום הקדוש הזה, וכשהתקשרתי אליהם ואמרתי להם שראיתי תמונות לא כל כך צנועות הם פשוט אמרו לי כך: מה הבעיה בזה ועוד כל מיני תירוצים וכמובן ראש הכותרת שיש להם הכשר של כמה רבנים שאני לא זוכר אפילו מה השמות שלהם, ומאוד נשברתי והייתי בדילמה מאוד גדולה מצד אחד אני קיבלתי עבודה מאוד טובה ומצד שני לא חשבתי שאני יקלע למצב הזה , ואז ראיתי שיש כזה סינון שקוראים לזה נטפרי ולמען האמת מה שבעיקר משך אותי זה היה המחיר המצחיק והנמוך שנטפרי מבקשים, אז החלטתי לעשות ניסיון אחרון ולהצטרף לנטפרי, ואני יכול להגיד לכם שפשוט אני נפעם כל פעם מחדש מהגדלות והיופי שיש לכם להציע!!! הסינון המושלללללללםםםםםםםם!!!!!!! ובפרט הצניעות והענווה שמלווה את כל המנהלים והבודקים.
שכר הרבה מאוד מזה שאתם מצילים כל כך הרבה יהודים מעוונות!
חילכם לאורייתא!!! ואין לי ספק שכשמשיח יגיע דבר ראשון הוא יבוא אליכם ויודה לכם על ההצלה שעשיתם למען הניסונות העצומים והנוראיים שיש בדור שלנו - עקבתא דמשיחא.
נ.ב. ולסיום רציתי להגיד שאחרי שעזבתי אותם הם כמובן התקשרו אלי ואמרו לי למה עזבתי אז אמרתי להם שלא נהנתי מהסינון שם אז שאלו אותי לאיזה ספק עברתי אז אמרתי להם שעברתי ל 019 אז הם מיד אמרו לי אבל אין להם בכלל סינון אמרתי אבל יש לי את המסלול של נטפרי אז היא מיד אמרה לי אההההה...........
וסגרת את השיחה ומאז הם ברוך השם לא חזרו ומה שבטוח שאני לא חוזר לשם לעולם. -
@גרפיקאי123 עדיף להעביר ל'רשמים'.
-
@WWW העברתי
-
@גרפיקאי123 רק תייגת, לא העברת לכאן.
-
@WWW איך אני עושה את זה?
-
@WWW הוא נמצא ברשמים !!
אז מה הבעיה ?? -
@גרפיקאי123 מוטב שתמחק את שם החברה...
-
@גרפיקאי123
אני ערכתי לך את ההודעה.
לא ראוי לכתוב שם חברה.ואגב, אם ידוע לכם על פרצות שם, ראוי לשלוח לגוף שמפקח עליהם בכתובת המייל sinun8900@gmail.com ותפרט להם מה הבעיות שיש שם.
יש עניין להציל יהודים אחרים. -
-
@baruch אמר בהגדלות של נטפרי:
ואגב, אם ידוע לכם על פרצות שם, ראוי לשלוח לגוף שמפקח עליהם בכתובת המייל sinun8900@gmail.com ותפרט להם מה הבעיות שיש שם.
מדהים!
-
@baruch אמר בהגדלות של נטפרי:
ואגב, אם ידוע לכם על פרצות שם, ראוי לשלוח לגוף שמפקח עליהם בכתובת המייל sinun8900@gmail.com ותפרט להם מה הבעיות שיש שם.
מי זה הגוף הזה? גוף חיצוני או חלק מהמערכת?
-
@הגוף-והנפש לפי מה ש @baruch אמר פה
ראוי לשלוח לגוף שמפקח עליהם בכתובת המייל sinun8900@gmail.com ותפרט להם מה הבעיות שיש שם.
זה נראה מישהו חיצוני
-
@מעמד רק בפלוס.
-
@שלום-על-ישראל מה הכוונה ' רק בפלוס' ??
-
@מעמד בסינון XXXXX... במסלול פלוס
-
אני מתפלא שאף אחד לא פרגן ל @גרפיקאי123 על שעמד בניסיון. הרי הוא יכול היה להשאר הXXXXX ולהשקיט את מצפונו בטענה שיש לו סינון וכו'
אשרי מבקשי האמת!! -
@גבריאל-פולארד
תודה רבה!!!
ונראה לי שבנושא קדושה וצניעות צריך כל יהודי לעשות את כל מה שיכול, יותר מכל דבר אחר כי זה היסודות של היהדות ועל זה מסרו אבותינו במשך כל הדורות את נפשם.
ושוב לא לשכוח להודות לה' יתברך שמסר עולמו לשומרים כל כך נאמנים
כנטפרי!!!!!! -
@גבריאל-פולארד עיין פה כמה הצבעות @גרפיקאי123 קיבל
-
@מעמד נראה לי שזה אחרי המוסר שנתתי.
ואגב דבריו של @גרפיקאי123 חשבתי על משפט נחמד:
באינטרנט, כמו בכביש, צריך להמנע מחסימה של XXXXX.... וד"ל