עמוד שער לספר
-
@האברך אמר בעמוד שער לספר:
וזה גורם (עכ"פ במחשבים סטנדרטיים) לאיטיות בגלילת המסמך.
אתה מתכוון למחשבים איטיים... לא סטנדרטיים, הסטנדרט היום הוא די גבוה...
-
@shraga אני עבדתי על קונטרס גדול (99 עמודים) עם הרבה תמונות (אוצה"ח, בשילוב של תיבות טקסט), וזה גרם לי הרבה בעיות ('לא ניתן לפתוח את הקובץ מכיון שיש בעיות', בקיצור, בעיות תגיות - שלא תדעו מצרות), וכמעט שהלך לי הרבה עבודה לאיבוד, רק שבסוף בחסדי ה' אחרי הרבה תפילות, הסתדר לי כהרף עין.
-
@WWW אמר בעמוד שער לספר:
רק עכשיו אני רואה את המשפט שלך
"עדיף להיות אדם חכם עם מכשיר טיפש,
מאשר אדם טיפש עם מכשיר חכם"אכן, מאמר החכם ...
-
@WWW שאלה: אני מבין מדבריך שהעתקת תמונה מאוצה"ח על הוורד והוספת תיבת טקסט. לענ"ד, אם מדובר בעמ' שלם מאוצה"ח ניתן לעשות את כל זה באדובי אקרובט, גם פחות כאב ראש, וגם קובץ הרבה יותר קל כי הוא בפורמט פי די אף. בקבצים מרובי תמונות ו"הדבקות" על המסמך [תיבות טקסט, וורד ארט וכד'], גם במחשבים חזקים יהי קשה לנהל אותם, פשוט כי וורד לא מותאמת לזה. ואני עבדתי על מחשבים עם I7 ו16 ג"ב בראם ולא עזר. פשוט התוכנה לא מצליחה לנהל את הקובץ. צריך לזה תוכנות ברמת גרפיקה כמו אינדיזיין וכד'. מינימום פאוורפוינט שמיועדת לתמונות וכד'.
-
@חסידיש המשפט אינו שלי, הוא של המרצה הנודע הרב צביאלי בן צור.
-
@שלום-על-ישראל לא יודע מה הבנת, אבל הקובץ שלי היה מורכב ברובו מטקסט, וכלל גם תמונות וסריקות וגם תיבות טקסט.
(זה שהזכרתי את העניין של תיבות טקסט - זה מפני שיש באג חמור בוורד 2010 (הגרסה הכי טובה בינתיים), שגורם לקבצים לא להיפתח, שקשור לפריסת תיבות טקסט ותמונות במסמך). -
@WWW אם כך, לקחתי את מילותי חזרה.
-
@WWW אמר בעמוד שער לספר:
וורד 2010 (הגרסה הכי טובה בינתיים)
גם אני מצטרף להנ"ל. בוורד 2013 ו-2016 יש המון גופנים שלא תואמים
-
@WWW אמר בעמוד שער לספר:
וורד 2010 (הגרסה הכי טובה בינתיים)
גם אני מצטרף להנ"ל. בוורד 2013 ו-2016 יש המון גופנים שלא תואמים
לא רק זה, זו הגרסה הכי יציבה.
-
-
-
@WWW אמר בעמוד שער לספר:
גם 'הסרת רקע' בתמונות, קיים רק ב2010, כמו"כ אני מתחבר לזה יותר מהגרסאות החדשות
מצטרף!
דרך אגב, אולי יהיה לתועלת לאי-מי: היו גם דברים באופיס 03-07 שנוחים יותר מאשר בגירסאות החדשות, לדוגמה: ה-WORDART של אופיס 2003-2007 היה בעבור רבים פשוט וקל לתפעול יותר מזה של הגירסאות החדשות, וכן יצירת תיבת טקסט בצורות שונות היה פשוט יותר ליצור.
מי שמעוניין להשתמש במסמך מסויים באופציות של אופיס 03-07, אפשר לשמור את הקובץ דרך שמירה בשם>שמור כסוג WORD 03-07, ומכאן ואילך - ה-WORDART וכן אופן יצירת תיבות טקסט (באותו מסמך ספציפי) יהיה כמו באופיס 03-07. -
@WWW אמר בעמוד שער לספר:
'הסרת רקע' בתמונות, קיים רק ב2010
אתה בטוח? אני משתמש בזה באופן רציף מאז ועד היום בגירסת 2016....
לדוגמה: ה-WORDART של אופיס
כנראה שהכל זה ענין של גישה. לי למשל יותר נח לעבוד עם הוורדארט של 2016, זה בעצם בדיוק אותו דבר, ואחרי יצירת האוביקט יש אפשרות לשנות אותו למתעגל וכד' באפשרות "המרה" שב"אפקטים". במקום רשימת מוגדרים מראש פתחו את זה יותר. אז אני מסכים שאפשר לא לאהוב, אבל אפשר גם כן לאהוב...
האמת שבעיה מרכזית אחת קימת, והיא שבגירסאות החדשות הוורד כל פעם "מסדר פריסת עמודים מחדש" מה שגורם לאיטיות בקבצים מורכבים ולפעמים לתקיעה של הוורד ואולי כלפי זה מכוונים דברי @clickone . מצאתי שבאמת העצה לזה לעבוד על הקובץ בגירסה הישנה ורק בסוף העבודה להמיר אותו. כמו"כ הבחנתי שגירסת 2016 עם מחשב קצת יותר חזק (8 ג"ב ראם) עבד יותר טוב בהרבה. -
@WWW אמר בעמוד שער לספר:
@האברך תשאל את @clickone , הוא כתב את המשפט הזה איפשהו בפורום.
האמת שכתבתי את זה על אקסס.
לוורד אני כמעט ולא נכנס... -
@shraga למעשה, מהנסיון שלי בפועל בימים האחרונים, בהם סגרתי את הספר [עם עמוד שער, ועמודי הנצחות באדיבות שרגא...], הסגירה הכי טוב מבחינת איכות, היתה ב'שמירה בשם' של וורד, בפורמט PDF. ויישר כח לכל המייעצים, ובפרט לשרגא שהעלה מסגרות...
-
@מבקש-עזרה אמר בעמוד שער לספר:
הסגירה הכי טוב מבחינת איכות, היתה ב'שמירה בשם' של וורד, בפורמט PDF.
אני ניסיתי ובאמת זה נכון לדברים אחרים, כמו תוכן ענינים, שוורד יודע להמיר את זה הכי טוב (סוף סוף, הוא היצרן של הקובץ...), אך לגבי תמונות, זה ממש לא היה אותו איכות, ראו את זה גם במשקל הקובץ, (9 מ"ב - 50 מ"ב).
-
@shraga אמר בעמוד שער לספר:
@מבקש-עזרה זה פורום שמיועד לעזרה בנושא נטפרי, ולא לשום נושא אחר... אבל, קח כמה שעיצבתי בעבר...
https://magicode.me/send-file/file/144624118cc697e380221b14cf7ba6c757f8124a/download
(כמה jpeg ועוד 2 בפורמט PDF עם גלישה של ס"מ לכל כיוון - גודל 17*24 ס"מ)כל הזכויות שמורות לי, תשתמש בהנאה לכל צורך שהוא, אך אין לקחת על זה תשלום אלא אם כן הוא מועבר אליי ...
תהנה!
אתה יכול לשלוח לי את הקבצים [ואולי עוד כמה...] למייל A0795424814@GMAIL.COM תודה רבה!אתה יכול ללשלוח לי את הקבצים [ואולי עוד כמה...] למייל A0795424814@GMAIL.COM תודה רבה!
-
@shraga הגיע עת פקודתם של שני השערים שהעלת כאן בפורמט PDF. האם תוכל לשלוח לי אותם בJPG כדי שאוכל להוסיף עליהם טקסט בוורד? [אני צריך דווקא את הוורד].
זה ממש לא יפה להטריד יהודי שעשה טובה לפני כמה חדשים בגללה, אבל אם יש לך איזה פנאי [עד שתתקבל פניה חדשה במערכת הפניות...] אשמח מאוד. תודה. -
@שלום-על-ישראל אין לי את זה בהישג יד.. סורי, אולי יש מישהו אחר שיכול להעלות
-
@WWW יש סיכוי שאולי לך יש את הקובץ הפתוח שאוכל לסגור אותו כJPG? תודה.
[שער 4 ושער 5 כלשונו של שרגא]