איטיות מטורפת בבדיקת התמונות
-
@יעקב.ק ממש לא משנה אם זה בארץ או מחוצה לה, בן אדם זה בן אדם. אין כמו רובוט שאינו שובת אף פעם, ורובוט אחד עושה פעולות של מאות אנשים.
-
@סופר אמר באיטיות מטורפת בבדיקת התמונות:
אני מתמלא רחמים על הגרפקאיים, בוני אתרים
זה נכון ולדעתי זה לא רק אי נוחות אלא הפסד כספי בגלל ירידה בהספקים וכו'
לדעתי צריך לתת להם קדימה על פני אלו שסתם משוטטים להנאתם למשל שאתרים שמיועדים במיוחד לגרפיקה או או כל עיסוק מקצועי אחר שמכריח שימוש בתמונות, יזכו לקדימה בתור.
ואולי יותר מזה אתרים שמשמשים לשימוש רציני כמו יד 2 ואחרים יקדמו לאתרי חדשות ובילוי וכו' -
@רוצה-לדעת
אתה צודק לעצם העניין ואולי אנו שוב חוזרים למסלול vip
אבל לדעתי אתרי חדשות (ובילוי- אם יש), הם בקושי תמונות והרבה משתמשים. -
@הגוף-והנפש
כן נכון. אבל אין צורך שהלקוח יקבל הגדרה מיוחדת אלא ההגדרה היא באתר, אתר שמיועד לאנשי מקצוע
ואם לצורך העניין אדם שהוא לא גרפיקאי קיבל פרויקט קטן שצריך גרפיקה גם הוא יהנה מזה
וזה גם ימנע מאנשים שלא באמת צריכים לרכוש לקוח vip
ובעצם עולה לי רעיון ליצור חלוקה בן אתרים שבהם התמונות משמשות לאווירה לבין אתרים שבהם התמונות מוכרחות
זה יוריד קצת את חווית המשתמש, אבל אולי זה דווקא טוב כי זה יחדד את זה שאינטרנט בציבור שלנו זה כלי עבודה בלבד. -
-
@magicode אמר באיטיות מטורפת בבדיקת התמונות:
כרגע חסמתי את פינטרסט עד שיהיה הרבה בודקים והמצב ישתפר.
אצלי פתוח. מוזר.
-
@למדן-וידען אמר באיטיות מטורפת בבדיקת התמונות:
@magicode אמר באיטיות מטורפת בבדיקת התמונות:
כרגע חסמתי את פינטרסט עד שיהיה הרבה בודקים והמצב ישתפר.
אצלי פתוח. מוזר.
האתר פתוח אבל הוא לא שולח תמונות לבדיקה
וזה עכשיו פחות טוב מפעם
כי פעם הוא היה סגור אבל היה בודק לי תמונות שהגיעו מפינטרסט במייל
כרגע גם את התמונות שמגיעות למייל הוא לא בודק
וחבלחו"מ מי החליט שפינטרסט זה אתר שאינו מקצועי
מי יחליט מה מקצועי ומה לא
אם אני מורה לאמנות או ציור פינטרסט בשבילי הוא אתר לצורך מקצועי. -
@ללי
זה נכון אבל עכשיו קיבלתי מייל מהם והסינון אכן עבד שם דהיינו שרוב התמונות לא נשלחו אבל היו כמה שהיו תמונות שנפתחו וזה לא היה כל כך ראוי לסינון של נטפרי בלשון המעטה....,
כמובן שמיד בטלתי את הרישום שיש לי מהם, דהיינו שלא ישלחו לי יותר מיילים אבל יש כאן פירצה שנטפרי צריכים לתת את הדעת עליו וכדאי מה שיותר מהר.
@magicode נשמח שתתקנו את הפירצה ואנו סומכים עליכם שזה יסתדר על הצד המושלם ביותר כמו שנטפרי עושה תמיד!!! -
@ללי
לא אמרנו שזה לא מקצועי אבל כרגע אין לנו יכולת לפתוח אותו זה יכביד בצורה לא מידתית על כל בידקת התמונות. -
תעשו למייל העברה למייל של נטפרי
info@netfree.link -
@סופר אמר באיטיות מטורפת בבדיקת התמונות:
@יעקב.ק ממש לא משנה אם זה בארץ או מחוצה לה, בן אדם זה בן אדם. אין כמו רובוט שאינו שובת אף פעם, ורובוט אחד עושה פעולות של מאות אנשים.
הרב ברוך שליט"א טוען שאמריקה העלויות גבוהות מאד
-
-
@magicode
מה יצא עם זה? -
@גרפיקאי123
אני לא בודק את זה....
אני מקווה שהסברתם למה שלחתם את זה.
שיבינו. -
@גרפיקאי123 אמר באיטיות מטורפת בבדיקת התמונות:
@ללי
זה נכון אבל עכשיו קיבלתי מייל מהם והסינון אכן עבד שם דהיינו שרוב התמונות לא נשלחו אבל היו כמה שהיו תמונות שנפתחו וזה לא היה כל כך ראוי לסינון של נטפרי בלשון המעטה....,
כמובן שמיד בטלתי את הרישום שיש לי מהם, דהיינו שלא ישלחו לי יותר מיילים אבל יש כאן פירצה שנטפרי צריכים לתת את הדעת עליו וכדאי מה שיותר מהר.
@magicode נשמח שתתקנו את הפירצה ואנו סומכים עליכם שזה יסתדר על הצד המושלם ביותר כמו שנטפרי עושה תמיד!!!מוזר
אני מנויה לפינטרסט כבר חצי שנה
והתמונות שנבדקו לי ממה שהגיע למייל מעולם לא היתה בהם בעיתיות כל שהא
בכל מקרה מבינה את עצם החסימה בגלל ריבוי התמונות
ומקוה שימצאו פתרון גם לזהלא הבנתי איזה מייל צריך להעביר למייל של נטפרי
-
@ללי
הוא ביקש ממני שאני ישלח לו את המייל הבעייתי שקיבלתי. -
עוד נקודה שנתקלתי בה לאחרונה לת'שומת לב המנהלים @magicode ..
יש כמה אתרים שאני משתמשת קבוע שהתמונות שם נבדקו למעלה משנה, ולאחרונה התמונות שם נשלחות שוב לבדיקה.
כאילו משהו בזיכרון הנטפרי נמחק.. -
@ani
יכול להיות שהם עברו לשרת אחר
ואז התמונות מגיעות ממקור אחר -
מעניין למדי. היום הוא יום ראשון המאויים כל כך, ודווקא מהירות הבדיקה לא רעה בכלל...
אולי זה כי יש הרבה שנמצאים עכשיו בכולל / בעבודה במקום לשוטט מהכא להתם? -
הגיע הזמן לשנות את הכותרת!!!