אינטרנט של גולן בנטסטיק עם VPN?? לאאאאאאאאאאאאטטטטטטטט
-
@יעקב-ישראל באיזה אתר אתה בודק מהירות זה נראה יפה מאוד
-
-
@יעקב-ישראל אמר באינטרנט של גולן בנטסטיק עם VPN?? לאאאאאאאאאאאאטטטטטטטט:
@מיציבושי
אני קניתי בישי פון (חזון אי"ש פינת רבי עקיבא ב"ב) ב 230 ש"ח (אוליי 290 לא זוכר מדוייק) לא מתחרט לרגעאתמול בדקתי והמחיר עלה ל 350 ש"ח אז עדיף שתקנו פה מ @frize37
-
@יעקב-ישראל
@frize37 מוכר ב210ש"ח -
גם לי נסיון עם החברה הזאת זה מצוין HUAWEI
השאלה מה הגודל שלו ואיך הוא נראה -
@יעקב-ישראל משום מה @frize37 אמר לי במייל שאין לו כרגע.. צריך לבדוק מולו שוב טלפונית.
-
@למדן-וידען @מיציבושי אני מחכה למשלוח..... אני מקווה שעוד שבוע יהיה כאן..... לא יודע למה לפעמים לוקח שבועיים לפעמים שלש.... אבל יש לי רשימה גדולה בהמתנה.... אבל ישאר משהו.... בכל אופן אני מכין עכשיו עוד משלוח
-
@frize37
תזמין כבר עוד אחרי העוד יש לך כ"כ הרבה ביקוש וטח ימכר הכל חבל שילכו לקנות אצל הנוכלים בדווידקא -
@IE אני לא ידעתי כמה הביקוש.... אבל אני חייב להזמין בכמויות
-
@frize37
אם לא תזמין כמויות אני גם יתחיל לייבא -
@IE קודם כל אתה יכול לייבא..... לא קניתי זכויות יוצרים.... אני פשוט מביא כי מי שעושה סים הוא רוצה לקנות גם נסטיק.... אתה יכול להביא ולמכור סתם ככה... אבל אין בזה הרבה רווח
-
@frize37
אני מאמין אבל שכאב ראש יש כן הרבה -
@IE אמר באינטרנט של גולן בנטסטיק עם VPN?? לאאאאאאאאאאאאטטטטטטטט:
@frize37
תזמין כבר עוד אחרי העוד יש לך כ"כ הרבה ביקוש וטח ימכר הכל חבל שילכו לקנות אצל הנוכלים בדווידקאלא ראוי, נא לשמור על נקיות הפורום.
-
@למדן-וידען
יש לך נקודה אני מכבד את ההערה אבל כנראה אתה לא ירושלמי או עוד לא יצא לך לקנות שם -
@IE @למדן-וידען סליחה, אבל זה לא קשור לנקיות. בדווידקה יש נוכלים. אם אני הלכתי לחנות ורצו למכור לי נסטיק שעולה בחנות ליד שהוא לא נוכל 140 ש"ח, ורוצה ע''ז 220 ש"ח ואומר לי שזה דור4 כשבאמת זה רק 3. אז זה לא נוכלים???
-
@frize37 @IE זה לא הנושא, רוב הרכילויות ולשון הרע הם אכן נכונות, אם לא נשמור על הרמה כאן נטפרי יכולה לפתוח את שאר הפורומים הסגורים..
-
@למדן-וידען לגבי דברים אחרים אתה צודק. אבל בנושא זה אנשים צריכים לדעת להיזהר איך לקנות שם.
-
@frize37
אני כבר כתבתי שכנראה הוא אף פעם לא קנה שם
זה מקום שעובדים לך בעניים בלי בושות כל החניות ובמיוחד הבני דודים שבניהם אני ממש ממליץ לא לקנות שם כלום חדש ומחודש יד שניה ושלישית לא משנה מה
וזה מפורסם לכול ולכן אין כאן משום לשון הרע -
@IE אני כן קונה שמה הרבה דברים. יש שם חנויות טובות. אבל צריכים להסתכל כל דבר בארבע עיניים וגם לבדוק קודם מחירים
-
@IE דווקא אני ירושלמי במקור.. הייתי שם יותר מפעם אחת והיה לי שכל לבדוק ולהשוות..
@frize37 פרסמת כבר בעבר שצריך להיזהר מהם, תלוי איך כותבים.בכל אופן, אני חושב שכאן בפורום זה לא המקום שאנחנו הולכים להזהיר את כלל ישראל מכל מה ומי שצריך להיזהר ממנו.. את זה בדיוק עושים בפורום החסום הנ"ל..
זה כל מה שבאתי להאיר.