בדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות
-
@מעמד
אתה רוצה לספור לכמה דפי אינטרנט נכנסים? כמה תמונות נשלחו ע"י המשתמש?
כל סוג של תמחור מפוצל מסרבל את החישוב ואת שירות הלקוחות.אני לא אומר שלא ניתן לעשות את זה, אבל לא בטוח שזה הפתרון.
-
@baruch לא התכוונתי לפי כניסות לאתרים !
אלא התכוונתי שאם יש מישהו שלא צריך כל כך אתרים ויש לו רק אתר אחד שהוא נכנס בו או שבכלל אין לו אתרים אלא רק מייל בלבד כמו 'קהילת ג'מייל', שלהם לא יעלו ואם מישהו צריך אתרים ולא משנה כמה, הוא ישלם יותר כי הוא יותר צריך את הבדיקת תמונות -
@baruch אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:
@אפשוטער-יוד
לא שאתה לא צודק, אבל יש גם צד שני.
יש אנשים שמחשבים את הסינון לפי החור של הגרוש.גם אני לא בעד להעלות מחיר, אבל לפעמים אין ברירה...
כולם יודעים שיש כאלו, ויש כאלו,
הוויכוח הוא רק היא מה יותר,
האם אנשים שאכפת להם כסף או אלו שאכפת לה איכות
לדעתי ברור שהרוב מבקשים איכות וזה הרבה יותר מאלו שמבקשים להרוויח כסף -
@baruch אפשר לעשות שמנוי פרימיום יקבל את הפיתוחים המתקדמים כמו דרייב וכדו'
-
במידה והדבר כבר מפותח וקיים, למה לתת את זה רק למנויי פרימיום?
-
@baruch אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:
במידה והדבר כבר מפותח וקיים, למה לתת את זה רק למנויי פרימיום?
כי יש דברים שיצא עומס על כולם עיין ערך פינטרסט
-
@shukiha אמר בבדיקת קבצים בדרייב ע"י הבודקים נט פרי בניצול נקודות:
כי יש דברים שיצא עומס על כולם עיין ערך פינטרסט
דרייב זה פיתוח.
פינטרסט זה בדיקת תמונות. -
@WWW
מבלי ליכנס לדיון, רק בהתייחס לתשובה שענית.
למיטב הבנתי, הפיתוח בדרייב אמור לאפשר שליחת הקבצים שבתוכו לבדיקה. -
@ליכט
נראה לי ש @WWW התכוון להציע, שפיתוחים שפותחו עבור רשת נטפרי - שיעברו בתעבורה הרשת שלה, הם ייפתחו לכולם ולא רק למשתמשי פרימיום, וכמו שכתב כבר @baruch , למה לא לתת לעולם ליהנות?!
אבל, פתיחת אתר כמו של פינטרס'ט - שמפוצץ בתמונות שאין להם סוף, וזה מכביד על המערכת בדיקה של הבודקות - וכולם נאלצים להמתין המון, זה ייאופשר בעד תשלום מיוחד - כמו בצורות מנויי פרימיום וכדו'. אוטומטית, לא יהיה ביקוש גדול לאתר כזה, ולא יווצר עומס על המערכת כולה. -
@עברי-אנכי כוונת הרב @ליכט היתה שגם לפתוח את גוגל דרייב ייצור עומס, כי זה אומר לשלוח את כל מילארדי הקבצים שבגוגל דרייב לבדיקה.
-
@האברך
אתה צודק. אבל אני עדיין חושב שיש איזה שהוא שינוי מהותי ביניהם. דרייב - אינו אתר ציבורי כללי כמו פינטרס'ט שכולם נכנסים להכל וכו', אלא חשבונות של אנשים פרטיים, שניתן בו לשתף וכו'. ולכן - ייתכן מאד - שאם פותחים אתר כמו פינטרס'ט, הכל נפתח, על כל כמויות התמונות שבו, וגם המערכת והשרתים צריכים 'לסחוב' הכל. אבל דרייב, זה לפי בקשות ספציפיות של משתמשים, לא כך?!