בקשת עזרה - SMS
-
מישהו יכול לקבל עבורי SMS? אני צריך להסיר רכב שכור מהמנוי שלי בכביש 6. תודה רבה.
-
שלח לי מייל, ואעזור לך בל"נ.
-
@meir תודה רבה מאוד! עבר בהצלחה.
לכל מי שהסתפק - שירות מעל ומעבר!! -
@שלום-על-ישראל אמר בבקשת עזרה - SMS:
מישהו יכול לקבל עבורי SMS? אני צריך להסיר רכב שכור מהמנוי שלי בכביש 6. תודה רבה.
לא מספיק להסיר באתר שלהם?
-
@מי-האיש גם אני הייתי בטוח עד ש"באתר שלהם" נתקלתי בזיהוי עם קוד שנשלח רק בSMS...
-
הכי טוב זה להתקשר אליהם, בפניה דרך האתר לוקח מספר שעות (כמדומני 24) עד שהעדכון חל בפועל וברכב שכור זה משמעותי.
-
@ezra זה חלק חדש של האתר שבו ניתן להוסיף ולהסיר רכבים מידית. בשירות הטלפוני הם מציעים לך לעשות זאת דרך האתר... אם מבקשים הסרה אוטומטית זה באמת רק פעם ב24 שעות.
-
מה המספר בשרות לקוחות?
אתה מכניס אותי ללחץ, כי הסרתי בבין הזמנים דרך האתר ולא זכור לי שהיה צורך בזיהוי של sms
ואולי באמת זה לא הוסר וכעת, כל הנוסעים יהיו על חשבוני.. -
@מי-האיש *6116.
אם היית מאזכר אותי אולי זה היה יותר מהר....
שוב, יכול להיות שמה שעשית אז זה במערכת הישנה יותר. הוספת והסרת רכבים הבנתי שעכשיו זו מערכת שונה די חדשה. -
וכאן המקום להוסיף, הרי הטכנולוגיה קיימת, אז למה לא מאפשרים לקבל קודים דרך שיחת טלפון,
אם הבעיה ברמת אבטחה, הרי זה אפשרי כי זה קיים בבנקים (בנק פועלים) ואין סיבה שלא יהיה קיים בכל חברה, למה להדיר את אנשי הכשרים.
יתכן שהחברות לא הכי מודעים לצורך או שאין להם כח להשקיע בציבור.
פשוט מה שאנחנו צריכם לעשות זה לפנות אליהם בצורה יפה ומכובדת להסביר את הצורך, ולהועיל לכולנו....