עברתי לדור 4 ונושעתי
-
@האברך אמר בעברתי לדור 4 ונושעתי:
@מושט אני גם עברתי מדור 3 לדור 4 ולענ"ד לא ראיתי הבדל (עכ"פ משמעותי) במהירות.
זה תלוי במצב האנטנות באזור ובעומס על הרשת בזמן שאתה עובד
-
@beri.zip אמר בעברתי לדור 4 ונושעתי:
זה תלוי במצב האנטנות באזור ובעומס על הרשת בזמן שאתה עובד
אולי זה נשמע מצחיק, אבל כשצריך הורדות כבדות וכדו' אפשר להניח את המחשב על הצד (בלפטופ), או להזיז את הסטיק בעדינות ימינה שמאלה למעלה למטה עד התנוחה שרואים בה שיפור, מניסיון - זה הרבה פעמים עובד (זה ניתן לבדיקה בבירור במהירות ההורדה בהורדות משמעותיות).
-
מעניין אותי לשמוע חוות דעת מקצועית ממומחי הפורום שיחיו (בזמנם הפנוי...) על ההבדלים בין דור 3 לדור 4. אולי ההבדל באמת לא כ"כ משמעותי, ואנחנו סתם מבזבזים כסף?
[לדוגמה בעלמא - כרטיס אשראי שנקרא VISA GOLD משלמים 14 ש"ח בחודש, ועל כרטיס שנקרא VISA PLATINUM משלמים 19 ש"ח, שאלתי את נציג המכירות מה ההבדל בין הכרטיסים, והוא ענה לי בכנות שאין שום הבדל, אלא שהפלטיניום נקרא יוקרתי יותר...] -
מעניין אותי לשמוע חוות דעת מקצועית ממומחי הפורום שיחיו (בזמנם הפנוי...) על ההבדלים בין דור 3 לדור 4. אולי ההבדל באמת לא כ"כ משמעותי, ואנחנו סתם מבזבזים כסף?
זה ודאי שיש הבדל זה דור אחר המהירות אחרת, בלי קשר עם זה אינטרנט מסונן או לא.
איך זה בדיוק עוב דור 4 הוא מהיר יותרד גם אותי מענין לדעת. -
-
@האברך דור 4 הרבה יותר מהיר
מנסיון ... -
ל ההבדלים בין דור 3 לדור 4. אולי ההבדל באמת לא כ"כ משמעותי, ואנחנו סתם מבזבזים כסף?
אין שום הבדל במחיר בינהם
-
ל ההבדלים בין דור 3 לדור 4. אולי ההבדל באמת לא כ"כ משמעותי, ואנחנו סתם מבזבזים כסף?
אין שום הבדל במחיר בינהם
בגלישה. ברכישת הסטיק כן.
-
אין שום הבדל במחיר בינהם
אני חושב שאתה ממש לא צודק. אבל כרגע אין לי נתונים עובדתיים ברורים שיכולים לאשר את דבריי.
-
@האברך
ייתכן שזה תלוי במקום שיש קליטה לדור 4
ששם זה בוודאי הרבה יותר שווה. -
zeevgros
פניתי אליך בעקבות ה'פוסט' שלך בפורום תחת הכותרת עברתי לדור 4 ונושעתי.
האם ידוע לך על כרטיס מודם שמתקינים בתוך המחשב נייד ועובד על טכנולוגיה של דור 4.