אני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.
-
-
@shraga אני מחזק את דבריך, ואוסיף ואומר שצריך להכניס לראש שמחשב בלי WIFREE, זה אומר מחשב פרוץ, ועל כן בוודאי משתלם מאוד לשלם 100 ש"ח בכדי לא להיכשל בגזירת חכמים שלא להשתמש עם מחשב שאינו חסום כהלכה, גם אם אינו משתמש באינטרנט. וכל שכן שלא ישתמש באינרנט מסונן על מחשב שאינו חסום כהלכה.
-
לי יש בעיה אחרת
ווייפרי תוקע לי את המחשב ולוקח ממנו את כל המשאבים (בדוק ומנוסה ממנהל המשימות)
בכל פעם שזה קורה אני נכנסת למנהל המסימות סוגרת אותו
ורק אחרי שהוא מופעל מחדש הכל רץ
הייתי רוצה לנסות כמה ימים ללא וייפרי
ובמידה ואגלה שלא בו הבעיה להחזיר אותו
ה100 ש"ח מונעים ממני זאת כי אם אחזיר בסוף יוצא שהפסדתי 100 ש"ח
מצד שני אני מבינה שצריך איזה קנס כי זה תוספת עבודה לעובדיםלא יודעת מה לאמר
-
@ללי אגב, גם אם אכן תסירו את wifree ותגלו שהמחשב רץ, הבעיה עדיין במחשב ולא בwifree,
בכל המחשבים התקינים שפגשתי בחיי ופגשתי הרבה, wifree עובד כראוי ולא מכביד בכלל -
גם אם המחשב לא תקין
בתכל'ס אם הוא ירוץ אחרי ההסרה אני לא אתקין אותו שוב
בפרט שמדובר במחשב נייח ..... -
בכל מקרה, אל תבטלו את התכנה.
כך אני רגועה שגם אם המחשב הלך למישהו אחר (לדוג'- האחים שלי/ טכנאי) להתקנה/ שימוש/ כל דבר אחר, הוא חסום ולא תעשה עוולה תחת ידי ח"ו.
ואל תראו מפני המלעיגים.... -
אולי באמת צריך לעשות תנאים שונים למחשב בעבודה ולמחשב בבית...
-
@ללי אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
לי יש בעיה אחרת
ווייפרי תוקע לי את המחשב ולוקח ממנו את כל המשאבים (בדוק ומנוסה ממנהל המשימות)
בכל פעם שזה קורה אני נכנסת למנהל המסימות סוגרת אותו
ורק אחרי שהוא מופעל מחדש הכל רץאולי זה קורה בגלל איזה אנטי וירוס או תוכנה דומה שמנסה לכבות את נטפרי
-
@beri.zip
תודה על הרעיון
יש לי אווסט חינמי, זה יכול להיות?
איפה אני מגדירה שם שיתעלם מתוכנת ויפרי? -
@ללי אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@beri.zip
תודה על הרעיון
יש לי אווסט חינמי, זה יכול להיות?
איפה אני מגדירה שם שיתעלם מתוכנת ויפרי?אוואסט לא אמור לעשות בעיות (מנסיון)
אבל אולי זה איזה תוכנה אחרת שמנסה לכבות אותו -
@שלום-עולם אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@אבצן אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
גם אני חושב
א. שבשום אופן אין לבטל את תוכנת נטפרי. יצאנו לנופש במלון עם המחשב הנייד מבלי להיות מוטרד מהרשת החינמית של המלון, וזו רק דוגמא אחת.
ב. יש לעשות קפצ'ה לפני התקנת התוכנה, אדם תמיד חושב לפני שהוא מקיש קוד מטריד.
ג. יש לתת לחברה חיצונית לטפל בכל הקשור בתוכנה, הן התקנתה והן הסרתה, והרווח שלהם יהיה ה-100 ש"ח של ההסרה... אני מבטיח לך שהם יהיו זהירים מאדדדדדדד שלא להסיר כלום ללא תשלום מלא, ויהיה להם עור של פיל...צריך שהתשלום ילך למי שפיתח אותה ולא ומי שלא טרח לפתחה! לא?!
הרי המתלונן הוא מי שפיתח את התוכנה ומעונין להפסיק את פעולתה בגלל הקושי להתמודד עם הציבור, ברגע שהוא יפסיק את פעולתה - הוא גם יפסיק להרוויח ממנה. העצה שלי היא שהגם שיפסיק להרוויח ממנה - שעל כל פנים תמשיך התוכנה להציל אנשים מעוון. -
@שלום-עולם אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
גם אני חושב
א. שבשום אופן אין לבטל את תוכנת נטפרי. יצאנו לנופש במלון עם המחשב הנייד מבלי להיות מוטרד מהרשת החינמית של המלון, וזו רק דוגמא אחת.
ב. יש לעשות קפצ'ה לפני התקנת התוכנה, אדם תמיד חושב לפני שהוא מקיש קוד מטריד.
ג. יש לתת לחברה חיצונית לטפל בכל הקשור בתוכנה, הן התקנתה והן הסרתה, והרווח שלהם יהיה ה-100 ש"ח של ההסרה... אני מבטיח לך שהם יהיו זהירים מאדדדדדדד שלא להסיר כלום ללא תשלום מלא, ויהיה להם עור של פיל...צריך שהתשלום ילך למי שפיתח אותה ולא ומי שלא טרח לפתחה! לא?!
הרי המתלונן הוא מי שפיתח את התוכנה ומעונין להפסיק את פעולתה בגלל הקושי להתמודד עם הציבור, ברגע שהוא יפסיק את פעולתה - הוא גם יפסיק להרוויח ממנה. העצה שלי היא שהגם שיפסיק להרוויח ממנה - שעל כל פנים תמשיך התוכנה להציל אנשים מעוון.
אבל המתלונן לא התלונן שרוצה לבטל ח"ו, אלא על אלה שבגללם נאלץ לבטל.. ולמה שאחרים יסבלו/יפסידו בגללם, אלא רצה למצוא פתרון
אבל במקרה ולאחר מעשה ח"ו שכן יקרה יש הגיון בדבריך (אם כי במקום זאת צריך לנסות למצוא תורמים וכדו')
סה"כ יש הגיון בדבריך כברירה אחרונה. -
@avishalom אני מניח שעדיין ניתן להסתדר גם בלי הורדת התוכנה בכל סיטואציה דומה ל"ע, מה אי אפשר לחשוב מחוץ לקופסא ולפנות למישהוא אחר בשביל שיוריד לך ?
-
סליחה על ההקפצה.
@magicode אולי לעשות קישור בהתקנת התוכנה לדף "מה לא טוב לי בנטפרי" -
-
@נטפריס מה הבעיה להמשיך עם אותו נושא?
-
@מ.-פינחסי סדר!!
-
@מ.-פינחסי אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
@נטפריס מה הבעיה להמשיך עם אותו נושא?
למה ביקשת סליחה?
-
@נטפריס אמר באני שוקל לבטל את תוכנת WIFREE.:
למה ביקשת סליחה?
כשאתה שואל מה השעה, אתה גם מבקש סליחה...
-
@shraga התקנתי וויפרי אחרי תקופה ארוכה של שימוש בנטפרי בלבד (זה מה שיש במקום העבודה) ופתאום היו לי נפילות חומרה חמורות! לא יודע להסביר זאת אבל פתאום קפא וכמה פעמים פשוט נכבה. כעת אוסיף שהמחשב מעודכן תמיד עד הרגע האחרון במיקרוסופט, וכן שמדובר במחשב חזק יחסית (מעבד חזק, דיסקים SSD עם RAIDים והמון זיכרון), מחוסר ברירה שחזרתי אותו מגיבוי תמונה, והבעיות נעלמו!
אם היתה אפשרות סבירה להסרה הייתי יכול לחפש בלוגים של מציג האירועים ולנסות למצוא ולהבין מה קרה, אבל בגלל שאין אפשרות אז גם הלוגים הלכו.