שיתוף צילום מסך
-
עד לפני כמה זמן הייתי משתף ומקבל צילומי מסך דרך התוכנה screencast עם קישור
בתקופה האחרונה חסמו את זה בנטפרי ובמערכת הפניות כתב הרב @magicode שמכיון שהם דווחו שזה שיתוף קבצים לכן חסמו
שאלתי האם מישהוא יודע על תחליף שיאפשר לעשות שיתוף של צילום והסרטת מסך שיוכל לעבוד בנטפרי
אני יכול להסתדר עם צילום מסך ואז לעלות ולשלוח
הבעיה שמי שאני עובד איתם וצריכים לתת לי הדרכות או פתרונות לבעיות אני לא יכול לבקש שיעשו את זה כך -
@shukiha לאחר בדיקה חוזרת, האתר נפתח עם מגבלות מסוימות
-
מעולה תודה רבה
כמו שנטפרי יודעים לחסום מה שצריך ולהשאיר רק מה שצריך
דרך אגב אני מבין שמי שאין לו את התוסף למחשב ורוצה להוריד לא יכול להוריד השאלה האם יש דרך לבודד את זה ואולי הרב @zvizvi יוכל לעלות לאתר שלו
זה פשוט אחד מהתוכנית היותר מוצלחות של צילום והסרטת מסך שפגשתי
ואולי גם נטפרי יוכלו להשתמש בזה שמי שצריך יוכל בפניה לשתף צילום או הסרטה של המסך ויחסוך זמן בהסבר הבעיה -
@shukiha
אולי תשתף אותנו בקישור של התוכנה הזאת? -
https://jing.en.softonic.com/
זה להורדה מחיפוש בגוגל לא בדקתי האם פתוח בנטפרי -
@shukiha זה בעברית?
אולי תעלה למגי'קוד לחסומים ?(רק אם אתה יכול) -
-
@זהיר בשמחה !
זה לא נקרא לדחוף את האף ! אפילו שקראתי ל@shukiha אבל זה לא דוקא ממנו ביקשתי רק שהוא המליץ עליה אז ביקשתי ממנו
תודה !! -
@זהיר תוכנה מסובכת !
אתה משתמש בה ? -
@מעמד לא פתחתי אותה - רק הורדתי מהאתר והעליתי למג'יקוד בשביל לעזור ליהודי יקר כמותך.
-
@זהיר תודה רבה רבה !
איזה פרגונים !! -
@shukiha תוכנה מסובכת !
-
@shukiha אמר בשיתוף צילום מסך:
מעולה תודה רבה
כמו שנטפרי יודעים לחסום מה שצריך ולהשאיר רק מה שצריך
דרך אגב אני מבין שמי שאין לו את התוסף למחשב ורוצה להוריד לא יכול להוריד השאלה האם יש דרך לבודד את זה ואולי הרב @zvizvi יוכל לעלות לאתר שלו
זה פשוט אחד מהתוכנית היותר מוצלחות של צילום והסרטת מסך שפגשתי
ואולי גם נטפרי יוכלו להשתמש בזה שמי שצריך יוכל בפניה לשתף צילום או הסרטה של המסך ויחסוך זמן בהסבר הבעיה -
@מעמד יש לי תוכנה מצויינת להסרטת מסך אם תרצה תפנה אליי בפרטי
-
@מרדכי שלחתי לך מייל
-
@מעמד עניתי לך
-
@מעמד אמר בשיתוף צילום מסך:
@shukiha תוכנה מסובכת !
אחרי שתקלוט את הפרנציפ תראה שזה מאוד נוח (רק הבהרה אין לי קשר או אינטרס עם התוכנה הזאת)
בכל אופן אני יסביר
א. אחרי שמורידים ומתקינים את התוכנה מופיע במסך של המחשב באמצע למעלה עיגול צהוב
עומדים עליו עם העכבר ואז נפתח שלוש אאפשרויות בוחרים את השמאלי דהינו את הפלוס ואז ניהיה קוים על המסך בוחרים עם העכבר איזה חלק אתה רוצה שזה יקלוט החלק האפור זה אומר שהוא לא יקלוטאחרי שגררת עם העכבר לוחצים עם העכבר על אחד הפינות
ואז הוא בוחר ונפתח כמו חלונית קטנה בצד עם כמה אפשרויות הקבוע זה צילום מסך הסרט זה הסרטה וכו
אם בחרת צילום הוא מצלם ואז יש אפשרות בצד להוסיף חיצים טקסטים ועוד ולמטה יש כמה אפשרויות איך לשמור השמאלי זה לשמור את זה אצלם ולקבל קישור לידו זה שמירה כתמונה וכו אם שמרת בתור קישור יפתח חלון ששם תוכל לעבור לצפות בדפדפן ולשמור את הקישור
אם בחרת בהסרטה הוא סופר עד שלוש ומתחיל להסריט והתהליך פחות או יותר אותו דבר
ואם אתה רוצה לראות את כל מה ששמרת בעיגול שנפתח למעלה האופציה האמצעית זה כל מה ששמרת
בהצלחה -
@מרדכי אמר בשיתוף צילום מסך:
@מעמד יש לי תוכנה מצויינת להסרטת מסך אם תרצה תפנה אליי בפרטי
זה גם מאפשר לשמור בענן ולשתף אח"כ?
-
@shukiha הוא נותן להעלות ליוטיוב ולFTP
-
@מרדכי אמר בשיתוף צילום מסך:
@shukiha הוא נותן להעלות ליוטיוב ולFTP
איזה תוכנה אתה מדבר או שאתה שומר אותה בסוד?
סליחה על הבורות מה זה FTP?
וליוטיוב זה אומר שזה הופך את זה לציבורי?