"עסקן" חרדי - כנראה שאין...
-
אני יודע שזה לא שייך ישירות לפורום נטפרי, ובכל זאת...
נטפרי זה עניין של לחיות חיים נורמליים, למרות שיש לנו אינטרנט - סינון מושלם.
אז זה כן קשור לנושא הזה בסופו של דבר.
לגבי הטלפון החכם - סמארטפון של 'עסקן', שאמור להיות מאוד מסונן...
זה מאוד מפתה וקורץ - הטלפונים שלהם חדישים, הפרסום משפיע, ומעל הכל זה מסונן.
העסקן מתהדר בהיותו 'פיתוח יחודי לציבור החרדי' בפיקוח 'ועד רבני קרלין סטולין לענייני טכנולוגיה'.אבל... אנחנו מנפגעי ה'עסקן' ורציתי להזהיר את הציבור מכך.
אין לי את האפשרות לפרט את כל העניין, אבל במילים ספורות...
בגלל צורך מיוחד רכשנו מכשיר 'עסקן' [מהיותר פשוטים] עם סינון שלפי הגדרתם נקרא 'עסקן לחומרא'
שאמור להיות שם המינימום ה"הכרחי" במכשיר טלפון חכם - מינימום אפלקציות שימושיות, ללא גלישה באינטרנט!
והנה נמצאה פירצה חמורה בטלפון, שלא רק שמאפשרת הוספת אפליקציות אחרות, אלא פשוט עוקפת את כל המכשיר מהדלת האחורית.
ואז... כל המכשיר פתוח! כל האפלקציות, כל האינטרנט - ללא שום סינון! בלא שום אפשרות ש'עסקן' ידעו בכלל שמישהו גולש דרך המכשיר שלהם.
ולא מדובר באיזה מישהו גאון מחשבים שמצא את הפרצה, אלא שפשוט היא שם.
ניסינו להגיע לאחראים על כשרות המכשיר לדווח על הדבר, אבל רק הגענו לתמיכה הטכנית...
"אה זה, כן אנחנו יודעים, בסדר נחסום את זה", הם אמרו, "כן כן, זה בהחלט לא אמור להיות פתוח".
ניסיון החסימה שלהם, נתגלה אחרי שבוע כלא יעיל.
ואין אפשרות להאריך בעניין.ראיתי ש@חסידיש-פלוס דיבר מזה ברמז כאן - ושהיה אשכול בפרוג ונמחק ולא הבנתי למה.
אז אני מקוה שאני עושה את הדבר הנכון, לתועלת הציבור, ולמיחש בעי וכו', ושכל אחד יבדוק את הדברים טוב טוב. -
אולי ניתן לנטפרי לפתח משהו בסלולר??
-
@ישורון
תנסה לפרסם בפרוג
החשיפה שם גדולה בהרבה גם אם בסוף זה יימחק.... -
@ישורון אין שום אפשרות להינצל בגזירת הטכנולוגיה, אלא ע"י ציות מוחלט לגדולי ישראל האמיתיים בלי שום פשרות.
-
@אוריויל הודעתך נמחקה.
לא נסבול השתלחויות גם אם לדעתך הן מוצדקות. -
תודה לכל המגיבים, אבל אני מתנצל לומר שלא פתחתי כאן דיון מוסרי לגבי איזה שהוא עניין טכנולוגי.
רק שיתפתי במידע חשוב לגבי מי שזה נוגע לו, הן באופן אישי, הן באופן כללי - שידעו הציבור לנקוט בזהירות.
על כן אין צורך להמחיש ולהמחיז את הטעויות שנעשו כאן על ידי רוכשי הסמארטפון, זה לא מכובד. -
מה לגבי "נתיב"
בסמארטפון זה שונה והחסימה שלהם יותר טובה?
או שזה כמו החסימה במחשב? -
@וועד-הבניין אמר ב"עסקן" חרדי - כנראה שאין...:
מה לגבי "נתיב"
או שזה כמו החסימה במחשב?החסימה של הסלולארי של נתיב זהה לחסימה שלהם למחשב נייח.אך יש אפשרות ללא דפדפן ואז זה פתוח רק לאפליקציה ומסונן בהרבה.
-
האם זה גם קשור ל?הדרן"? או שכעת הם נקראים נקיים כרגע?
-
@שמעי-בן-קיש אמר ב"עסקן" חרדי - כנראה שאין...:
@וועד-הבניין אמר ב"עסקן" חרדי - כנראה שאין...:
מה לגבי "נתיב"
או שזה כמו החסימה במחשב?החסימה של הסלולארי של נתיב זהה לחסימה שלהם למחשב נייח.אך יש אפשרות ללא דפדפן ואז זה פתוח רק לאפליקציה ומסונן בהרבה.
החסימה של נתיב לסמארטפון אין בינה ובין הסינון למחשב כי הוא זה.
הטכנולוגיה שונה לחלוטין, וגם ההגדרות.
מלבד השם המשותף אין ביניהם דבר. -
@הגוף-והנפש אמר ב"עסקן" חרדי - כנראה שאין...:
האם זה גם קשור ל?הדרן"? או שכעת הם נקראים נקיים כרגע?
מהנסיון הדל שלי הם נקיים לחלוטין!!!
אך אין לי במכשיר דפדפן ואני לא יודע מה רמת הנקיות שם
מה שכן -אפשר בתוספת תשלום לקבל דפדפן של נטפרי -
דברתי עם אחראי על ההכשר.
הוא ביקש ממני לבקש ממך לפרט איזה בעיה ראיתם.לדבריו הוא יטפל בזה מיד ואם הוא לא מצליח הוא יוריד את ההכשר מיד.
אפשר לכתוב ל: 5805921@gmail.com
-
@טרוצער
דפדפן של נטפרי או של נטספארק?
השירות שלהם אמרו לי נטספארק, אם כדבריך אזי התמונה שונה לגמרי -
@shemesh
יש להם ודאי אפשרות של נטפרי. לא יודע מה עם נטספרק -
@ישורון שלום רב, אנו בשירות הלקוחות של עסקן, טיפלנו בפניתך במלוא הרצינות מן הרגע שקיבלנו אותה.
ראשית נציין, כי התקלה במכשיר שלך אשר דיווחת עליה, הינה יחודית במכשיר שלך ואינה משקפת כלל וכלל את יתר המנויים של עסקן.
שנית, באופן זמני עד לטיפול בתקלה במכשיר שלך, המכשיר הועבר למסלול עסקן הרגיל. במסלול זה המכשיר חסום לעילא ועילא ודבר התקלה אשר העלית, לא קיים כלל.
כל אמירה ורמיזה אחרת, עולים לכדי לשון הרע.
אנו עושים מאמצים לילות כימים על מנת שלא תצא שגגה תחת ידיניו.
יחד עם זאת, בדברי טכנולגיה הדברים דינאמיים מאוד ודורשים הקפדה יתרה.
אנו נמשיך לספק שירות איכותי ויעיל לכלל המשתמשים של עסקן. -
@עסקן
הדברים אינם מדוייקים, והמכשיר לא היה חסום לעילא ולעילא בשום שלב.
אבל אני שמח לשמוע שהתקלה הינה ייחודית למכשיר שלי, ומקוה שזה נכון, למרות שאינני מבין זאת.
ובכל זאת לא הייתי ממליץ לשום אדם חרדי לקחת לידיו "עסקן", אפילו על הצד היותר רחוק שיפול לידיו מכשיר שמאיזה סיבה ייחודית יש איתו בעיה.
ואין כאן עניין כלל ללשון הרע, אלא המלצה טובה, כשם מנסיון אני ממליץ לאנשים קרובים שלא להתקרב לשום סינון אינטרנטי במחשב אלא לנטפרי בלבד.@אורי
תודה על הקשר. מקוה שיהיה לתועלת. -
-
-
@למדן-וידען
בפרט שזה נפתח ממש עכשיו וזה ההודעה הראשונה שלו......... -
שלום ישורון רציתי לשאול אני עכשיו בהדרן מאוד מאוד מאוכזב מהרמה הירודה של המכשירים ומהשירות לקוחות, חשבתי לעבור לעסקן, רציתי לדעת אם הפירצה שם עדיין קיימת או שטיפלו בזה,
והייתי שמח ליצור איתך קשר לשוחח על הנושא.
זה דחוף לי מאוד...