תוקף נקודות ברכישה
-
-
-
דווקא אני חושב שלפני יום כיפור זה לא מתאים להעלות נושא זה.
כי במידה שאדם מודד מודדים לו. ואם אדם מדקדק עם זולותו ושופט את זולתו לכף חובה אז באותו מידה מדקדקים איתו חס ושלום.
וכפי שכתוב בספרים הקדושים שמי שלהיפך לא מדקדק מעביר ולקוח בחפיף את העניינים עם זולתו הקב"ה גם עושה כן. וזה לא מידת רחמים זה מידת דין.
אבל מי אני שיגיד מוסר. סתם העלתי את העניין בגלל שאתם העלתם את העניין ולדעתי זה לא מתאים לדקדק עם הזולת בימים האלו.בכל מקרה הסיבה היא שלפי החישובים שיש ברשותנו זה לא מחיר מלא. כפי שקבעתם בשאלתכם.
-
@magicode אז אולי לטובת מי שצריך יהיה מחיר מלא ויאריכו את הזמן ?
-
@מעמד
מחיר מלא לפי החשבון הממוצע שעולה לנו לטפל בפניות זה בערך 7 שקל לנקודה.
ככה שעדיף לא לבקש את זה. -
@magicode אמר בתוקף נקודות ברכישה:
@מעמד
מחיר מלא לפי החשבון הממוצע שעולה לנו לטפל בפניות זה בערך 7 שקל לנקודה.
ככה שעדיף לא לבקש את זה.המחיר הגבוה של הטיפול הוא פועל יוצא של המסחר בנקודות, דהיינו נניח כיום מטפלים ב100 פניות ליום ומתקבל תמורתם X נקודות, אז המחיר לנקודה הוא 7 שח, אבל באם התוקף יהיה ארוך יותר, אנשים ירכשו יותר נקודות בלי לחשוש, וכך גם ישתמשו ביותר נקודות בלי לחשוב פעמיים ואז תקבולי הנקודות יהיה גבוה יותר והמחיר הטיפול ירד.
ולענין יו"כ, הכוונה האמיתית היתה לא לדקדק ח"ו בדקדוקי עניות וכו', רק לאור העובדה שמדובר בנושא כספי לא ברור, זה נשמע לא טוב ואכמ"ל. לכן מומלץ שכל הסבר בענין יופיע ברורות בעת הרכישה כדי להסיר לעז.
-
כפי שקבעתם בשאלתכם.
הוא לא כתב את זה, וכנראה גם לא היה מודע לזה. אני כתבתי לו את זה.
כף זכות...
אולי באמת צריך לכתוב את זה איפשהו.
גמר חתימה טובה. -
@WWW
כן מופיע בשאלה ". אבל נקודות ברכישה במחיר מלא מדוע שיפוג תוקפם לאחר 40 יום"
וסה"כ אמרתי שזה לא נכון. לא דנתי לכף חובה חס וחלילה. -
@Shalom12
החישוב הוא לא לפי הנקודות שמשלמים עליהם. הוא לפי הנקודות שלא משלמים.
שאז הניצול הוא רק 13 אחוז בערך.
ואם ככה בנקודות שמקבלים בחינם. מה יהיה בנקודות שמשלמים עליהם שמטבע האנשים לנצל מה שהם שילמו עד תום. -
@WWW
כן מופיע בשאלה ". אבל נקודות ברכישה במחיר מלא מדוע שיפוג תוקפם לאחר 40 יום"
וסה"כ אמרתי שזה לא נכון. לא דנתי לכף חובה חס וחלילה.היה פה אי הבנה: אני חשבתי שהתכוונת ש @Shalom12 יודע מזה שזה לא המחיר, וגם כתב את זה בשאלה.
ואתה התכוונת שלא כפי שהוא כתב שזה המחיר, אלא וכו'.
סליחה!
לכף זכות...