שליחת קבצים גדולים ע"י מייל בלבד
-
@WWW מה שצודק צודק!
-
@WWW אמר בשליחת קבצים גדולים ע"י מייל בלבד:
@לוי אמר בשליחת קבצים גדולים ע"י מייל בלבד:
@WWW נו נו.....
כן, אבל חבל על עבודה כפולה...
גם אם הוא תרגם חלק, הייתי מעדיף שישלח לי את הקובץ, ואני אמשיך.קח
https://magicode.me/send-file/file/46f2231e2b4eff4c5952d051def2b0ef85c8753d/view -
@מנתק למה אני לא מצליח להפעיל את התוכנה עם קובץ השפה הזה? ניסיתי לבחור מתוך הממשק של התוכנה את הקובץ הזה (לאחר שהכנסתי ואתו לתיקיה language כמובן), אבל זה לא עושה אצלי כלום גם לאחר הפעלה מחדש של התוכנה.
אודה לעזרתך. -
@לוי כפי הנראה, אפשרות בחירת השפה אינה פועלת כשורה (רק בהתקנה), אבל אצלי אוטומטי הוא מופעל עם הקובץ שאני הכנסתי.
מצורף קובץ קצת יותר מתורגם.
0_1506370319724_hebrew.zip
יצוין שיש בעיה עם הקידוד בחלק מהטקסטים, מקווה שנצליח להתגבר על זה.
-
@WWW נסה לשמור את הקובץ עם קידוד utf-8.
-
@5566NEWbrs כמובן שניסיתי...
מה שמוזר: שזה רק בחלק מהטקסטים (כמו בכותרות בתמונה). -
@WWW יישר כח!
בסופו של דבר מחקתי את הקבצים של אנגלית וצרפתית מהתיקיה של התוכנה, ואז לא היתה לה ברירה..... היא הלכה על הקובץ של העברית.......
נודה מאוד על השלמת המלאכה.......
תזכה למצוות!!! -
@WWW הקובץ הזה שצירפת זה התוכנה בעצמה או שזה קובץ למתרגמים ?
כי המחשב לא מזהה אצלי את הסיומת הזו ! -
@WWW אמר בשליחת קבצים גדולים ע"י מייל בלבד:
מובן שניסיתי...
מה שמוזר: שזה רק בחלק מהטקסטים (כמו בכותרות בתמונה).יש מצב שהlcid של קידוד utf-8 צריך להיות שונה מהנתונים שמופיעים באתר שלהם ובקישור שהם נותנים שם. משהו כמו 65000 או 65001. אני לא מנסה בעצמי רק מציע כיוונים..
אפשר גם לנסות לכתוב 13 (0xD0) -
@מעמד זה קובץ שפה שאמור להיכנס לתיקיה language בתוך הספריה של התוכנה.
-
@לוי אז אין לי בכלל את התוכנה !
-
@לוי אמר בשליחת קבצים גדולים ע"י מייל בלבד:
בקרוב בעזרת ה' נשיק פרוייקט חדש של הורדות על ידי המייל בלבד, עם טפסים ותוכנות וכו'....... ושם באמת כך עשינו עם הקבצים הגדולים.......
דרך אגב
זה הפרויקט ששאלת עליו אצלי לעמד אותו ואמרת שיש לך תוכנה שמוסיפה שורות ואני רק צריך לתת את עיצוב הראשוני בקובץ html ?
מצאת גרפיקאי ? -
@לוי איפה נמצאים הקבצים של השפות האחרות ?
-
@מעמד אכן כן!!!
לא מצאתי גרפיקאי.... אז במקום לתקוע את זה עוד ועוד פשוט החלטתי להתחיל לפרסם, והגרפיקאי כבר יבוא בעזרת ה'........ -
איך כרגע אני משיג את התוכנה GSplit והאם תורגם לעברית מלאה אשמח לקבל תוכנה זאת
-
-
@לוי תודה רבה
אבל האם ישנו את התרגום לתוכנה המדוברת בעברית כמו שכתבו כאן למעלה
ב באתר הנ"ל כמה פעמים שבקשתי תוכנות כל מה שבוקש נשלח אלי קובץ של האינדקס אולי יש תקלה שם -
@כולל
התרגום לא קשור אלי, צריך לשאול את @WWW אם הוא המשיך לעבוד על זה.....
איך ביקשת תוכנות באתר? הענין של התוכנות זה במייל הייעודי של מערכת נפרדת לחלוטין שהיא שולחת אוטומטית את הקבצים. (בכתובת: merkaz.horadot@gmail.com ).
צריך בשורת הנושא (דוקא!) לכתוב את הקוד של הקובץ המבוקש ואז זה שולח אותו בחזרה! אם אין קוד מתאים בשורת הנושא זה שולח אוטומטית את האינדקס. -
@לוי שלחתי לפי ההוראות ונשלח לי קובץ האינדקס
-
ֲ@WWW האם המשכת לעבוד על התרגום של תוכנת GSplit לעברית