שידור חי משמחת בית השואבה משקולץ
-
שנה שעברה פתחנו את השידור חי, ונאלצנו לחסום אותו כמעט מיידית בגלל שזה חרג מהכללים של נטפרי....
לא נראה לי שזה שווה את המאמץ.
-
נטפרי זה גוף חרדי לגמרי.
המנטרה שלנו זה לשמור את התורה שבורא העולם נתן בלי להתחכם יותר מידי. ולמצוא על כל דבר וחצי למה זה נחשב דבר האבד.
אנחנו רוצים לחגוג את החג ולא לאבד אותו. וזה נחשב יותר דבר האבד.
לכן אנחנו לא הורסים לעובדים שלנו את החג ומכריחים אותם לטפל בפניות.
ואם יש פה ושם פניה של חרום אני משתדל לטפל בזה. -
נו אז למה אתם לא פותחים את השידור החי? הרי זה כבר היה ואתם יכולים לראות אם זה חורג מהכללים של נטפרי!
-
@מבין-מקצועי
כנראה שמחר תבקש לפתוח שידור חי מאינטערן שווערד -
הייתי מאוד מעוניין בשידור חי מאינטרן שווערד, אבל דיברתי עם המנהלים הם אמרו שהם לא מביאים את זה בשידור חי, וחוץ מזה זה בכלל לא דומה, כי הבאתי כבר קישור של השידור חי החוזר והם רק צריכים לבדוק את זה ולאשר.
-
@מבין-מקצועי אמר בשידור חי משמחת בית השואבה משקולץ:
הייתי מאוד מעוניין בשידור חי מאינטרן שווערד, אבל דיברתי עם המנהלים הם אמרו שהם לא מביאים את זה בשידור חי, וחוץ מזה זה בכלל לא דומה, כי הבאתי כבר קישור של השידור חי החוזר והם רק צריכים לבדוק את זה ולאשר.
מספיק אחד עם ל"ע עם מכשיר ולשדר
כמדומני דובר שיש אפשרות אפ' לשדר בנט פרי ?! -
לא הבנתי, הולך להיות שידור חי?
-
@מבין-מקצועי לא, אבל אני אומר שמספיק משהו אחד עם מכשיר ולשדר לכל העולם!
-
צודק, אבל כדי שיהיה שידור חי ברור צריך שזה יגיע מצד מנהלי ההצגה והם לא מסכימים.
-
@מבין-מקצועי אמר בשידור חי משמחת בית השואבה משקולץ:
צודק, אבל כדי שיהיה שידור חי ברור צריך שזה יגיע מצד מנהלי ההצגה והם לא מסכימים.
כמובן, כי זה עולה 80 ש"ח צפייה...
-
אני מניח שאם @magicode לא היה בחופשה, הוא היה עוצר כבר את הדיון הזה..
-
@אוהב-ישראל עיינתי בערך של חסידות מישקולץ בויקיפדיה, ובפרט בדף השיחה שם, והבנתי את הביקורת [ואם אתה תושב פ"ת אני מבין עוד יותר את הביקורת...]. אבל תסכים איתי שפורום נטפרי הוא ממש לא הבמה לדיונים כאלו.
-
@האברך
מסכים. אבל מבין גם למה יש חוסר חשק מופגן מצד ההנהלה לפתוח שידור חי לאירועים מהסוג הזה. -
@אוהב-ישראל אמר בשידור חי משמחת בית השואבה משקולץ:
יש חוסר חשק מופגן מצד ההנהלה לפתוח שידור חי לאירועים מהסוג הזה.
מנא לך ???
-
הקליפ: http://www.jdn.co.il/video/893681#comments
גלריית תמונות (ופירגונים שלא מעלמא הדין...): http://www.jdn.co.il/gallery/892181#commentsוראו בתגובות שם ושם חומר בנושא איך מותר לזמרים בני חו"ל לנהוג חול ביו"ט שני...
-
השנה יש שידור חי?