נט סטיק מאד איטי
-
@מתושלח בשיחה עם סים כשר [גם לי בימים האחרונים ככה בסלקום] והנציג אמר לי לבדוק את מצב עדכוני הוינדוס שיורדים ברקע. מצאתי שאמת נכון הדבר וניטרלתי את העידכונים, והמצב השתפר לאין ערוך. [עדיין יש אי אלו עיכובים, את זה אני תולה בקליטה הנמוכה יחסית של סלקום ברחבי ב"ב]
אח"כ היכתי על חטא שכמה שהודיעו את זה כאן בפורום ולא עשיתי... -
@מתושלח דגם MF197 נכון?
וקנית את זה אצל נתיב?
גם אני נפלתי עם זה, זה דגם ישן נושן, והבעיה במכשיר, ולא יעזור הרבה אם תחליף לפה ולשם, זה רק יעשה שהלאט לא יהיה כל כך לאט. ולא נראה לי שיש מה לעשות עם זה. תנסה לדבר עם נתיב שיחליפו לך את זה למשהוא אחר, אני ניסיתי ולא הצלחתי.
בהצלחה -
-
@מעמד אמר בנט סטיק מאד איטי:
@סופר למה הוא צריך לקנות מנתיב ?!
זה יצא לו יותר יקר ! הוא יכול לקנות אצל @frize37 או @957 ויצא לו יותר זול ! וגם יותר מהיר !
לא ?!שאלת השאלות, הם לוקחים הרבה יותר יקר, וזה לא שווה כלום. לדוגמא הדגם המדובר עולה בחנות רגילה (מי שעדיין מחזיק את זה) 150 ש"ח, ואני שילמתי על זה אצלם בערך 300 ש"ח.
-
@סופר באמת פלא. שלשום הייתי אצל לקוח שמכתחילה רצה להתחבר לנתיב, ולבסוף כנראה מישהו שכנע אותו על נטפרי
בנתיב לא רצו לבטל את העסקה רק אם קונה מהם את הנסטיק.
כשראיתי אותו הייתי בהלם. מכרו לו נסטיק MF190 שהוא דור3 הכי פשוט. אבל אם עד היום חשבתי שהם מוכרים רק של יורוקום שזה היבואן הרשמי, אני רואה קופסה ברוסית (ובכלל לא הקופסה של הנסטיק הזה.....) והוא שילם ע''ז 300 ש''ח. -
@שלום-על-ישראל אמר בנט סטיק מאד איטי:
@מתושלח בשיחה עם סים כשר [גם לי בימים האחרונים ככה בסלקום] והנציג אמר לי לבדוק את מצב עדכוני הוינדוס שיורדים ברקע. מצאתי שאמת נכון הדבר וניטרלתי את העידכונים, והמצב השתפר לאין ערוך. [עדיין יש אי אלו עיכובים, את זה אני תולה בקליטה הנמוכה יחסית של סלקום ברחבי ב"ב]
אח"כ היכתי על חטא שכמה שהודיעו את זה כאן בפורום ולא עשיתי...איך מבטלים את העדכונים? והאם זה מומלץ?
אתמול היה לי אטיות, הפעלתי מחדש וקבלתי הודעה שאנטי וירוס התעדכן..
השאלה אם כדאי לותר על עדכוני אנטי וירוס? -
@סופר ואם אקנה נט סטיק חדש זה יהיה טוב?
-
@מעמד איפה אני קונה וכמה יעלה.
-
@מתושלח לכאורה כן.
אני גם הייתי בבעיה שלך, וניסיתי את כל האפשריות, ושום כלום לא. עד שקניתי נטסטיק חדש, והכל על מקומו בא בשלום. -
@סופר כמה עולה התענוג ואיפה אתה ממליץ. אני גם באזור י-ם והסביבה
-
-
@שלום-עולם אנטי וירוס אולי לא, אבל עדכוני וינדוס ניתן לוותר. בהגדרות ניתן לדחות את העדכונים, וכן ניתן להיכנס לservice ולבטל משם את וינדוס אפדייט.
-
-
@שלום-על-ישראל אמר בנט סטיק מאד איטי:
@שלום-עולם אנטי וירוס אולי לא, אבל עדכוני וינדוס ניתן לוותר. בהגדרות ניתן לדחות את העדכונים, וכן ניתן להיכנס לservice ולבטל משם את וינדוס אפדייט.
לא יודע מה זה service ולא מה זה אפדייט, אפשר לעשות את זה ב'התחל'?
דרך-אגב, איך אפשר לראות בזמן אמת מה קורה לי ב'רשת' מתחת לאף? [הורדות ללא בקשת אישור רשמית ממני???...], ישנם תוכנות חינמיות לזה? או משהו כזה? -
@שלום-עולם הקלטת תעבורה של נטפרי, ויש גם תוכנות ייעדויות מוצלחות יותר (שבודקות את כל הפרוטוקולים).
ומוינ' 8 גם אפשר לראות ב'מנהל המשימות' את התהליכים שדורשים רשת בזמן אמת.
ולעניין עדכוני ווינדוס, אנטי וירוס איסט מפעיל את העדכונים, גם אם תכבה אותו בservice.
ולא מומלץ לבטל עדכוני אנטי וירוס (בד"כ לא מדובר בתעבורה גדולה מדי). -
@סופר
צודק בכל מילה -
-
@סופר אמר בנט סטיק מאד איטי:
@מתושלח אני ממליץ מאוד על נטסטיק מאוד טוב, ועולה מאתיים ש"ח (-בדר"כ) מה שידוע לי שאפשר לרכוש אותו אצל פלאזול באשדוד, קוראים לזה VINN מחברת turkcell.
וכאן ראיתי את זה ב75 ש"ח, מעניין אם זה אותו דבר, כי לא כתוב שם פרטים ע"ז.מוכרים רק לחנויות. מינימום הזמנה 500 ש"ח