ספר תורני
-
פוסט זה נמחק! -
הסתדרתי ברוך ה' עם הכל חוץ מהשוואת גובה הטורים, דהיינו כיוון שבטור א' יש שלוש פסקאות ובטור ב' יש חמש פסקאות טור ב' יוצא יותר גבוה בכ-2 מ"מ מהטור הראשון. מישהו יודע איך מסדרים את זה [שהטורים יהיו באותו גובה בדיוק] ???
אני מתנצל שלא הבהרתי היטב, לדוגמא כל מילה ראשונה בפיסקה הינה מודגשת, ובנוסף יש לפעמים שורה שלמה שהינה בתוך סוגריים שהם בכתב קטן יותר ואז גם בשני הטורים יש 20 שורות בטרו אחד יש שורה אחת קצת יותר נמוכה. אני מקווה שהפעם הסברתי את עצמי היטב. [וד"א אני מעדיף שזה יהיה אוטמטי]
-
@HP079 בעיקרון יש אפשרות בוורד של יישור אנכי לשני הצדדים (בהגדרת עמוד > פריסה), אבל נראה לי שזה לא פותר את הבעיה בטורים.
-
האם יש אפשרות בוורד לחפש סוגריים ולבחור את כל הסוגריים במסמך בבת אחת [לא החלתי ע"ז סגנונות].
והאם מישהו יודע אם אני רוצה להדפיס ספר בגודל B5 איך אני צריך לעצב בוורד בדף של B5 או שאפשר גם ב A4 ולהדפיס ל B5 ? תודה רבה!!!
-
@HP079 מה הבעיה יש לך את התוכנה של אופיס Publisher
-
סתם כך אפשרי גם בוורד וגם לא חייבם לסגור את זה על B5 הדפוס גם עושה כאלו דברים בדרך כלל
-
@דוד-ק
פקודות לסוגריים ולכל מה שבתוכן:
מכניסים את הפקודות הנ"ל בשורת החיפוש של "החלפה" ובשורת החלף ב- תכניס מה אתה רוצה לעשות עם הסוגריים, להקטין להגדיל, להדגיש וכו'.
לא לשכוח לסמן וי בירבוע ליד הפקודה "השתמש בתוים כלליים"
אני חושב שהכי כדאי להגדיר את הדף בוורד לB5 ולעבוד עליו ככה כדי שלא תהיה בעיה עם השוליים וכד'. או לחילופין למדוד דף B5 ובעמוד A4 בוורד להגדיר שוליים לגודל B5 [לא לשכוח תוספת שוליים לעמוד בספר]. -
-
@מעמד בלי תוים כלליים, הוורד יחפש סוגריים ובתוכם כוכבית, וכמובן הוא לא ימצא. עם תווים כלליים, פירוש המחרוזת הזו הוא "חפש כל תו שהוא" כיון שזו הוראת הכוכבית, והסוגריים יבטאו שזהו ביטוי שלם. לכן צריך לכתוב את הסלאש הימני לפני הסוגריים כדי שהוורד יבין שאני מחפש את התו סוגר ימין ותו סוגר שמאל ובתוכם כל תו שהוא שאותו מבטאת הכוכבית.
אופססס.... סליחה. כתבתי לפני שערכת. [גם אני לא הבנתי למה אי אפשר לכתוב את המחרוזת הזו בהודעה] -
@שלום-על-ישראל צודק אני מתקן
פשוט שכחתי את זהלא, אני ערכתי אחרי שראיתי מה שכתבת
-
תודה רבה על כל העזרה!!
אני זקוק לעיצוב שער לכריכה רכה ושערים פנימיים, יש אפשרות בחינם משהו מלפני שנה וכדו' או בזול?ואני זקוק גם למישהו שקנה את עיצוב ספרי קודש של @רחמים בשביל שיעשה לי יישור טורים בתשלום כלשהו.
-
-
@HP079
@שלום-על-ישראל מעצב ספרים דרך התוספים אולי הוא יהיה מוכן לעזור -
-
בס"ד
אם עשיתי מעבר מקטע רציף יש דרך למחוק אותו? -
@HP079 פשוט מאד
אתה בוחר אותו ומוחק !
רק אתה צריך שהסימנים יהיו גלויים כאן -
-
@זהיר הוא אומר שצריך להיות תוכנה זו
איך אני יודע אם יש לי את התוכנה הזאת ?בווינדוס 10 התקנתי בלי שום בעיות (NETFramework גירסה 4 מובנית שם). בווינדוס 7 די הסתבכתי. אני מצרף כאן פיתרון שמצאתי. לא זוכר אם זה עבד בסוף.
לעתים בהתקנת NET Framework 4.0, מופיעה הודעת שגיאה:
HRESULT: 0xc8000222שגיאה זו נובעת ככל הנראה מקבצים פגומים של .NET מהעבר במחשב.
מצו"ב כלי תיקון של Microsoft שנקרא NetFxRepairTool.exe
(קישור להורדת הקובץ: https://download.microsoft.com/download/2/B/D/2BDE5459-2225-48B8-830C-AE19CAF038F1/NetFxRepairTool.exe)
באם לא עזר, מצו"ב סרט הדרכה לפתרון הבעיה.(קישור לסרט ביוטיוב: https://www.youtube.com/watch?v=BAXVWPEYY0s)
ניסיתי לעשות כפי ההדרכה בסרט, ולא הצלחתי להחליף את השם מSoftwareDistribution לSDold