הבו עצה! וינדוס XP
-
@shraga אני שומע אותך כותב את זה בדיוק באותה נימה שבה אני הצעתי את הענין...
מדובר בבוס קר רוח ומזג, שברגע שיגעו במחשב "שלו" הוא ישרוף את המועדון. מה לעשות עקשנים מחפשים מקומות להוציא את העקשנות שלהם החוצה.
ואם יגיע לאוזניו שכל זה בשביל סינון..!!.... שומו שמים. -
@שלום-על-ישראל היא הרי לא ניתקה את המחשב פיזית כי זה המחשב 'שלו' - אז עכשיו היא מוגנת בדיוק כמו שהיא מחוברת לנטפרי בלי וויפרי...
-
@זהיר לא לא לא.
היא מתחברת ע"י VPN. הרשת הכללית פרוצה לגמרי רח"ל. -
@שלום-על-ישראל טוב שציינת שזה VPN, יש איזה אפשרות לחסימה מסוימת, תוכל לשאול את @magicode או את @בן-של-מלך
-
@shraga ישדרך להגיע אליהם בפרטי, או שכאן זה גם בסדר? [במס' שירות הלקוחות של RL איך אדע שהגעתי ל@בן של מלך?]
-
@שלום-על-ישראל א. לא חושב שלעניין לפנות לשירות לקוחות של חברה, בדבר שכלל לא מחויבים לך... ב. תשלח פניה במערכת הפניות
-
@shraga תודה רבה.
-
אני גם מחוברת לVPN ושאלתי בשרות לקוחות בטלפון, ואמרו לי שאין שום הצעה אחרת חוץ מוויפרי. המחשב שאני עובדת עליו הוא רק לחודש, ואח"כ אני עוברת למחשב שכבר יש עליו וויפרי.
-
יש אפשרות בראוטר עצמו להוסיף VPN ושיהיה תקף רק למחשב מסוים
-
פוסט זה נמחק! -
@magicode אי התאימות של וייפרי לXP, זה באמת החלטי, כלומר זה קשור למנגנון החסימה עצמה, או לתפאורה שמסביב (הויזואל וכדו')?
וגם אם זה שקור לאבטחת החסימה, אולי אפשר לעשות גירסא מיוחדת שתעבוד רק על XP, שלפחות יהיה להם משהו? -
@WWW אין ספק שאם זה היה קל, הקוסם כבר היה עושה את זה מיד בהתחלה, רק שכנראה ההבדל בינהם הוא הרבה וצריך הרבה השקעה ודבוגים ולא היה שווה ההשקעה עבור המחשבים הבודדים שנשארו עם ה-XP.
אם כבר יהיה גרסה מיוחדת ל-xp אז גם לא צריך קובץ התקנה נפרד, כך שגם בוינדוסים המתקדמים יותר ההתקנה מזהה איזה מערכת מדובר ומתקינה אם 64 או 32 בהתאם.
-
@שלום-על-ישראל אמר בהבו עצה! וינדוס XP:
מדובר בבוס קר רוח ומזג, שברגע שיגעו במחשב "שלו" הוא ישרוף את המועדון. מה לעשות עקשנים מחפשים מקומות להוציא את העקשנות שלהם החוצה.
ואם יגיע לאוזניו שכל זה בשביל סינון..!!.... שומו שמים.אז מספרים לבוס שXP ממש לא מאובטחת ויכולים לפרוץ אליה וכו' וכו' ולכן היא רוצה לעדכן את המחשב
-
אני לא זוכר למה זה לא מתאים, אבל ודאי שזו לא הייתה בעיה שטחית, כשיצא הWiFree עוד היו המון עם XP.
היום להיות עם XP זה סכנה מוחשית למחשב ולכל המחשבים שברשת הפנימית.
חוץ מזה, הלא העובדת יכולה לקנות מחשב משלה, ואם זה לא יעלה על דעתה כי ודאי שהבוס צריך לשאת בהוצאה, שתלך בכוחה זה ותדרוש ממנו שדרוג או מימון. -
נזכרתי למה. זה תיאורטית בר פתרון אבל שוה ערך לפתרון כמו מחשב חדש.
-
@נטפריס אמר בהבו עצה! וינדוס XP:
אבל שוה ערך לפתרון כמו מחשב חדש.
מה הכוונה? שווה ערך ל'מערכת הפעלה' חדשה?
א"כ זה עדיין יכול לעזור למקרים מסוימים, כמו המקרה הנ"ל. -
@נטפריס אמר בהבו עצה! וינדוס XP:
חוץ מזה, הלא העובדת יכולה לקנות מחשב משלה, ואם זה לא יעלה על דעתה כי ודאי שהבוס צריך לשאת בהוצאה, שתלך בכוחה זה ותדרוש ממנו שדרוג או מימון.
-
אם כבר מערכת חדשה אז MAC/אנדרואיד קודם.
-
@magicode אמר בהבו עצה! וינדוס XP:
אם כבר מערכת חדשה אז MAC/אנדרואיד קודם.
משום מה אני מאמין כי משתמשי אנדרואיד רבים בכמותם על משתמשי MAC, אם כי ייתכן ומשתמשי MAC נצרכים לצרכים מקצועיים יותר, וסיבות נוספות השמורות ליודעח הדבר..
-