וירטואל מייל החינמי נסגר!
-
@מובהק
אולי כדאי לשקול (כמובן בעצת הרבנים) לתת למשל לחודש התנסות חינם,
כי לא נראה לי שאנשים ישלמו על משהו בלי לדעת אם עובד כראוי או לא.
אני בטוח שלהרבה אנשים יהיה קשה להאמין שזה פועל טוב, עד שיתנסו בזה בפועל...
יישר כח על היוזמה המיודת -
איך בנטפרי? ניסית חודש חינם? השקעת על זה יותר מ8 ש"ח? אם אתה מתאכזב תבטל! מה הבעיה?
מי שמכיר את המערכת לא גומר להתלהב. לא מרגיש חסר בזה שהוא חרדי ומתרחק מכל המרעין בישין. -
-
היה באמת קשה לסגור את זה, אבל זה נהיה משחק ורציתי שזה יהיה רציני. כשהצגתי את הנתונים לאחד מגדולי הרבנים, אמר לי לסגור מיידית את המסלול החינמי.
כשבשלש בלילה יש עשר אנשים מחוברים, וארבעים דקות לפני השקיעה בער"ש יש חמש אנשים, זה אומר שמשתמשים בזה למשחק יותר מלתועלת.השירות ימשיך להתפתח בעז"ה, אבל רק למנויים. מי שלא מעוניין לשלם הוא כנראה לא צריך את זה, ובאמת עדיף שלא ישתמש.
בחודשים האחרונים נוצרו אפשרויות חדשות שלא היו קיימות עד עכשיו, אף אחד לא יודע לאן זה יביא את הציבור, אבל אני מקווה שכולם ישתמשו בזה רק לדברים טובים ומועילים.
-
@שואף תחזקנה ידיך!!!
במעשיך אתה מוכיח שנותרו אנשים שאצלם כסף הוא רק אמצעי ולא מטרה!!!
וכבר נאמר: 'אין אדם שומע לי ומפסיד'.
-
@שואף
תתחדש על החתימה שלך... -
@שואף
אני אתן דוגמה לדבר שאני משתמש בכגון זה.
יש לי קו של דיווחים מהציבור, ואני לא יכול כל רגע לבדוק האם יש דיווח. אז יש אופציה של הקלטות של שמירת בתיקייה ושליחתם במייל.
ואז אני מעדכן את המייל על הטלפון במייל ואז אני מקבל צלצול ואני יודע ללכת להקשיב להודעה שהשאירו לי.
אמנם אני משתמש בממייל2פון מקווה שהם לא יסגרו.... -
@שואף
למחוברי אינטרנט (ללא סמרטפון) תועלת גדולה שלא צריך לבדוק אם הגיע מייל (חשוב)
קל וחומר למי שיכול לאפשר לעצמו לשמור את זמנו לדברים חשובים יותר שיכול להרחיק את עצמו בזכות זה מהמחשב והמסתעף ועדיין להיות מחובר ולא לפספס מיילים חשובים!!
שווה כל שקל !!!!!!!
זכות הרבים תלויה בך
כל שניה של יהודי זה רוחניות
וכל הרחקה ממגרסת הזמן והחיים הלא הם "פלאי הטכנולוגיה" בד בבד עם להשתמש בהם רק לנצרך , יש בה כדי לקרב בין בנים לאביהם שבשמים -
@שואף אולי תעשו מסלול עם תעריף נמוך יותר שנותן רק התראות על קבלת הודעה למייל ללא אפשרות לשמיעת ההודעה.
-
@חיבור לדעתי, הכי יעיל, גם מבחינה רוחנית, שיהיה מסלול חינמי / מוזל במיוחד, רק לשמיעת מיילים, ולא לשליחה.
-
@חיבור זה לא קיים כבר? אני עדיין מקבל התראות למרות שאני לא משלם [ייתכן שזה זמני ההתראות]
-
@שואף אני לא יודע מה כמות המשתמשים שלך אבל 10 אנשים בשלוש בלילה זה לא כזה הרבה ו5 בער"ש גם לא הרבה אל תשכח שיש אנשים שמתקשרים עם אנשים בחו"ל ואלו השעות כך שאין לך כל ראיה
אני משתמש במייל שלי כל הזמן והיה לי מאד נח שלא לפתוח את המחשב כל הזמן וזה גם גרם שאם אני לא באמת צריך את המחשב אני לא אשתמש בו כי כבר הגעתי לראות מיילים אבל עדיין לא חושב שיש ראיה שמי שלא משלם לא צריך את זה. הוא צריך וצריך אבל מכאן ואילך יעשה את זה דרך האינטרנט -במחשב ולא במערכת כשרה בטלפון
אבל זו ההחלטה שלך!! -
@שואף
@WWW אמר בוירטואל מייל החינמי נסגר!:@חיבור לדעתי, הכי יעיל, גם מבחינה רוחנית, שיהיה מסלול חינמי / מוזל במיוחד, רק לשמיעת מיילים, ולא לשליחה.
-
@clickone השתמשתי בזה הרבה אבל זה לא אומר שכל דבר שווה את הכסף
יש גם מחשב בשביל זה או לחלופין לבקש ממישהו שישלח לי מיילים ב5 ש"ח לחודש..... -
@aiib אמר בוירטואל מייל החינמי נסגר!:
@clickone השתמשתי בזה הרבה אבל זה לא אומר שכל דבר שווה את הכסף
2 הודעות לפני כתבת:
אני משתמש במייל שלי כל הזמן והיה לי מאד נח שלא לפתוח את המחשב כל הזמן וזה גם גרם שאם אני לא באמת צריך את המחשב אני לא אשתמש בו
מה שאומר, שזה עניין של חשיבות, או נוחות.
לא חושב שמחיר של 3 בורקסים בחודש (ואני לא בא לשכנע ואין לי אחוזים אצל @שואף :)) אמוr להשפיע, במיוחד כשאתה מספר לי שזה ממש ממש נח.....
(כשאתה כותב לו "אבל זו ההחלטה שלך!!" בעצם אתה עושה עליו סוג של לחץ לא נכון. כאילו בגללו עכשיו אתה תיכנס למחשב הטמא ולא תשמע בפלאפון הכשר. אולי יותר מתאים לומר שמי שלא לוקח בגלל כסף, זכותו. אבל זוהי החלטה שלו. ושלו בלבד.) - ושוב, אם לא מתאים לך, אל תיקח......@aiib אמר בוירטואל מייל החינמי נסגר!:
או לחלופין לבקש ממישהו שישלח לי מיילים ב5 ש"ח לחודש.....
אני אשמח אם תשלח לי בפרטי מישהו שיסכים לשלוח מיילים גם בשבילי במשך חודש ב5 ש"ח. (מוכן לשלם ע"ז גם קצת יותר)
-
@clickone סה"כ באתי להתווכח אם האלו שיודעים להסביר לך למה ברור שמבחינה רוחנית צריך לסגור את זה ולא שום הפעלת לחץ
לגבי מה שכתבת שאתה מוכן לשלם הרבה יותר למי שישלח לך מיילים. אל תשכח שדרך הטלפון לא שולחים יותר מדי מיילים ואת הכמות הקטנה הזו אפילו ב4 אני מוכן לעשות לך...
להעביר לך פרטי חשבון שלי? -
@aiib אי צורך. אני אשלם במזומן. ואתן מקדמה
אני מקבל (ושולח)ביום מיילים לטיפול קצת יותר מכמה בודדים
המייל שלי ידוע ובלי קשר, כשאני צריך לשלוח ולקבל, אני פותח את המחשב הנייד שלי (שצמוד איתי כמעט תמיד) ולא בודק בטלפון. -
@חיבור זה לא קיים כבר? אני עדיין מקבל התראות למרות שאני לא משלם [ייתכן שזה זמני ההתראות]
אתה צודק, זה קיים.
-
אני לא יודע מה כמות המשתמשים שלך אבל 10 אנשים בשלוש בלילה זה לא כזה הרבה ו5 בער"ש גם לא הרבה אל תשכח שיש אנשים שמתקשרים עם אנשים בחו"ל ואלו השעות כך שאין לך כל ראיה
אני משתמש במייל שלי כל הזמן והיה לי מאד נח שלא לפתוח את המחשב כל הזמן וזה גם גרם שאם אני לא באמת צריך את המחשב אני לא אשתמש בו כי כבר הגעתי לראות מיילים אבל עדיין לא חושב שיש ראיה שמי שלא משלם לא צריך את זה. הוא צריך וצריך אבל מכאן ואילך יעשה את זה דרך האינטרנט -במחשב ולא במערכת כשרה בטלפון
אבל זו ההחלטה שלך!!חולק עליך לחלוטין
זה היה מאוד נח לי
הכעיה שעדיין אין לי שום תחייבות על האשראי ואני גם לא רוצה
אבל יתכן מאוד שמעכשיו כן (עדיין מתלבט לגי החיוב על האשראי)
@שואף בכ"א במידה והיה ניתן לעשות מנוי לשנה כבר הייתי עושה ממזמן!!!
למרות שאני שולח רק כמה מיילים בודדים ביום, עדיין זה נחוץ לי מאוד!!!בהערכה רבה ל@שואף על הציות לדברי רבנים
-
@שואף
גם אני השתמשתי בזה
כיוון שאין לי הרבה מיילים זה חסך לי לבדוק כל פעם אם יש לי מייל חשוב
אמנם יש עדיין מייל2פון אבל אי אפשר לכתוב מיילים שם
לשלם 8ש"ח בחודש לא שווה לי כרגע
כי השימוש הוא לא לעיתים קרובות אבל כשיש מייל זה חשוב
לגבי אנשים שמחוברים בשלוש לפנות בוקר אני מכיר אנשים שעוברים על המייל שלהם בשעות האלה (אני יודע לפי השעה שהמייל מתקבל אצלי)
לגבי שימוש לא ראוי אני יכול לחשוב מקסימום על הפיכת המערכת להודעות אישיות מטלפון לטלפון ובשביל זה אפשר לחסום שליחה ממספר טלפון למספר טלפון בשירות החינמי
וגם אפשר לחסום לשירות החינמי גישה בערב שבת אחרי חצות או אחרי 12 בלילה