אתרים בנט פרי
-
@עברי-אנכי עיין פה למשל
-
-
כיצד מצטרפים לקהילה?
בתחתית הדף של הגדרות הסינון האישיות קיימת חלונית 'פיקוח' ובו אפשרות של 'בחר קהילה שתפקח על החשבון שלך' ובו ניתן לבחור איזו קהילה תפקח על החשבון.משמע שצריך להצטרף וזה לא ברירת מחדל
-
@מעמד
ייתכן ואתה צודק, אינני יודע. -
@עברי-אנכי
מה שברור שמי שמצטרף לנטפרי לבד
הכל פתוח לו כמובן מה שפתוח בנטפרי. והוא לא נמצא בשום קהילה! אלא אם כן הוא בוחר להצטרף לקהילה מסויימת
ולכאורה אם הוא מצטרף לקהילה מסויימת אין לו שום אפשרות של הגדרות פרופילים וכתוב משו בסגנון הנך מחובר לקהילת... אין לך הרשאה פנה למנהל הקהילה. -
@הגוף-והנפש
מי שמחובר לקהילה
אין לו בהגדרות את כפתור השמירה וזה נראה כך: -
@beri.zip תלוי בהנהלת הקהילה.
יש כמה סוגי נעילות.
לפי איך שהבנתי, ניתן להגדיר שהלקוח יוכל לחסום לחומרא. -
@WWW
בכל ישראל ערבים אני קובע את ההגדרות כרצוני אבל רק פעם בחודש -
@WWW אמר באתרים בנט פרי:
@beri.zip תלוי בהנהלת הקהילה.
יש כמה סוגי נעילות.
לפי איך שהבנתי, ניתן להגדיר שהלקוח יוכל לחסום לחומרא.אני הצטרפתי לתקופה לנטפרי אישי שבו אני יכול להצטרף בכל רגע נתון על ידי נקודה וכן להסיר את עצמי על ידי נקודה
וכן פתיחת אתר וסגירת אתר. על ידי נקודה.
בכל אופן בכל הזמן שהייתי חבר בקהילה לא יכלתי לשחק בהגדרות. אולי אם הייתי מבקש במערכת הפניות היוו עושים לי אותם? בכל אופן לא שייך לשנות לבד הגדרות גם לחומרא לבד. -
לפי איך שהבנתי, ניתן להגדיר שהלקוח יוכל לחסום לחומרא.
@WWW היום זה כבר אפשרי ?
כי יהודי פשוט פעם ביקש את זה ולא ידוע לי אם זה התבצע ! -
-
בא נעשה קצת סדר!!
לקהילה פאנל מיוחד שבו הם יכולים להגדיר הגדרות לכל משתמש של הקהילה. אין למשתמש דרך לשנות אותם או לראותם.
חוץ מזה נשאר ההגדרות הרגילות של כל משתמש (שזה פאנל אחר). להקילה הבחירה האם המתשמש יכול לראות ולשנות הגדרות אלו או לאו.
באופן שהקהילה נותן אפשרות למשתמש לשנות הגדרות אלו המשתמש יכול לקבוע כפי רוצונו. בפועל הסינון יסנון ע"פ שתי הפאנלים ביחד ולחומרא כך שלעולם אין המשתמש יכול להקל מההדרות הקהילה הנפרדות מהגדרות אלו.אגב שינוי פרופלים שייכים רק בהגדרות הרגילות ולא בהגדרות של הקהילה ולכן באופן שהוקבע שינוי פרופילים אין הקהילה יכול לתת גישה למשתמש להגדרות.