xxxx, מה עושים עם זה?
-
@אברהם-אברהם חלק מהאיקסים, (הלא לחיצים), לא שייך טכנית להעלים (ללא פיתוח מיוחד), כי הבדיקה מתבצעת לאחר שנטענה התוצאה.
-
א. האיקסים הללו נחוצים להרבה, ולחלקם זה אף שימושי.
ב. זה לא קשה לעשות שלא יופיע אבל זה לא תפקידה של נטפרי לדעתי, מישהו יכול לחבר תוסף ומי שמוצא זאת לנחוץ יתקין. -
@נטפריס לא זכיתי להבין למה זה נחוץ
נטפרי לא חייבת לנו כלום אבל אם יש משהו שכן זה זה, עושים חיפוש וצריך לדפדף דפים בשביל למצוא תוצאה כי הכל איקסים.
נטפרי משקיעה הרבה בחווית המשתמש וזה מפריע מאד לחווית המשתמש -
זה לא יעזור להביא את התוצאות הבאות. תגדירו את החיפוש על 100 תוצאות ואולי זה יהיה לכם יותר נוח.
ואיקסים הם לא מעצבנים.
-
-
אם האיקסים לא יופיעו זה יהפוך את הדף לריק. אתה בין כה וכה תצטרך לדפדף.
-
@aiib אמר בxxxx, מה עושים עם זה?:
@נטפריס לא זכיתי להבין למה זה נחוץ
אני רק אמרתי שיש כאלה, לא הסברתי למה זה נחוץ ואינני רואה מה ההסבר יעזור לעניין.
@סופר אמר בxxxx, מה עושים עם זה?:
לפעמים עושים חיפוש, ורק בדף השני או השלישי יש תוצאות, וזה אכן מעצבן. אם היה אפשרות שהתוצאות שחסומים לא יופיעו בכלל, היה הרבה יותר נוח.
כעת הסברת בצורה ברורה בהרבה, אלא שכבר הבנתי זאת קודם
@סופר אמר בxxxx, מה עושים עם זה?:
בקשר אלי, לא יודע מה יש לפרש יותר.
בקשר ל @magicode הוא התכוון שגם נטפרי וגם תוסף יכולים רק להסתיר את הX, ולא לגרום לתוצאות שאחריהם לתפוס את מקומם. משכן עדיין יצטרכו לדפדף. וע"ז אח"כ הוא הוסיף ש100 בעמוד יחסכו את הדפדוף בד"כ. -
@magicode אמר בxxxx, מה עושים עם זה?:
אם האיקסים לא יופיעו זה יהפוך את הדף לריק. אתה בין כה וכה תצטרך לדפדף.
אוי, אף אחד לא התכוון לומר שעצם צורת האיקסים מפריעים, מצידי שיהיה חיוכים, אלא זה שהדף בכלל מביא את התוצאות החסומות, על כן בא הרב @אברהם-אברהם בהצעה אם אפשר שהתוצאות החסומות לא יופיעו כלל, ובכך יבואו התוצאות הרלוונטיות מיד בדף הראשון.
-
-
@מעמד מג'יקוד חשב שמפריע לו באופן איש האיקסים, אז הוא הציע לו פיתרון להסיר את האיקסים. אבל הרעיון היה לסדר שגוגל בכלל לא יביא את התוצאות המסוננות, ועל זה הוא לא ענה כלום.
-
@סופר
@נטפריס כבר ענה ע"ז במדוייק - ייתכן ואפשר לפתח את זה, אבל:- א. האיקסים הללו נחוצים להרבה, ולחלקם זה אף שימושי.
ב. זה לא קשה לעשות שלא יופיע אבל זה לא תפקידה של נטפרי לדעתי, מישהו יכול לחבר תוסף ומי שמוצא זאת לנחוץ יתקין. - גם נטפרי וגם תוסף יכולים רק להסתיר את הX, ולא לגרום לתוצאות שאחריהם לתפוס את מקומם
בקיצור, הרעיון הובן לחלוטין, אך אינו יישים.
- א. האיקסים הללו נחוצים להרבה, ולחלקם זה אף שימושי.
-
אי אפשר להגיד לגוגל לא להביא את התוצאות המסוננות אנחנו מסננים את מה שהוא מביא. אם תגדירו שבמקום 10 לעמוד הוא יביא 100 לעמוד אז תצטרכו לדפדף פחות.
דבר שני איזה מילה אתם מחפשים שהוא מביא כל כך הרבה איקסים ? (בדרך כלל זה קורה שמחפשים משהו שלילי). -
@magicode תודה, עכשיו ענית על השאלה ישר ולענין.
-
דבר שני איזה מילה אתם מחפשים שהוא מביא כל כך הרבה איקסים ? (בדרך כלל זה קורה שמחפשים משהו שלילי).
בצילום מסך שהוא הביא - בשורת החיפוש, רשום את המילה שהוא חיפש 'חדשות', וזה הביא הרבה איקסים, כיון שרובם המוחלט מאד של אתרי החדשות הם אכן שליליים (אבל המילה 'חדשות' בעצמותה אינה שלילית כ"כ).
-
אי אפשר להגיד לגוגל לא להביא את התוצאות המסוננות אנחנו מסננים את מה שהוא מביא. אם תגדירו שבמקום 10 לעמוד הוא יביא 100 לעמוד אז תצטרכו לדפדף פחות.
דבר שני איזה מילה אתם מחפשים שהוא מביא כל כך הרבה איקסים ? (בדרך כלל זה קורה שמחפשים משהו שלילי).אני מבין את הקרביות
אבל לומר שאם מחפשים משהו והוא מביא כ"כ הרבה איקסים זה כבר פסול ... חבל.
אבל אם תחפש אפילו מתנה ליולדת/ ערכת לידה (או משהו בסגנון) יהיו מלא איקסים.
ויש מלא דברים תמימים (בכל אופו אנחנו) שהתוצאות הם איקסים.
הבנתי את התשובה הטכנית שאין לכם אפשרות להעלים לגמרי את האיקסים, מסדר היום של תוצאות הגוגל, ואין אנו מכירים את מאחורי הקלעים של גוגל וכן של הסינון, אבל גם אני מצטרף שבאם יום אחד זה כן יהיה אפשרי אז לפחות לתת לנו את האופציה לא לקבל את זה.
ואכן אשח שמישו יעזור לי איפה מגדירים את קבלת תוצאות חיפוש לפי 100@נטפריס למה יש כאלה שצריכים את האיקסים?
-
@הגוף-והנפש אמר בxxxx, מה עושים עם זה?:
ואכן אשח שמישו יעזור לי איפה מגדירים את קבלת תוצאות חיפוש לפי 100
-
תודה רבה לכל העונים ובפרט לעוסקים במלאכה,
אכן, לא ידעתי שא"א להביא רק תוצאות מסוננות, וודאי שאין (לי בכל אופן) שום תועלת אם יופיע דף ריק,
בקשר להצעה לסמן שיביא 100 תוצאות בדף,אני משתמש במחשב מאוד מאוד זקן ואני לא רוצה שיהיה עוד יותר איטי. -
@נטפריס אמר בxxxx, מה עושים עם זה?:
א. האיקסים הללו נחוצים להרבה, ולחלקם זה אף שימושי
סתם בשביל הסקרנות.. מה השימוש באיקסים?!
-
הצד השווה של כל הטוענים באשכול זה היעדר ידע והיכרות עם הכלי שקוראים לו גוגל.
זה כלי מקצועי שלומדים לאט לאט להשתמש בו, וגם זה אם מקדישים לכך מחשבה. לנו בתור אנשי מקצוע זה אכן נראה פשוט ומכאן חוסר הסבלנות שאנו מפגינים.
אפשר לקבוע שכל מונח שהביא דף עם איקסים הוא פשוט מונח שגוי לחיפוש, הוא לא יביא לכם דבר שימושי, ואל תטרחו אפי' להסתכל בתוצאות שכן פתוחות.
למשל חיפוש המילה חדשות, צריכה להיעשות בידיעה שגוגל זה אתר לא של נטפרי ולא חרדי. וברור כשמש שכל התוצאות שם הם לא מה שרציתם למצוא. רוצים חדשות? אתם באינטרנט! תחפשו אתר חדשות חרדי. זה כמו שאף אחד מכם לא יתקשר ל144 ויבקש מסעדה באזור המכרז בלי לציין שהוא רוצה כשר.למה האיקסים נחוצים, אין לי כח להסביר הרבה ואני גם לא יודע את כל הצרכים של אחרים, אבל זה ברור שבאתר מקוצעי כמו גוגל כל נתון שאפשר לחשוף חשוב להמון אנשי מקצוע.
אני למשל משתמש בהם לדעת המון דברים: מיקום התוצאה בחיפוש, משמעות מילת המפתח ששמתי, בדיקה האם לX יש אתר, ידיעה שהמונח מופיע באתר החסום גם חשובה לי רבות ועוד ממש הרבה סיטואציות שלא עולות לי בראש כעת. -
@נטפריס אמנם אני לא מקצוען כמוך אבל עדיין יש לי השגות אם תרשה לי.
זה שמופעים איקסים אינה מוכיחה כלום על זה שהחיפוש שלי שגוי ואף מה שאין לו איקסים אין לי מה לעשות שם, כי מה לעשות מציאותית זה לא נכון כי רבות לי ואחרים אף יכולו להעיד שזה מתרחש אצלם ישנם חיפושים שיש איקסים רבים אבל התוצאות קשורות הרי כל חיפוש בנושא שעלול להיות בעייתי יוביל להרבה איקסים אבל מה שכן נפתח הוא רלוונטי לחיפוש, בקיצור תעשה סקר ותראה שאתה טועה.
לגבי השימוש באיקסים, רוב אנשי נטפרי הם לא אנשי מקצוע ברמה שאתה מדבר עליה וכן לרובם אין עוד מחשב ללא חסימה שיועיל להם המידע שיש תוצאה חסומה ומתבטאת באיקסים שיידעו ללכת לבדוק במחשב הבלתי חסום....