התקנה מחדש של WiFree לאחר שינה
-
@אאאאאא אמר בהתקנה מחדש של WiFree לאחר שינה:
בזמן האחרון בכל פעם שהמחשב מתעורר משינה אני צריך לעשות הרץ התקנה מחדש אחרת החיבור חסום, וזה ממש מסורבל, מה הפתרון?
אולי הפעל כמנהל יעזור
(קליק ימיני על התוכנה- הפעל כמנהל)
בהצלחה
או אולי יש לך איזושהיא תוכנה על המחשב שמגדירה מה יעלה עם הוינדוס או לא - אז תגדיר שיעלה אוטומט
בהצלחה -
תודהרבה על הרצון לעזור אבל זה עדיין לאלא זה, כשאני מפעיל את המחשב מכיבוי או בהפעלה מחדש הכל בסדר, כל הבעיה היא דוקא כשהמחשב מתעורר משינה יש פסים אדומים על הסמל של התוכנה והאינטרנט חסום עד שאני עושה התקנה מחדש
-
@אאאאאא
נסה להפעיל את השירות של נטפרי מחדש ולא התקנה מחדש (אם אתה לא יודע מה זה - אל תנסה..).
אם זה יעזור - תוכל לעשות משימה שתעשה את זה במקומך בכל פעם שצריך. -
@5566NEWbrs אמר בהתקנה מחדש של WiFree לאחר שינה:
@אאאאאא
נסה להפעיל את השירות של נטפרי מחדש ולא התקנה מחדש (אם אתה לא יודע מה זה - אל תנסה..).
אם זה יעזור - תוכל לעשות משימה שתעשה את זה במקומך בכל פעם שצריך.הכונה לזה?
-
@Beni מזתאומר שנפתח החסימה לגמרי ואפשר לגלוש על פרוץ הי"ו
-
ואם אתה משתמש בVPN אז יכול מאוד להיות הבעיה בזה שהוא לא מזהה תחיבור VPN אחרי השינה ואתה יכול לבדוק אם אחרי שינה אתה רק מתחבר מחדש לVPN מה יקרה ואז תעדכן
-
@אאאאאא
תשלח את הקובץ error שמופיע לך בתקיה שמה. לתמיכה של נטפרי. תכתוב שזה בשביל magicode. -
תנסה לאתחל שירות, קליק ימיני על הסמל של WiFree
-
@מן-המודיעין
זה ניסיתי מיד ולא עזר -
@magicode תודה רבה, במרכז הפניות לא הצלחתי לשלוח קובץ, אז שלחתי במייל מקוה שזה בסדר.
-
@מיציבושי לא ברוך השם לא כי זה ללא ויפי זה חוטי ישר למודם אבל הרעיון
-
@אאאאאא
לא כאן זה נמצא אלא בתיקייה windows\system32
שירות אני מתכוון service -
@אאאאאא
לא מצאתי שום מייל.
תשלח למייל של נטפרי info@netfree.link -
@magicode שלחתי, תודה רבה.
-
@Beni אמר בהתקנה מחדש של WiFree לאחר שינה:
@מיציבושי לא ברוך השם לא כי זה ללא ויפי זה חוטי ישר למודם אבל הרעיון
הסי קלינר ישבית רק ההפעלה של התוכנה בעלית ווינדוס מה שיגרום שתהיה חסום עד שתפתח את ידני, זה לא משבית את החסימה.
-
@magicode יש איזה התקדמות עם זה?
אני יודע שאתה עסוק מעל הראש, אני רק מזכיר את הנושא -
@MAGICODE היקר
גם אני נתקל בבעיה זו במחשב הנייד לאחר הורדת המסך, כשאני פותח אותו שוב האינטרנט מושבת, אני מחובר דרך אר אל. -
שאחד מכם יפתח פניה על זה בפניות. ככה אני יוכל לטפל בצורה פרטית.
-
פתחתי פניה, והמליצו להתקין את הגירסה האחרונה, שנמנעתי עד עכשיו מלהתקין בגלל מה שכתוב פה, אבל הם טענו שזה כבר לא רלוונטי . אז התקנתי ומקוה שיהיה בסדר. אעדכן בהמשך. תודה ל@magicode וכל הצוות
-
@אאאאאא לא עידכנת את הגירסה האחרונה ואתה מתלונן.
אם הייתי יכול למחוק לכולם מרחוק. הייתי מוחק להם את כל הגירסאות. האחרות חוץ מהאחרונה.