התרגלתי לטוב!
-
אני לא כ"כ בתחום כרגע, אבל בפועל, עד כמה שידוע לי כל המכשירים הנ"ל הסינון הוא על המכשיר ולא על הקו, זה אכן משאיר המון אפשרויות לפריצה.
כשהסינון יהיה מבוסס על הספק(סים) בסה"כ צריך לעשות תוכנונת מעין הWiFree למכשיר..
ניתן אפילו לעשות שגם אם ניתן למחוק את התוכנה בצורה כזאת או אחרת איזשהו רכיב מושתל במ"ה יבדוק פעם בכמה זמן חיבור לשרתי נטפרי ובאם זה פרוץ לדפוק את המכשיר/התוכן וכדו'.. בכ"א כל ניתן לאיים.מישהו פה מתחום המובייל שיכול חוות דעה?
-
אני חושב שהמוגן של נתיב עובד בצורה הזאת, יש לו חיבורVPN והא בודק כל הזמן שהגלישה דרך שם,
-
ניתן לעשות התקנה ברוט ואז זה בעיה להסיר ובקשר לאימות זה רעיון חכם שהסים יבדוק פעם ביום האם היה גלישה חוץ ממנו ואז פשוט להתקין שוב את הנטפרי
אבל תמיד יוכלו להוציא את הסים
ואם אתה רוצה לעשות מכשירים מיוחדים אז שוב נכנת לזה שזה יהיה משהו שלא כל אחד יכול להתקין -
@מן-המודיעין אמר בהתרגלתי לטוב!:
אני חושב שהמוגן של נתיב עובד בצורה הזאת, יש לו חיבורVPN והא בודק כל הזמן שהגלישה דרך שם,
אכן, בנתיב (וגם בנטספארק - רימון) זה עובד עם vpn, מבחינה מסוימת זה עדיף מסים מסונן (שגם אם אתה גולש על וויפי אתה מסונן, ואתה לא מוכרח לרכוש חבילת גלישה ענקית).
-
- ברור שכל החברות עובדות עם חיבור vpn, זו הדרך היחידה להבטיח שתעבורת הנתונים תעבור דרך הרשת המסוננת שלהם. וזה לא רלוונטי אם הסינון הוא על הסים או על המכשיר. בנקודה זו זה היינו הך.
- במקביל לזה, יש את העניין של פיתוח WiFree, עבור אנדרואיד, וזה יעבוד באותה הצורה, שזה יבטיח חיבור ותעבורה רק דרך שרתי נטפרי.
- בנתיב אכן יש אבטחה, ובמידה וישנה פעילות חשודה, דרך הרשת הם יכולים להשבית את המכשיר.
אבל...
את הכל אפשר לעקוף ולנטרל.ישנה דרך אחת ויחידה למנוע פירצות. והיא כמובן אבסורדית ומצחיקה, אבל אין דרך אחרת...
פשוט להדביק עם דבק מגע את הסים המסונן. ולשבור את הצ'יפ של הwifi.והסיבה לזה היא פשוטה..
אנדרואיד זה קוד פתוח. שזה אומר שכל רכיב תוכנה, שיהיה מתוחכם כמה שיהיה, ניתן להסרה/להשבתה, בכמה הקלקות במקומות הרלוונטיים. והדרך היחידה היא להטמיע חסימה/סינון כרכיב חומרה ולא תוכנה. וזה עבודה קשה עד כמעט בלתי אפשרי בנושא... -
@רמה-פלוס
מה יועיל דבק מגע לוויפיי פרוץ, אם אפשר לעקוף את ההגנה ?? -
@ליכט סורי, הוספתי..
-
אבל הווייפי
-
@רמה-פלוס זה בדיוק מה שהצעתי על הנטסטיקים..
-
@למדן-וידען מה אתה מתכווין?
איזו הצעה? -
@רמה-פלוס סתם, להדביק את הסים..
-
אין הכי נמי...
בטוח ב-100% זה רק זה.אבל זה כמובן פיתרון לא כ"כ ריאלי...
-
זה לא פיתרון לוויפי
-
@יעקב-ישראל זרוק שוב מבט בפוסט שכתבתי..
יש שם פיתרון גם לוויפי.. -
דיברתי אל @ליכט
-
האם מישהו מכיר מקרוב את החסימה של חברת "מגן עייני" אם כן אשמח לקבל פרטים באישי במייל.