נעילת העכבר המובנה במקלדת
-
בעיה נפוצה: אני מעוניין לנעול את העכבר המובנה במקלדת, כי הרבה פעמים זה נלחץ בטעות וגורם שיבושים.
במחשב הקודם שלי הופיע על F8 (כמדומני) סמל של נעילת עכבר, ובלחיצה על FN + F8 העכבר היה ננעל. המחשב החדש שלי הוא של חברת DELL, ושם אין סימון כזה במקלדת.
חיפשתי בגוגל, והגעתי ל-2 אשכולות שנכתבו בפרוג בנושא, ותכל'ס מה שיעצו שם זה להסיר את התקנת מנהל ההתקן של העכבר. אבל א' אני לא יודע בבירור מה מנהל ההתקן של העכבר הזה [מופיעים לי שם 4 מנהלי התקנים]. ב' כבר טענו שם שבכדי להחל את ההגדרות החדשות המחשב דורש הפעלה מחדש, ודא עקא שהמחשב מוגדר להתקין אוטומטית חומרות חדשות, ולכן בהפעלה הבאה של המחשב, הוא מתקין שוב את מנהל ההתקן של העכבר...מישהו הציע שם כדלהלן: התחל>הפעלה>MSCONFIG>לשונית אתחול> להוריד את הV מהתקן העכבר.
הבעיה שאצלי זה באנגלית, ובשלמא אתחול זה לכאו' 'BIUS', אבל V ליד MAUS לא מצאתי.
עוד יעצו שם לבטל את התקנה אוטומטית של חומרה, או לחלופין לשנות בביוס שלא יהיה גישה למשטח העכבר, ואם אין אופציה כזו -לבטל ps2 וזה יחסום את המשטח.
הבעיה שאת העצה לשנות בביוס וכו' - הכל שם באנגלית. ולבטל PS2 אינני יודע מהו. ולגבי העצה לבטל את התקנה אוטומטית של חומרה - א' עדיין לא בדקתי איך עושים את זה. אבל מ"מ זה דבר לא רצוי, כי כל התקן שאני אחבר המחשב לא יזהה עד שאני אכתוב לו להתקין את מנהל ההתקן.
-
@האברך כנס להגדרות -> מכשירים -> עכבר ולוח מגע.
יש לך שם את כל ההגדרות כדי לגרום לו שלא יפריע לך או לבטלו כליל בלי למחוק שום דבר חשוב. -
יש עוד פתרונות פנה באישי
-
@למדן-וידען אמר בנעילת העכבר המובנה במקלדת:
יש לך שם את כל ההגדרות כדי לגרום לו שלא יפריע לך או לבטלו כליל בלי למחוק שום דבר חשוב.תודה רבה!!! כנראה שהאופציה הזו נוספה רק בווינדוס 10, וכל האשכולות הנ"ל היו בגירסאות ווינדוס הקודמות.
-
@מנתק
אשמח שתוכל לעזור לי באישי במייל 4363773@gmail.com -
@האברך אמר בנעילת העכבר המובנה במקלדת:
ב' כבר טענו שם שבכדי להחל את ההגדרות החדשות המחשב דורש הפעלה מחדש, ודא עקא שהמחשב מוגדר להתקין אוטומטית חומרות חדשות, ולכן בהפעלה הבאה של המחשב, הוא מתקין שוב את מנהל ההתקן של העכבר...
הפתרון להשבתת התקן בלי שיותקן מחדש בהדלקה הבאה של המחשב (עובד בכמעט כל ההתקנים) זה לפתוח את מנהל ההתקנים חלונות+R ולרשום devmgmt.msc ואז במקום למחוק את המנהל התקן צריך להגדיר את ההתקן כלא זמין
-
יש לך שם את כל ההגדרות כדי לגרום לו שלא יפריע לך או לבטלו כליל בלי למחוק שום דבר חשוב.הצלחתי לעשות את זה בעבר. אבל לאחר איתחול המחשב - כבר לא מופיע לי בהגדרות שם האפשרויות הללו. השאלה אם זה בגלל שהתקנתי עכשיו 32 ביט במקום 64, או שזה נוסף בעדכונים של ווינדוס 10, ואני צריך לעדכן את הווינדוס?
@beri.zip אמר בנעילת העכבר המובנה במקלדת:
ב' כבר טענו שם שבכדי להחל את ההגדרות החדשות המחשב דורש הפעלה מחדש, ודא עקא שהמחשב מוגדר להתקין אוטומטית חומרות חדשות, ולכן בהפעלה הבאה של המחשב, הוא מתקין שוב את מנהל ההתקן של העכבר...
הפתרון להשבתת התקן בלי שיותקן מחדש בהדלקה הבאה של המחשב (עובד בכמעט כל ההתקנים) זה לפתוח את מנהל ההתקנים חלונות+R ולרשום devmgmt.msc ואז במקום למחוק את המנהל התקן צריך להגדיר את ההתקן כלא זמין
הבעיה שהמחשב לא מאפשר לי להגדיר את מנהל ההתקנים של העכבר המובנה כ'לא זמין'
-
@האברך חיפוש 'עכבר' בהתחל, לא מביא אותך להגדרות?
-
@האברך
תקליד בשורת פקודה main.cpl
משם תיכנס להגדרות של dell ללוח המגע, בהצלחה. -
@למדן-וידען אני יודע איך מגיעים להגדרות של העכבר, הבעיה שהמחשב לא נותן לי להגדיר את מנהל ההתקנים של העכבר המובנה כ'לא זמין'.
-
@האברך לי יש DELL ואצלי הביטול של העבכר נמצא בFn F3
תנסה תעדכן -
@aiib אמר בנעילת העכבר המובנה במקלדת:
@האברך לי יש DELL ואצלי הביטול של העכבר נמצא בFn F3
אצלי fn F3 מגביר ווליום...
-
@האברך תעשה נסיום FN עם שילוב של כל ה- F משהו
-
@למדן-וידען אני יודע איך מגיעים להגדרות של העכבר
ממש לא התכוונתי למסך הזה שהבאת... מה שכתבתי לא אמור להראות את המסך הזה.
ניסית מה שכתבתי?
זה אמור להביא לך את המסך השמאלי:
-
@למדן-וידען אני יודע איך מגיעים להגדרות של העכבר
ממש לא התכוונתי למסך הזה שהבאת... מה שכתבתי לא אמור להראות את המסך הזה.
ניסית מה שכתבתי?
זה אמור להביא לך את המסך השמאלי:
תודה רבה. אבל אצלי זה נראה אחרת. כנראה שיש לנו מנהל התקן שונה.
-
@האברך זה נראה שלא מותקן לך מנהל התקן ייעודי.
תנסה לחפש את הדרייבר של העכבר, לפי דגם המחשב שברשותך, ותתקין אותו.