הקרב לסגירת ויקיפדיה. עידכון 2.
-
@חכם אמר בהקרב לסגירת ויקיפדיה. עידכון 2.:
אוקסימורון
מתוך ויקיפדיה: אוֹקְסִימוֹרוֹן (גם: ניב ניגודים, תרתי דסתרי) הוא מטבע לשוני המורכב מזוג מרכיבים הסותרים זה את זה, שצירופם יוצר משמעות חדשה מעבר להגיון - פרדוקס - וזאת על מנת להגביר את הרושם וההפתעה. המונח מקורו ביוונית, ופירושו: "חד" (oxy) ו"קהה" (moros). כיום, אנשים רבים משתמשים במונח אוקסימורון כדי לתאר ניגוד כלשהו, אפילו בלתי מודע או מובלע, אך המונח המקורי מיועד לתיאור ניגוד מכוון וברור כאמצעי רטורי ובכוונה תחילה.
-
@דברים-בטלים אמר בהקרב לסגירת ויקיפדיה. עידכון 2.:
@חכם אני לא רוצה להיסחף לנושא אחר אבל ויקיפדיה כו"ע מודי שהיא בעיתית יא כותבת על דמיות שלנו ממקומות חיצונים גם ומה דעת הדתות האחרות עליהם כמה שנחסם הכל רווח ומה שלא הי"ו
בענין אתרי קניות תאמין לי שאם אתה באמת @חכם אתה צריך להבין שלא שווה לחסוך שקל על חשבון שמירת העניים וב"ה נטפרי חוסמים את כל התמונות מחשש שהם לא ראויות ומשתדלים לפתוח במהירות האפשרי מה שכן ראוי כך הוא מנסיוני האישי בזיפי וכדו'
וזה לא ק"ו ולא צריך לזה תשובה נטפרי מסננים את האינטרנט באיכות הטובה ביותר ונרנדה עובד/ת קשה בשבילינוקודם כל שלא תבין לא נכון אני מודה כל יום על שיש לי נטפרי אלא מה אני ב''ה נשוי ולאשתי לא אמור להיות שום בעיה באתרי בגדים
ולכן אמרתי וזהו ק''ו וכו' כי אני מבין שיש בעייתיות ואיני יודע איך לפותרו אולי להגדיר שזה משתמש אשה ?? לא יודע והלוואי ימצא פתרון לכך וייחסך ''אסאך יידישע געלט ''
זה הכלא
-
@האברך אמר בהקרב לסגירת ויקיפדיה. עידכון 2.:
אוקסימורון
מתוך ויקיפדיה: אוֹקְסִימוֹרוֹן (גם: ניב ניגודים, תרתי דסתרי) הוא מטבע לשוני המורכב מזוג מרכיבים הסותרים זה את זה, שצירופם יוצר משמעות חדשה מעבר להגיון - פרדוקס - וזאת על מנת להגביר את הרושם וההפתעה. המונח מקורו ביוונית, ופירושו: "חד" (oxy) ו"קהה" (moros). כיום, אנשים רבים משתמשים במונח אוקסימורון כדי לתאר ניגוד כלשהו, אפילו בלתי מודע או מובלע, אך המונח המקורי מיועד לתיאור ניגוד מכוון וברור כאמצעי רטורי ובכוונה תחילה.
והנה לנו הצורך הפשוט שבויקיפדיה
-
אולי להגדיר שזה משתמש אשה
זה יהיה בערך כמו לאשר באתרים שאתה מעל גיל 18. -
-
אני באופן אישי מתנגד לכל הרעיון הנ"ל
על נטפרי להזהר שלא ליפול ממקום של סינון נקי וראוי של תכנים לא כשרים לבין העדפות קריאה והשקפות של אנשיםהתחלתם טוב תשמרו על הקו!!!!!
-
על זה אמר ה''חכם'' שזהו ק''ו שאין עליו תשובה איני יודע באמת מה אפשר לעשות אבל הלוואי שיוכל להיות פתרון
-
@WWW אמר בהקרב לסגירת ויקיפדיה. עידכון 2.:
ולאשתי לא אמור להיות שום בעיה באתרי בגדים
מניין ???
משום שישנם אתרי בגדים חרדיים וצנועים שכל בעייתם היא צורת אשה ולאו דווקא בגלל חוסר צניעות
-
@administrators לחצני הדיווח לנט פרי בויקיפדיה מוסתרים לי. התצוגה היא 100% ולא עוזר להקטין. למישהו יש פיתרון?
[מי שזה גלוי לו אם יוכל ללחוץ על הלחצן המאשר, ערך זה נקי... תודה.] -
@שלום-על-ישראל עשיתי כבקשתך
אבל תאמין לי שנקי לגמרי זה לא
נקי לגמרי זה שלמות של דבר אני לא מאמין שיש דף בויקיפדיה שנקי לגמרי -
נקי לגמרי זה שלמות של דבר אני לא מאמין שיש דף בויקיפדיה שנקי לגמרי
נסחפת...
-
@זהיר שמעת פעם תמושג של אתרוג נקי...
-
סתם שאלת הבנה
הדיווח הזה
אנא עזור לנטפרי בחוות דעתך על ערך זה
בויקיפדיה מופיעה לכל מי שנכנס או רק למשתמשי נטפרי ? -
@מעמד רק באם אתה מחובר לחשבון נטפרי
-
@Chocolate
אז לֶמה הדיווח הזה- הרי בנטפרי כל מקום שיש מילים לא טובות אז יש X ? -
@מעמד כנראה שעדיין שייך פספוסים או מילים שלכאורה הם כאילו ניטרליים
-
@הגוף-והנפש אמר בהקרב לסגירת ויקיפדיה. עידכון 2.:
@מעמד כנראה שעדיין שייך פספוסים או מילים שלכאורה הם כאילו ניטרליים
זה הרבה יותר מורכב מאשר מילים ספציפיות. זה דעות. זה יחס. ועוד.
-
למה הורידו את הדירוג שהיה בויקיפדיה https://he.wikipedia.org/wiki/ניסים_מויאל
-
@דברים-בטלים אתה מחובר לחשבון שלך?
-
למה הורידו את הדירוג שהיה בויקיפדיה https://he.wikipedia.org/wiki/ניסים_מויאל
בד"ה. לא שמעתי שנפטר.