האם האתר "קורה" אכן מתאים לציבור החרדי ?
-
בעקבות פניה ששלחתי בעבר לצוות נטפרי הנכבד על האתר KORE.CO.IL
שם מובאות חדשות מכלל הגורמים כולל כיכר השבת ושאר מהרסי היהדות של זמנינוראו למשל כתבה חדשה כעת:
http://kore.co.il/viewArticle/36431כן , אני מודע לדבר שזה אינטרנט, אחרי הכל.
אבל, לדעתי JDN מספיק בהחלט, ומי שרוצה לראות חדשות בלתי מבוקרות, אהלן וסהלן, יעזוב את נטפרי וילך למקום אחר, לא חסרים מקומות כאלו לצערינו. ואיך יתכן שנלחמים על ויקפדיה כל כך חזק ועם הרבה מאמצים, וכאן משאירים אתר כזה פתוח כאילו הוא תקין ובסדר?! -
@שמשון כבר הובהר כמה וכמה פעמים שכל פנייה או טענה בעניין פתיחת או סגירת אתרים, ייעשה אך ורק במערכת הפניות, ולא מעל גבי הפורום.
אם אתה רואה את עצמך נפגע מאתר זה או אחר, אתה יכול לחסום את זה לעצמך. -
סליחה שאני ממשיכה את הדיון למרות זאת, אבל אני בהחלט חושבת שזה צורך סינון. (!!!)
גם לי יצא פעם להאיר את תוצמת הלב לדברים עם תוכן לא ראוי וזה בערך הייתה התשובה... -
-
אני גם חושב שזה אתר בעייתי.
ואני חושב שכל אתרי חדשות צריכים להיות חסומים.
אבל אני מבין שעדיין אנשים לא בדרגה הזאת.לפי מה שרואים פה.
https://www.whois.com/whois/kore.co.il
חברת נתיב מפעילה את האתר הזה. אולי תפנו אליהם. -
@magicode איזה תשובה עניינית !!
ללא איומים ואזהרות ! -
@יעל-כהנא @שמשון
@magicode ברשותך אני יסביר את דבריך.
כנגד שני האנשים שסוברים כאן שיש לחסום או לסנן את האתר הנ"ל, יש כנגד זה עשרות שסוברים שאתר זה ועוד אתרים אחרים שחסומים - שצריכים להיות פתוחים. וע"כ, אי אפשר ללכת על פי דעת כל יחיד ויחיד. וע"כ מונו ועדת רבנים שהם יפקחו ויחליטו איך ובאיזה אופן ללכת בין הטיפות שמצד אחד להציל כמה שיותר יהודים מסכנת האינטרנט, ומצד שני שיהיה אינטרנט נקי כמה שאפשר. והנה מגיעים כל מיני אתרים פרווה, שאין אנשים פשוטים כמונו יכולים להחליט האם זה איסור שיש לחסום את זה מכל וכל, או שזה מותר ורק מומלץ להתרחק מזה, ועל נטפרי להשאירו פתוח לצורך כאלו שבלא זה - ילכו למקומות מסוכנים.
וכמובן שיש הרבה אתרים שרבני נטפרי החליטו שזה כשר, אבל מכל מקום על כל ירא ה' להתרחק מזה. ובדיוק בשביל זה נוצר הגדרות סינון - אישי / קהילה, שכל אחד יעשה בדעת ויפתח או יחסום על פי צרכיו. -
@שמשון @יעל-כהנא בלי להכנס לנושא אם הפורום מיועד לנושא או לא - זה בטוח לא אפקטיבי...
כי גם אם היה איזשהו סיכוי שזה יעזור, זה רק אם הרבה משתמשים יחוו כך את דעתם, והמנהלים היקרים אכן ישתכנעו כך - וזה לא אמור לקרות, הן בגלל שעל כל אחד שבעד יש תמיד עוד אחד שנגד (יעויין ערך ויקיפדיה), והן כמו שראיתם כאן שאפילו שהביג בוס הרב @magicode היקר חושב שזה צריך להיסגר זה לא קורה בגלל שהוא מודע לשליחותו כשליח ציבור, והן מעוד סיבות.לכך עצתי נתונה: במקום לפנות מע"ג הפורום, פשוט להבא כשאתה רואים אתר בעייתי תאספו כמה מקומות כאלו, תשמרו אותם, וכשיצטבר חומר משמעותי תשלחו למערכת הפניות, זה יעזור פי אלף - האמינו לי!
-
@שמשון אמר בהאם האתר "קורה" אכן מתאים לציבור החרדי ?:
בעקבות פניה ששלחתי בעבר לצוות נטפרי הנכבד על האתר KORE.CO.IL
שם מובאות חדשות מכלל הגורמים כולל כיכר השבת ושאר מהרסי היהדות של וכו'לידיעתך , בכל עיתון הכי חרדי (בכל)החדשות מובאות גם מעיתונים ומקורות חילוניים, מה לעשות, זה נצרך כדי להביא חדשות מגוונות בכמות שהציבור רוצה וכדו' (ע"פ החוק הם גם חייבים לציין את המקור)
אכן אני מכבד את האמירה שכל אתר חדשות הוא דיעבד אבל מהכרותי עם האתר הנ"ל הוא מהכשרים שבהם
ומסופקני אם אין פה מניע אחר מלבד ירא"ש וד"ל
אם הם מביאים תוכן בעייתי זה בעייה (לא הספקתי לראות את הדוגמה שהבאת אבל אני נכנס לשם לפעמים ולא ראיתי משהו בעייתי וודאי שלא גרוע בכלל מgdn שגם הוא אתר כשר וטוב בהחלט ) , אבל לא להמציא בעיות שלא היו מתחת לשטיח, -
@magicode אמר בהאם האתר "קורה" אכן מתאים לציבור החרדי ?:
אני גם חושב שזה אתר בעייתי.
ואני חושב שכל אתרי חדשות צריכים להיות חסומים.
אבל אני מבין שעדיין אנשים לא בדרגה הזאת.לפי מה שרואים פה.
https://www.whois.com/whois/kore.co.il
חברת נתיב מפעילה את האתר הזה. אולי תפנו אליהם.יש להם כתובת מייל ייעודית למשוב הערות והארות וניתן לשלוח שם הערה על כל תוכן שנראה בעייתי.
הכתובת היא: kollrega2@gmail.com