גוגל מפות מפוקסל
-
אני צריכה תצלומי אויר ברורים (באופן שוטף), ומסתבר שנטפרי מטשטשת לגמרי את גוגל מפות,
כשמתקרבים לאוביקט הוא מפוקסל מאד, וכשמנסים לטייל ברחוב- רואים רק קוביות... מה עושים??? -
@peris נסו לפנות למערכת הפניות.
ייתכן שיוכלו לעזור. -
@peris אמר בגוגל מפות מפוקסל:
כשמתקרבים לאוביקט הוא מפוקסל מאד
אם אתם מתכוונים לתצוגת לווין, נדמה לי שזוהי האיכות המקורית, וזה כך בכל חיבור.
-
@peris יש מקומות שבמפות בינג (כולל גם האפליקציה 'מפות' של ווינדוס), התצלומי אויר הרבה יותר ברורים מגוגל, אך מן הסתם זה לא נכון לגבי ישראל.
לגבי תצוגת רחובות בגוגל, אכן חסום בנטפרי, חוץ מהרבה מבנים בתלת מימד שנראים די ברור (בגוגל ארץ ודאי לא יודע אם גם בגוגל מפות).
-
@peris טיול ברחובות חסום בנטפרי אין מה לעשות לי זה גם מאוד חשוב וזה עולה לי המון כסף כי אם אני צריך תמונה של בניין אני חייב לשלוח צלם ב600-800 ש"ח אבל תמיד עדיף תמונה עדכנית יותר
-
@5566NEWbrs , זה לא כך בכל חיבור, ראיתי במחשב שאינו חסום וגם מחשב עם חסימה של רימון- אפשר לראות אפילו את מספרי הבנינים!
@דברים-בטלים , אכן זה בדיוק מה שאני צריכה, אין לזה פתרון?
מה שמוזר פה שלגבי חו"ל זה הרבה יותר ברור, הטיול ברחובות בחו"ל גם נחסם, אך במבט בהטייה אפשר הרבה יותר להתקרב מבארץ וזה יחסית ברור, ובארץ רואים רק כתמים מטושטשים.
(כך גם בגוגל ארץ),
מה ההבדל מבחינת חסימה בין הארץ לחו"ל??? -
@peris
יש תצוגת רחוב, מה שנקרא street view, והיא אכן חסומה בנטפרי. @www מציע שתפנו למערכת הפניות.
יש תצוגת לווין, בלחצן בצד ימין בתחתית הדף (אצלי). זה פתוח, והאיכות של זה (נדמה לי, שוב ואם אני טועה קבלו התנצלותי) לא אמורה להיות גבוהה.
@זהיר כתב שבמפות אחרות, של משהו שנקרא 'בינג' התצוגה הזו (של תצלומי לווין) יותר ברורה. ברור שאין קשר לסינון אלא למקור התמונות. -
@peris לא נראה לי שיש הבדל בחסימה זה אולי הבדל במצלמות או אולי בזיהומי אויר
ומשחרב בית המקדש ניטל האויר הצח מא"י וגלה לשוויץ
לטייל ברחוב חסום כי לפעמים יש דמויות ברחוב שחסומים בנטפרי כך הבנתי -
@5566NEWbrs לא בדיוק.
יש להם מספר גדול של ערים בעולם (לא בישראל) שיש להם תצוגה בתלת מימד, וזה איכות גבוהה ופתוח בנטפרי, שוה לבדוק.
-
@זהיר אל תעשה בלאגן עוד יחסמו את זה
-
@peris ציטוט מהויקי:
גוגל מפות תצוגת רחוב
תצוגת רחוב בגוגל מפות חסומה.סיבת נטפרי:
יש בתצוגת הרחוב תמונות בעייתיות ובדיקתם תעמיס מידי על בדיקת התמונות ותגרום להוצאה גדולה לנטפרי.
בדיקה של תמונות אלו קשה יותר ועלולות להיות טעויות רבות.
פתרון:כרגע אין פתרון לבעיה זו.
במקרים מיוחדים ניתן לפנות במערכת הפניות.
-
@דברים-בטלים , יתכן שזה מסיבות בטחוניות.
בכל אופן, נראה לי שאכן הפתרון היחיד הוא לפנות למערכת הפניות.
תודה לכל העוזרים והמסייעים. -
זה אכן מסיבות ביטחוניות עיין
https://he.wikipedia.org/wiki/תיקון_קיל-בינגמן -
@peris יש את זה אולי זה קצת יותר טוב
https://gisviewer.jerusalem.muni.il/gisviewer/ -
סליחה על ההקפצה אבל הייתי רוצה לדעת האם כיום יש דרך לצפות בערים מסויימות למי שחסום ע"י נטפרי או לא?
-
@מעניין אמר בגוגל מפות מפוקסל:
סליחה על ההקפצה אבל
סליחה על ההקפצה, או 'אבל'?
מה כ"כ קשה בלפתוח נושא חדש? זה כל כך מפריע, רואים שאלה, חושבים לענות עליה, ומגלים שזה משהו מלפני 4 שנים.
תפתח נושא חדש ותקבל תשובה