קישור לשליחת קובץ דרייב לבדיקה
-
@administrators @magicode
מה המטרה של זה?
עד עכשיו לפחות ידעתי מה מכיל הקובץ
ועכשיו כלום
לשם מה? -
@אבק אמר בקישור לשליחת קובץ דרייב לבדיקה:
@administrators @magicode
מה המטרה של זה?
עד עכשיו לפחות ידעתי מה מכיל הקובץ
ועכשיו כלום
לשם מה?על מה אתה מדבר ? איפוה ידעת מה מכיל איזה קובץ ?, תסביר !
-
@סופר
עד עכשיו נפתח הקישור והיה כתוב נניח בשם הקובץ
סרטון כק אדמור מכגקר
אז ידעתי אם שווה לשלוח לבדיקה או לא וכו'
ועכשיו לא רואים כלום -
@אבק עד עכשיו היה אותו דבר, שאם לחצת על הקישור קיבלת הודעה שהקישור חסום. רק אם ניסית לפתוח אותו, היית רואה את שם הקובץ, ונדמה לי שגם היום זה כך.
-
@סופר
לא נכון
עד היום רק ההורדה נחסמה
ועכשיו אין בכלל גישה -
אם אתה לא יודע מה יש בקובץ זה ראיה ענקית שזה לא חשוב.
-
@magicode אמר בקישור לשליחת קובץ דרייב לבדיקה:
אם אתה לא יודע מה יש בקובץ זה ראיה ענקית שזה לא חשוב.
אני יסביר את דבריו של @magicode .
הרב מג'קוד עשה מאמאצים על ועבד שעות ע"ג שעות ימים ולילות לפתח אפשרות לפתוח את דרייב, וזאת לאחר פניות רבות על הצורך הגדול שיש בזה אצל אנשים שלצורך עיסוקם הם מקבלים באופן אישי קבצים גדולים, ואצל הרבה מהם זהנעשה ע"י שיתוף בדרייב, וקשה מאוד להתחיל להסביר לכל הלקוחות או למעסיקים שאין אפשרות לקבל את הקובץ רק במקרים מסויימים.
לצורך כך הגיע מג'קוד לפיתוח מיוחד שיתאפשר פתיחת קבצי דרייב שנשלחו לאדם מסויים או לאנשים מסיימים באופן אישי.
אבל קבצים ציבוריים, דהיינו לדלות קישורי דרייב משום מקום שמסתובב ברשת, התקלה מצויה בו, ובאופן הזה עדיין שייך הנימוק שמחמת כך חסמו אפשרות שיתוף בדרייב. - "שיתוף ציבורי עלול להכיל קבצים שליליים שעלולים להגיע לכלל המשתמשים. כמו"כ מכיוון שהקישור נשאר תקף הסיכויים גדלים שהוא יתפרסם". -
אני מתאר לעצמי גם, כי הושקעו המון שעות וידע ע"מ להגיע לפיתוח המשוכלל הזה, שאפשר סוף סוף לפתוח קישור משותף, אבל לא קישור שאפשר למצוא בשוטטות ברשת. זה המקום להודות לנטפרי על החדשנות והחיפוש אחרי הפתרונות ומאידך גיסא לעמוד כחומה בצורה שלא לתת פתח למכשולות ח"ו.
-
@WWW אמר בקישור לשליחת קובץ דרייב לבדיקה:
כעת, הלינק כבר נפתח לכולם, באם נשלח לבדיקה?
אשמח לקבל תשובה ברורה לשאלה זו.
-
@ארזי-ביתר כן