ביטול מנוי פקס באתר EFAX
-
אמנם לא קשור לנטפרי, אבל הופניתי ע"י הנציג של נטפרי להעלות את השאלה כאן בפורום.
לפני כמה חודשים פתחתי מנוי פקס באתר EFAX, האתר שם באנגלית, אבל הסתדרתי ע"י תרגום גוגל.
כתבו שם שעד 30 יום זה בחינם, ומעבר לכך - בתשלום. אבל כל מי שפותח חשבון צריך להכניס פרטי אשראי.
לתומי הכנסתי פרטי אשראי, על דעת לבטל את המנוי בתוך 30 יום.
לאחר כמה ימים נכנסתי בכדי לבטל את החשבון שלי, אבל לא מצאתי בשום מקום אופציה כזו שנקראת ביטול המנוי, כנראה הגויים בעלי האתר החביאו את האופציה הזו באיזה לשונית עלומה, ובידיעותי המגומגמות באנגלית לא הצלחתי בשום אופן למצוא היכן עושים זאת.
אציין כי פניתי לחברת האשראי, וביקשתי שלא יאשרו בקשות גביה של EFAX, ואכן אמרו לי שבקשתי בוצעה, אבל למעשה - אני רואה בעינים כלות שיורד לי כל חודש סכום של כ-72 ש"ח מהאשראי, ואין לאל ידי.
מי שיוכל לעזור לי בהדרכה איפה מבטלים את המנוי - אודה לו מאד. -
@האברך בשאלות ותשובות שלהם כתוב שכדי לבטל את החשבון צריך להתקשר אליהם לטלפון 0800 689 9336
תנסה אולי לשלוח מייל אליהם.
המייל שלהם salesuk@mail.efax.com
או להחליף לכרטיס אשראי נטען בלי כסף.How can I cancel my eFax account?
Should you wish to cancel your eFax account, please call our customer support team on 0800 689 9336.NOTE: Your account will remain active until your cancellation request is confirmed.
-
@clickone כבר שלחתי אליהם מייל, אבל הם כתבו לי שהשפה שלי לא נתמכת. ניסיתי לתרגם את ההודעה שלי דרך תרגום גוגל. אבל התנהל שם דו שיח של חרשים, אני לא זוכר בדיוק מה הם ענו לי, אבל תכל'ס, אני עדיין תקוע עם המנוי הזה. שאגב לא השתמשתי בו אפילו פעם אחת...
-
@האברך אולי אופציה לא מועדפת, אבל אם אין ברירה יתכן וזו גם אופציה: לחסום את החיוב בחברת האשראי.
-
@זהיר אמר בביטול מנוי פקס באתר EFAX:
@האברך אולי אופציה לא מועדפת, אבל אם אין ברירה יתכן וזו גם אופציה: לחסום את החיוב בחברת האשראי.
@האברך אמר בביטול מנוי פקס באתר EFAX:
אציין כי פניתי לחברת האשראי, וביקשתי שלא יאשרו בקשות גביה של EFAX, ואכן אמרו לי שבקשתי בוצעה, אבל למעשה - אני רואה בעינים כלות שיורד לי כל חודש סכום של כ-72 ש"ח מהאשראי, ואין לאל ידי.
-
@האברך סורי לא שמתי לב להנ"ל.
בכ"א עם חברת האשראי תמיד יותר קל להילחם, תגיד להם שאתה תגיש תלונה, תפנה למדור צרכנות, בית משפט לתביעות קטנות וכו' וכו' כיד הדמיון הטובה עליך והם מהר מאד יסדרו את הענין.
-
הנה תיעוד של הגזילות מהחודשים האחרונים בדף הפירוט של האשראי:
בחודש ה-10 לא היתה גביה, אולי בגלל שבאמת חברת האשראי חסמה את הגביה לאותו חודש, אבל שכחו לחסום לגמרי... -
@clickone יש מצב שאתה שולח לי במייל נוסח לכתוב להם, ואני אוכל להעביר אליך את התגובות שלהם וכו', עד שנגמור את הסיפור איתם בעז"ה?
-
יש עוד אנשים טובים שיכולים לעזור?
-
מכיון שפה עוסקים בדברים הנוגעים לסינון נטפרי תוכל לקבל לקבל עזרה יותר בפרוג או בתחומים
-
-
@טרוצער אמר בביטול מנוי פקס באתר EFAX:
פה עוסקים בדברים הנוגעים לסינון נטפרי
מה? באמת? לא ידעתי! אני חדש פה...
תוכל לקבל לקבל עזרה יותר בפרוג
פתחתי גם שם אשכול. אבל הרבה פעמים כאן מקבלים עזרה הרבה יותר מהר. האתר שם מופצץ בחומר.
-
-
מישהו יודע מזה אומר??
שמופיע לי דף אינטרנט כזה אחרי שאני מחפשת בגוגל???
זה המודעה שהוא מביא לי...
www.google.com הפנה אותך מחדש פעמים רבות מדי.
נסה לנקות את קובצי ה-Cookie.
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS -
@האברך אמר בביטול מנוי פקס באתר EFAX:
@טרוצער אמר בביטול מנוי פקס באתר EFAX:
פה עוסקים בדברים הנוגעים לסינון נטפרי
מה? באמת? לא ידעתי! אני חדש פה...
חדש פה ??????
-
@סופר לא הבנת ?!
זה לא היה ברצינות ! -
אשריך @האברך שיש לך תלמידים הנושאים ונותנים כדת של תורה בדבריך!!!
-
@זהיר אמר בביטול מנוי פקס באתר EFAX:
אשריך @האברך שיש לך תלמידים הנושאים ונותנים כדת של תורה בדבריך!!!
בתקווה שזה לא הרב עצמו וד"ל
-
@טרוצער
לא נראה חשד כבד מדי
עדיף למחוק ולהחשיך את התאורה -
@הגוף-והנפש לא התכונתי ל@סופר
מה הקשר לתאורה?