מאיזה סיבה חסום התוצאות ממומנות בגוגל
-
אני יקדים שאני לא שואל בתור תלונה
או שאני חושב שכן או שלא צריך לסגור/לפתוח
שאל אותי השבוע חילוני ששמע שהתוצאות ממומנות חסומות בגוגל למה זה ולא ידעתי מה לומר
אשמח לדעת מאיזה סיבה
האם זה בעיה טכנית לסנן
או שזה בתור טובה לגולשי נט פרי שלא יסבלו
מהפרסומות
או לחילופין סיבה אחרת
@administrators ? -
אני לא מנטפרי,
אבל למה להוסיף עוד תוכן לבדיקה, אם אפשר לחסוך את זה.
חוץ מזה שזה נחמד מאוד שלא צריך להתקין adblok.. -
@33men אמר במאיזה סיבה חסום התוצאות ממומנות בגוגל:
אני לא מנטפרי,
אבל למה להוסיף עוד תוכן לבדיקה, אם אפשר לחסוך את זה.
חוץ מזה שזה נחמד מאוד שלא צריך להתקין adblok..יש גם סיבות לצד השני אבל כמו שכתבתי לא באתי לדון למה כן או למה לא
מה שאני רוצה לדעת מאיזה סיבה תחכלס זה חסום -
@shukiha אמר במאיזה סיבה חסום התוצאות ממומנות בגוגל:
שאל אותי השבוע חילוני ששמע שהתוצאות ממומנות חסומות בגוגל
מה זה ?
-
@מעמד
אם אני מבין נכון שיש ארגונים ששלמים לגוגל שתוצאות חיפוש על נושאים שחיפשת יהיו ראשונים.
לדוגמא. חיפשת מידע על מולטי ויטמין. אז יכולים להיות כמה חברות שמייצרות ולפעמים כשתעשה חיפוש בגוגל אז הוא יביא לך ראשון את החברה ששילמה -
@מעמד אמר במאיזה סיבה חסום התוצאות ממומנות בגוגל:
שאל אותי השבוע חילוני ששמע שהתוצאות ממומנות חסומות בגוגל
מה זה ?
מה זה חילוני ?
או מזה תוצאות ממונות ?
אז אם חשבתם שגוגל זה ארגון חסדפרסום בגוגל
פרסום בגוגל מתחלק בגדול ל2. פרסום אורגני במנוע החיפוש, מה שנקרא קידום אורגני או באנגלית SEO, ופרסום ממומן.
מה ההבדל בין 2 השיטות?
ראשית זה עניין של תצוגת המודעות. ראש דף תוצאות החיפוש של גוגל נראה כך:ראש דף תוצאות החיפוש בגוגל
ותחתית דף החיפוש נראית כך:
תחתית דף תוצאות החיפוש בגוגל
דף תוצאות החיפוש של גוגל כולל עד 4 תוצאות ממומנות (פרסומות בתשלום) בראש הדף, לאחר מכן 10 תוצאות אורגניות ומתחת עוד עד 3 מודעות ממומנות נוספות. בעבר הלא רחוק (עוד ב2016) הופיע טור שלם בצד עם מודעות ממומנות. היום הוא הוסר לטובת קמפיינים קניות של גוגל עליהם ארחיב בהמשך הכתבה.
אם כך, התוצאות הממומנות מופיעות מעל לתוצאות האורגניות בראש דף תוצאות החיפוש בגוגל. המשמעות פשוטה: תשלם לגוגל כסף ותופיע ראשון.אז איך מפרסמים בגוגל?
כדי להתחיל לפרסם בגוגל צריך שיהיה לכם חשבון גוגל. הכי פשוט זה לפתוח תיבת GMAIL. זה חינם וזה יגזול לא יותר מ2 דקות מזמנכם. אופצייה נוספת לחשבון גוגל היא לקשר את הדומיין שלכם לשרותי google apps כדי לקבל ולשלוח מיילים בממשק GMAIL וגם כדי להשתמש בשאר הכלים של גוגל עם המייל הרגיל שלכם.אחרי שיש לכם חשבון גוגל, יש להיכנס לאתר מערכת הפרסום בשם גוגל אדוורדס. הנה הקישור לאתר גוגל אדוורדס: https://www.google.co.il/adwords/
אם אתם יוצרים חשבון גוגל אדוורדס חדש ואף פעם לא פרסמתם את האתר שלכם, ניתן לקבל מגוגל שובר מתנה של 300 ₪ – סכום לא מבוטל להתחיל לעבוד איתו. כדי לקבל את המתנה, יהיה צורך לבצע רישום מלא כולל הזנת פרטי כרטיס האשראי שלכם, להזין את הקוד של שובר המתנה אותו השגתם ורק אחרי שתשלמו 100 שקלים מהכסף שלכם תתווסף אוטומטית המתנה של 300 ₪.
מקור https://www.best-seo.co.il/פרסום-בגוגל -
אם זה כל הענין, זה לא נכון שמודעות ממומנות מצונזרות בסינון.
ניתן להודיע חגיגית לאותו שואל יקר, שכל משתמש נט פרי יכול לומר שיש לו כמה תוצאות "מודעות" בחיפוש. -
@שלום-על-ישראל אמר במאיזה סיבה חסום התוצאות ממומנות בגוגל:
אם זה כל הענין, זה לא נכון שמודעות ממומנות מצונזרות בסינון.
אצליך מופיע מודעות ממומנות של גוגל?
אצלי לאניתן להודיע חגיגית לאותו שואל יקר, שכל משתמש נט פרי יכול לומר שיש לו כמה תוצאות "מודעות" בחיפוש.
זה לא הענין מה צריך או אפשר לומר
השאלה פשוט האם זה טכנית/רוחנית בעיתי מבחינת הסינון
או מסיבות אחרות -
חיפוש גוגל עלול להפתיע. אם יש משהו שאפשר לא לעבוד לסנן אותו. וגם אנשים יהיו מרוצים אז למה לעבוד קשה. במיוחד שיש בזה סיכון.
-
@magicode אמר במאיזה סיבה חסום התוצאות ממומנות בגוגל:
חיפוש גוגל עלול להפתיע. אם יש משהו שאפשר לא לעבוד לסנן אותו. וגם אנשים יהיו מרוצים אז למה לעבוד קשה. במיוחד שיש בזה סיכון.
התוצאות ממומנות זה לא קישור ישיר לאתר שאם הוא פתוח פתוח ואם לא אז לא?
-
@magicode אמר במאיזה סיבה חסום התוצאות ממומנות בגוגל:
התוצאות ממומנות זה לא קישור ישיר לאתר שאם הוא פתוח פתוח ואם לא אז לא?
ההערה שלך לא שינתה במאומה את ההנחה שזה נטל על הסינון לתועלת אף אחד.
אוסיף גם שכל המושג פרסומת, הוא מאתגר פי כמה את הסינון מאשר תוכן נורמלי. כל הקונטקסט של הטקסט חשוד פי אלף.
בתוכן נורמלי אין קמצנות במילים, ודף בעייתי לא חוסך במילים שעוזרים לסווג אותו כבעייתי. פרסומת מטבעה בנויה בצורה קמצנית במילים ומרומזת, היא זמנית מאוד (כל יומיים יש משהו אחר) וגם לעיתים ממוקדת משתמשים מסויימים, וממילא קשה מאוד לטיפול (דיווח וכאלה). -
רק תרשו לי להוסיף בשביל הקוריוז,
כשמחפשים netfree בגוגל בלי נטפרי,
התוצאה הראשונה מספרת כמה מעולה הסינון של אינטרנט רימון...וכמובן, זה לא נובע מבדיקה יסודית של גוגל.
ליד התוצאה מופיע בקטן המילה "מודעה". -
פוסט זה נמחק! -
@איש-אחד אמר במאיזה סיבה חסום התוצאות ממומנות בגוגל:
התוצאה הראשונה מספרת כמה מעולה הסינון של אינטרנט רימון...
אצלי לא
כל העמוד הראשון הוא נטפרי -
@מעמד אתה מחפש ממחשב בלי נטפרי?
@איש-אחד אמר במאיזה סיבה חסום התוצאות ממומנות בגוגל:
כשמחפשים netfree בגוגל בלי נטפרי,
-
@WWW האמת, לא
-
שאל אותי השבוע חילוני ששמע שהתוצאות ממומנות חסומות בגוגל למה זה ולא ידעתי מה לומר
תסביר לאותו חילוני:
שנטפרי עובד בשיטת ה'רשימה לבנה'.
ומעתה כל שאין צורך להוסיף אתר לרשימה הלבנה, הוא לא יהיה שם, גם אם זה לא מסובך לסינון, (כי אף אחד לא שלח את זה לבדיקה...), וכ"ש כשזה מסובך, שאין לאף אחד אינטרס לסנן אותו, כשזה מצריך טיפול מיוחד. -
@מעמד נו, אז מה אתה רוצה?
בנטפרי חסום התוצאות ממוננות.