פיצול מחירים
-
@דברים-בטלים קצת חמצן לנטפרי זה כל הסיכויים שיהיה לך חמצן לנשמה!
-
אמת לאמיתו אין על נטפרי מה שאני כן רוצה לדעת האם מותר לשלם מכספי מעשר
-
@דברים-בטלים אמר בפיצול מחירים:
אמת לאמיתו אין על נטפרי מה שאני כן רוצה לדעת האם מותר לשלם מכספי מעשר
זכור לי שיש סוברים שאם זה בגדר חיוב, כגון כאן (לאחר כניסה לתוקף) שזה תנאי ותמחור לשימוש אז כבר לא ניתן לחשב ממעשרות (למרות שזה עדיין נשאר בגדר עזרה בהצלת העם) אך בהחלט אני לא פוסק הלכות!
-
צודק שמעתי פעם שלבדיקת מזוזות אסור ממעשר וכ"ש אתרוג ולולב כי הם חיוב לא נורא 15 ש"ח מכל הלב אפילו שאני משתמשת רק פעם ב בVPN כי במשרד הבוס משלם לנטפרי
ואיך משלמים ל3 מחשבים שיושבים על ספק אחד -
@דברים-בטלים התמחור הוא לא לפי מחשבים המחוברים אלא לפי הספק, ו-VPN גם נחשב לספק והבוס גם ישלם רק 15 ש"ח גם אם יהיה מחובר 100 מחשבים.
-
אבל עם הבוס היה לו עד עכשיו ספק ללא סינון ולכל העובדים שם VPN של נטפרי עם חסימה על המחשב וכו ' אני לא יודעת בידיוק איך אולי כל המחשבים על אותו VPN אם שייך ?כמה יעלה לו?
-
@דברים-בטלים אמר בפיצול מחירים:
אבל עם הבוס היה לו עד עכשיו ספק ללא סינון ולכל העובדים שם VPN של נטפרי עם חסימה על המחשב וכו ' אני לא יודעת בידיוק איך אולי כל המחשבים על אותו VPN אם שייך ?כמה יעלה לו?
אז בזה זה תלוי, אם לכל אחד היה מוגדר ה-vpn בנפרד למחשב שלו אז כל אחד היה משלם בנפרד ואם היה מוגדר ה-vpn בתוך הראוטר (תלוי בדגם המאפשר זאת) אז הרי כולם משתמשים באותו vpn אחיד ואז התשלום היא רק פעם אחת לכולם.
-
מי שמשתמש עם אותם פרטי החיבור של RL שיש לו בבית כספק - גם כVPN כשהוא מחוץ לבית, בעצם ישלם רק פעם אחת..
-
@למדן-וידען אם לא תוכל להשתמש איתם ביחד באותו זמן מסתבר שלא תחויב פעמים....
-
@frize37 אכן לזה כיוונתי.
-
יש לי נסטיק 019 האם בתשלום של 15 ש"ח אני יכול לחבר את זה לכמה מחשבים או שלכל מחשב התשלום נפרד
-
-
קיבלתי כבר 2 מיילים ועדיין לא הבנתי.
אם יש לי 2 יוזרים של אראל על אותו שם משתמש בנטפרי, האם אצטרך לשלם פעמיים לנטפרי או פעם אחת?
-
@IZAK אמר בפיצול מחירים:
אם יש לי 2 יוזרים של אראל על אותו שם משתמש בנטפרי, האם אצטרך לשלם פעמיים לנטפרי או פעם אחת?
לפי הבנתי - פעמיים
-
@IZAK פעמיים. כבר דובר