איך עוקבים באיזה אתרים המחשב משתמש
-
אני מחבר את הנטסטיק ורואה שיורד לי כמויות של חומר [מאות מגה] ואין לי מושג לאן. האם יש דרך לראות איזה תוכנות משתמשות כרגע בחיבור ו/או באיזה אתרים המחשב מבקר כרגע וכמה הוא מוריד בכל אחד?
-
@גד אמר באיך עוקבים באיזה אתרים המחשב משתמש:
אני מחבר את הנטסטיק ורואה שיורד לי כמויות של חומר [מאות מגה] ואין לי מושג לאן. האם יש דרך לראות איזה תוכנות משתמשות כרגע בחיבור ו/או באיזה אתרים המחשב מבקר כרגע וכמה הוא מוריד בכל אחד?
תנסה בצג המשאבים
הוא מראה איזה תהליכים משתמשים ברשת
אבל ככל הנראה זה העידכונים של הוינדוס -
@beri.zip אמר באיך עוקבים באיזה אתרים המחשב משתמש:
@גד אמר באיך עוקבים באיזה אתרים המחשב משתמש:
תנסה בצג המשאבים
הוא מראה איזה תהליכים משתמשים ברשת
אבל ככל הנראה זה העידכונים של הוינדוסתודה, אך לא מצאתי שם דברים ברורים (אולי אני לא יודע לקרוא את זה). בכל זאת, זכור לי שבתוכנת חסימה ישנה שהיתה לי (יתכן IPROTECT או משהו כזה) היתה אפשרות להקליט את כל התוכנות והאתרים שאכנס אליהם בזמן מסוים ואח"כ לחסום הכל חוץ מזה, כשקיבלתי רשימה של כל מה שהשתמשתי בזמן מסוים, אני מאמין שיש כאלו תוכנות גם לאלו שלא חוסמים, רק אין לי מושג איזה. זה יכול לעזור גם לאחרים שרוצים לעשות את זה דרך נטפרי ולחסום מה שהם לא משתמשים כרגיל, שיקליטו דרך התוכנה ויכניסו רק את האתרים האלו לרשימת המותרים.
-
@גד
איזה מערכת הפעלה יש לך? -
@גד
אם זה וינדוס 10 יתכן מאוד שזה עידכונים אוטומטיים של מיקרוסופט -
@גד באמצעות הקלטת התעבורה אתה יכול לקבל את הגלישה הנוכחית גם מה שנעשה מאחורי הקלעים.
להקלטת התעבורה צריך להיכנס ל 21.414.co.ilישנם כמובן עוד דרכים אבל מדובר בכלים לבעלי המקצוע.
-
אפשר להשתמש בזה כדי להציג נתונים של תוכנות שמשתמשות בתעבורה: https://www.softperfect.com/products/networx/
-
קוראים לתוכנת חסימה inetprotecter היה אפשר להגדיר שם לאיזה תוכנות יש רשות להשתמש ברשת ואיזה לא. למשל להגדיר שרק רק לדפדפן כרום יש גישה וחוץ מזה לא
יש עוד תוכנות דומות כמו internet lock שיודעות לעשות זאת. אבל באמת יותר קל לגלות מי גונב רשת ולנטרל את התוכנה ההיא -
@גד אולי תחסום את תגית הזאת
http://forum.netfree.link/topic/3529/תגית-לחסימת-עדכוני-ווינדוס/2