מבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי
-
לידיעת המשתמשים ראיתי והצטרפתי, ואני משתף אותכם גם
מבצע בINPHONE
סים עם חבילה של 500 ג'יגה (בקיצור, ללא הגבלה) (מתאים למשתמשים בנפח גדול של גלישה בחודש)
במחיר של 65 ש"ח בלבד וזה כולל את הסינון של נטפרי!
(וחיוב חד פעמי לסים וחיבור במחיר של 49 ש"ח)
ולטובת הציבור אני מצרף כעת (אמנם באיחור) את הפרסומת!!ואני גם מצרף פוסט שפירסמתי אתמול
@חים אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
היי שלום
כבר מזמן לא ביקרתי כאן, כנראה שהכל אצלי דופק כמו שצריך
אז כן, יש לי x2one מהרגע שהמבצע התחיל ובהתחלה היה לי קצת בעיות במהירות אבל רק בהתחלה. כרגע וכמעט לכל אורך הדרך הכל עובד במהירות, ואני משתמש עם נטסטיק דור 4 וגם עם הסים בטבלט (אני מחליף לסירוגין) והכל עובד במהירות טובה ואני מאוד מרוצה מהם ממליץ לכולם
חים -
המספר הוא
0732627722
והם שולחים לכל הארץ
יש לזה קליטה טובה של פלאפון -
פוסט זה נמחק! -
אפשר יותר פרטים?
דרך איזה חברה זה עובד(לא קליטה)?
ומי זה אינפון?
יש עוד שניסו כאן
?
@magicode
מסקרן לראות מה מחקת?
האם זה משהו אמין בכללתודה
-
בפרסומת שלהם כתבו שזה חברת x2one שהיא חברה שעובדת עם נטפרי כבר הרבה זמן
-
תשלום חודשי, או נטען (טוקמן)?
-
@שואף
תשלום חודשי -
יש תשלום חד פעמי של 49 ש"ח בשעת חיבור הסים,
ואחרי זה רק תשלום חודשי קבוע של 65 ש"ח ונכלל בו המחיר של 15 ש"ח עבור הסינון של נטפרי
אפשר לעשות את זה כרגע דרך חנות INPHONE באשדוד ואלעד (אבל לא רק שם- אך אין לי מידע על עוד מקומות) אבל הם שולחים גם לכל הארץ,
זה עובד דרך חברת "X2ONE" ומתבסס על הקליטה של פלאפון,
החיבור הוא על סים (למרות שאמרו לי שיש אפשרות גם על חיבור קווי) ויש להם כרגע גם מבצע על נטסטיקים,
בתכלס, נראה מישהו שגומר את הנפח גלישה הזה פעם אחד.... -
דרך הרשת של פלאפון או של 019 כמו שמשמע במודעות? [ו019 זה אורנג]
[ויש סניף בירושלים...] -
נראה לי שכרגע המחיר הכי זול בנטפרי לתוכנית מעל 10 ג'יגה, הוא של 30 ג'יגה של 019, והמחיר הוא 70 ש"ח לחודש לא כולל את התשלום עבור נטפרי
כך שבהחלט מדובר כאן בבשורה, ובעיקר שמדובר כאן על "תוכנית ללא הגבלה" -במילים אחרות.. -
@חים אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
נראה לי שכרגע המחיר הכי זול בנטפרי לתוכנית מעל 10 ג'יגה, הוא של 30 ג'יגה של 019, והמחיר הוא 70 ש"ח לחודש לא כולל את התשלום עבור נטפרי
כך שבהחלט מדובר כאן בבשורה, ובעיקר שמדובר כאן על "תוכנית ללא הגבלה" -במילים אחרות..40 גיגה ב70 ש"ח
ודאי שאם זה 500 ג'יגה זה בשורה!! -
איפה יש פרסום על זה?
-
@shraga אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
איפה יש פרסום על זה?
מצטרף לשאלה
@חים
מעניין לראות על מה חתמת?!
מה כתוב בחוזה/הסכם?
האם יש איזשהו הגבלה?
כמו חיבור לכמה מחשבים בו זמנית
הגבלת העלאה
הגבלת נפח בו זמנית
וכו' וכדו'
כמו שיש כל מיני שטיקים/טריקים/קאצ'יםתודה מראש
-
@shraga אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
איפה יש פרסום על זה?
היה מודעות ברחובות
השאלה אם זה לא רמאות מהסוג שלתומכי כשר וכדו' -
@beri.zip אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
השאלה אם זה לא רמאות מהסוג שלתומכי כשר וכדו'
פרט...
-
@beri.zip אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
השאלה אם זה לא רמאות מהסוג שלתומכי כשר וכדו'
פרט...
השאלה אם זה באמת נטפרי
-
@beri.zip אל תגזים....
-
@beri.zip אל תגזים....
לא יודע זה נשמע מוזר כזו ירידה דרסטית במחיר וכמו כן שהפירסומות רק על עמודי חשמל ברחוב
-
ל @administrators אין אפשרות לברר אם זה נכון?
-
עד כמה שידוע לי, זה לא נכון.
לכאורה זה נבע מאיזו טעות בהבנה בין הספק (X2one) לחנות.