קליטה של פלאפון במודיעין עילית
-
@שוקה יישר כח על תגובתך
אם כך זה לא משמעותי, בחברות אחרות זה יותר, מצד שני רמי לוי אצלי היה הרבה יותר בעייתי, בעיקר בשעות הערב המאוחרות ממש לפעמים בזמנים נחוצים וקריטייים בלי אפשרות לשלוח ולקבל שיחות. אבל אחרי הכל אולי שוה בגלל המחיר, אבל רק בגלל זה. -
@בר-בי-רב
לא דיברתי מצד ההתרשמות בשטח, אלא מצד הבדיקה של האנטנות לפי האתר הנ"ל. -
@מן-המודיעין אמר בקליטה של פלאפון במודיעין עילית:
@בר-בי-רב
לא דיברתי מצד ההתרשמות בשטח, אלא מצד הבדיקה של האנטנות לפי האתר הנ"ל.בדקתי צדקת
לאחר כמה וכמה בדיקות הגעתי למסקנה שהאתר שהובא כאן לינק ממנו מביא רק שלש אנטנות בכל מקום.
ולכן המומלץ הוא להעלות אתר אחר שמביא את כל האנטנות בטווח. -
@בר-בי-רב אמר בקליטה של פלאפון במודיעין עילית:
@beri.zip אם הבנתי נכון פלאפון תומכת בדור 3 ב850 וב2100 וזה תומך בסטיק שלי. ואילו בדור 4 תומכת ב850 וב1800. והסטיק שלי בדור 4 תומך מתוכם רק ב1800.
ואם כן עדיף לי אולי להשאר בחברת 019 שהיא בדור 4 תומכת ב1800 וב2100 שהסטיק שלי תומך בשניהם.
האם חשבון זה נכון?
או שמא אין זה כל כך משמעותי, ומצד שני יתכן שיש ריוח בדור שלש בפלאפוןלפי הידוע לי (בדור 3 עכ"פ), התדרים הגבוהים מיועדים למקומות פתוחים, והתדרים הנמוכים למקומות סגורים.
כך שאם אתה עובד בבית במקום פנימי, חבל שלא יהיה לך את התדר 850.
יתכן שלא יהיה שם קליטה דור 4 כלל.
-
@beri.zip אמר בקליטה של פלאפון במודיעין עילית:
@beri.zip
ZTE דגם Z222לפי הרשום באתר רמי לוי הוא תומך בדור 3 בתדרים 850 ו 1900
ומיכון שתדר 1900 לא קיים בארץ א"כ הוא תומך רק בתדר 850 ולא בתדר השני של חברת פלאפון שהוא 2100 ולכן בפלאפון שלך אין קליטהרמי לוי עובדים על הרשת של פלאפון בדור 3 ב850 ו 2100 לא ב1900
בדור 4 פלאפון עובדים ב 850 וב 1800 ורמי לוי גם כאן על הרשת שלהם -
@WWW אמר בקליטה של פלאפון במודיעין עילית:
@beri.zip אם הבנתי נכון פלאפון תומכת בדור 3 ב850 וב2100 וזה תומך בסטיק שלי. ואילו בדור 4 תומכת ב850 וב1800. והסטיק שלי בדור 4 תומך מתוכם רק ב1800.
ואם כן עדיף לי אולי להשאר בחברת 019 שהיא בדור 4 תומכת ב1800 וב2100 שהסטיק שלי תומך בשניהם.
האם חשבון זה נכון?
או שמא אין זה כל כך משמעותי, ומצד שני יתכן שיש ריוח בדור שלש בפלאפוןלפי הידוע לי (בדור 3 עכ"פ), התדרים הגבוהים מיועדים למקומות פתוחים, והתדרים הנמוכים למקומות סגורים.
כך שאם אתה עובד בבית במקום פנימי, חבל שלא יהיה לך את התדר 850.
יתכן שלא יהיה שם קליטה דור 4 כלל.
האם יש איזה אתר או מודם שאפשר לבדוק איתו על מקום מסוים אם מגיע לשם תדר מספר 1800?
-
@shraga אמר בקליטה של פלאפון במודיעין עילית:
@בר-בי-רב מה מופיע כאן
http://www.mihachi.co.il/אין-לך-קליטהאמור להיות קליטה של פלאפון?
משום מה אני לא מצאתי באתר קליטה של סלקום/גולן בכמה מקומות שבדקתי.
-
@האברך אמר בקליטה של פלאפון במודיעין עילית:
האם יש עוד מישהו במודיעין עילית, באיזור מרכז קרית ספר שניסה את הסימים החדשים הללו, ויודע מה הם???
אני השתמשתי בזה היום לראשונה. קליטה מצוינת ומהירה (הרבה יותר מהיר מה-019 שהיה לי עד עכשיו).
כמו כן האם מדובר בסימים מבוססים פלאפון?
כן. זה של חברת X2ONE (וזה גם מה שכתוב על הסים).
אולי תוכל לומר לי איזה דגם יש לך ואם ידוע לך אם אתה גולש על דור שלש או ארבע (אם אתה יודע איך בודקים את זה).
-
@בר-בי-רב גם אני מחפש...
-
@אלי-TZA אמר בקליטה של פלאפון במודיעין עילית:
רמי לוי עובדים על הרשת של פלאפון בדור 3 ב850 ו 2100 לא ב1900
לא דיברתי על הקליטה של רמי לוי אלא על מפרט המכשיר שהובא באתר שלהם
-
רציתי לשאול עוד את באי הפורום, האם יש מישהו שיודע על זה אם זה ממש כמו רמי לוי או שזה יותר מרמי לוי, כי על רמי לוי יש אומרים שזה יותר גרוע מפלאפון עצמם, כי חברת פלאפון לא נותנת להם להשתמש באנטנות במידה שוה ללקוחות פלאפון עצמם.
האם ידוע למישהו על דבר כזה, אם אכן יש חילוק בין חברת פלאפון המקורית לרמי לוי ברמת הקליטה, והאם החברה חדשה הזאת דומה בענין זה לרמי לוי או לחברת פלאפון המקורית??? -
@בר-בי-רב אם יהיה לך חדש. אשמח שתעדכן. לי יש 019 בגלישה מנטסטיק דור 4 במודיעין עילית ולא בטוח שזה הכי טוב. פשוט לא יודע.
-
@האברך אמר בקליטה של פלאפון במודיעין עילית:
האם יש עוד מישהו במודיעין עילית, באיזור מרכז קרית ספר שניסה את הסימים החדשים הללו, ויודע מה הם???
אני השתמשתי בזה היום לראשונה. קליטה מצוינת ומהירה (הרבה יותר מהיר מה-019 שהיה לי עד עכשיו).
כמו כן האם מדובר בסימים מבוססים פלאפון?
כן. זה של חברת X2ONE (וזה גם מה שכתוב על הסים).
אני בשאג"א, עם החברה הזו מאתמול, הצאט לא עובד לי (הוא כנראה בעדיפות נמוכה בגי'מייל) גם באתר https://hangouts.google.com/?hl=iw וגם בתוסף מהאתר של הר' @zvizvi וגם באתר הרגיל של הג'ימייל.
האינטרנט איטי מאוד, גם כשיש קליטה מלאה וגם כשהיא בינונית.
יש לי נטסטיק של ZTE, אין לי מושג דגם/ מספר דור
עד עכשיו גם לא הצלחתי להשתמש בלחצנים של הפורום פה בשביל לפתוח תגובה או ציטוט
אם יש מי שיוכל לעזור בנידון, אודה לו מאוד. -
@דרור שלו' רב
תודה רבה מאוד על תגובתך המועילה
גם אני אישית בנייד שלי של רמי לוי הכשר הרגשתי בשעות האחרונות נפילה וגם בנייד של רעייתי הכשר, לא יכלנו לקבל שיחות עם ניתוקים וכו', ממש לא יאומן. הדבר היחיד שאפשר ללמד זכות שרמי לוי לא מייצג את העילית שבחברת פלאפון כמו שאחרים טוענים.
בקשר לדגם זה יעזור קצת לדעת את התדרים לפי הדגם.
תוכל להסתכל בצד האחורי של הסטיק שכתוב שם אולי MF710 או משהו אחר. -
פוסט זה נמחק! -
@דרור אמר בקליטה של פלאפון במודיעין עילית:
@דרור שלו' רב
תודה רבה מאוד על תגובתך המועילה
גם אני אישית בנייד שלי של רמי לוי הכשר הרגשתי בשעות האחרונות נפילה וגם בנייד של רעייתי הכשר, לא יכלנו לקבל שיחות עם ניתוקים וכו', ממש לא יאומן. הדבר היחיד שאפשר ללמד זכות שרמי לוי לא מייצג את העילית שבחברת פלאפון כמו שאחרים טוענים.
בקשר לדגם זה יעזור קצת לדעת את התדרים לפי הדגם.
תוכל להסתכל בצד האחורי של הסטיק שכתוב שם אולי MF710 או משהו אחר.כתוב בדיוק זה.
הפעלתי את המחשב על עדכוני וינדוס בלילה ובמהלך היום כמה שיכולתי וב"ה חזר הצאט והאינטרנט מהיר כקודם.
מקווה שעדיין לא לקחו את דבריי לעייל כהמלצה שלילית חד משמעית.
אמשיך לעדכן אם יהיו התפתחויות נוספותנכתב לי בטעות הכל כציטוט.
עמכם הסליחה -
@דרור תודה רבה בכל מקרה
שמח לשמוע שיש תקוה -
רחוב משך חכמה במודיעין עילית החברות היחידות (נכון ללפני שבוע) שיש להם דור 4 זה רמי לוי ופלאפון
-
מישהו יודע
האם מעבר לקווי פותר לגמרי את קל בעיות הגלישה
או שלא בדיוק? -
פוסט זה נמחק!