נט פרי ב APPLE
-
האם מישהו יודע - איך והאם במחשבי MEC של APPLE פועל הסינון על עידכוני אתרים באון ליין - וכמובן איך מפעילים SIRI ?
-
-
@עברי-אנכי אמר בנט פרי ב APPLE:
@א.א.א
אני מציע שתקרא ע"כ בויקי שלנו. יש שם עוד מידע, תחפש בשןרת חיפוש, מה שרלוונטי לגביך.הלינק שנתת הוא ספציפי לVPN.
הוא שואל באופן כללי, ולזה צריך מישהו עם נסיון בMAC שיספר מה חוויותיו. -
@א.א.א אמר בנט פרי ב APPLE:
האם מישהו יודע - איך והאם במחשבי MEC של APPLE פועל הסינון על עידכוני אתרים באון ליין - וכמובן איך מפעילים SIRI ?
לי יש מחשב מק עם נטפרי כבר כמעט מתחילת הדרך של נטפרי, הכל תקין ב"ה, לא הבנתי את השאלה שלך לגבי SIRI, מה זה?
-
@יוד אמר בנט פרי ב APPLE:
@א.א.א אמר בנט פרי ב APPLE:
לי יש מחשב מק עם נטפרי כבר כמעט מתחילת הדרך של נטפרי, הכל תקין ב"ה, לא הבנתי את השאלה שלך לגבי SIRI, מה זה?
"סירי" מוטמעת בתוכנת ההפעלה של האייפונים [IOS], ומבצעים דרכה פקודות בהפעלה קולית [אם אני זוכר נכון], תוכל לקרוא ע"ז בויקיפדיה. שאלתו הייתה אם זה פועל תחת ניטור הרשת של נטפרי.
-
@נטפריס אמר בנט פרי ב APPLE:
@א.א.א
אני מציע שתקרא ע"כ בויקי שלנו. יש שם עוד מידע, תחפש בשןרת חיפוש, מה שרלוונטי לגביך.הלינק שנתת הוא ספציפי לVPN.
הוא שואל באופן כללי, ולזה צריך מישהו עם נסיון בMAC שיספר מה חוויותיו.ידעתי גם ידעתי.
ברם, חיפשתי עבורו יותר בויקי ולא נמצא ע"ז חומר יותר ברור, לכם הצעתי לו לבוא ולהכיר את הויקי בעצמו ואולי זה יעזור לו, ולדוגמ' נתתי לו את הקישור ל-VPN. אדרבה, אם מישהו מתנדב לכתוב על MAC באופן מסודר ומפורט, ועל IOS ג"כ, זה בטח יעזור למשתמשים האלה.
@יוד - מה אתה אומר על הרעיון? -
@נטפריס אמר בנט פרי ב APPLE:
@א.א.א
הוא שואל באופן כללי, ולזה צריך מישהו עם נסיון בMAC שיספר מה חוויותיו.ידעתי גם ידעתי.
ברם, חיפשתי עבורו יותר בויקי ולא נמצא ע"ז חומר יותר ברור, לכם הצעתי לו לבוא ולהכיר את הויקי בעצמו ואולי זה יעזור לו, ולדוגמ' נתתי לו את הקישור ל-VPN. אדרבה, אם מישהו מתנדב לכתוב על MAC באופן מסודר ומפורט, ועל IOS ג"כ, זה בטח יעזור למשתמשים האלה.
@יוד - מה אתה אומר על הרעיון?אין הרבה מה לכתוב, הכל כמו ב PC רק שאין ווייפרי, חוץ מזה פחות או יותר אין חידושים, אין לי נסיון עם סירי אני לא משתמש עם זה.
-
@יוד
O.K. - זה גם מידע, ותבדוק איך לשלב אותו בויקי, לתועלת שאלות מסוג זה. -
אם אני לא טועה 'סירי' זה עוזרת וירטואלית, כמדומני שכבר דובר כאן בעבר על הנושא.
-
@זהיר אני שאלתי על כך וענו לי 'תפנה למרכז הפניות'...
-
@זהיר אמר בנט פרי ב APPLE:
אם אני לא טועה 'סירי' זה עוזרת וירטואלית, כמדומני שכבר דובר כאן בעבר על הנושא.
זה גם שם משפחה של תימנים...