המהירות הזה זה בסדר?
-
-
@WWW כן. אך בכל התחברות מחדש הסרויס משחרר את הסוסים גם ללא בקשת האיסט.
בגירסאות מתקדמות יותר שלגי 1709 יש אפשרות לעצור את כל העדכונים ל45 יום ולאחריהם הוא מחייב לעדכן ה-כ-ל -
@גלינג יש לי הרגשה, (שכבר כתבתי אותה כמה פעמים..), שאיסט מפעיל את הסרויס של העדכונים.
-
נדמה לי שבאחד העדכונים האחרונים ווינדוס עשו משהו בשביל זה, הארכתי בזה כאן.
-
מצ"ב התוצאה של בדיקת מהירות
http://www.speedtest.net/result/7144865393 -
לאחרונה המהירות ירדה בהרבה, כנראה בגלל שהמון עברו ל-x2one (ובכ"ז עדיין מהירות פי כמה וכמה יותר מ-019).
הנה תוצאות בדיקות מהירות מעכשיו, באתר http://www.speedtest.net/ ובאתר בזקומוזר מה הפשט בסתירה שיש לכאורה בין 2 הבדיקות?
-
וזה בסדר?
-
@האברך אמר בהמהירות הזה זה בסדר?:
ומוזר מה הפשט בסתירה שיש לכאורה בין 2 הבדיקות?
כנראה שתי שרתים שונים
-
@beri.zip אמר בהמהירות הזה זה בסדר?:
ומוזר מה הפשט בסתירה שיש לכאורה בין 2 הבדיקות?
כנראה שתי שרתים שונים
סליחה על הבורות. מה זה שרתים? ואיך יכול להיות באותו סים באותו זמן 2 שרתים?
-
בדיקת מהירות מתבצעת ע"י העברת נתונים משרת כלשהו ברשת למחשב שלך ובחזרה ומדידת ההעברה, השרת לא אצלך אלא בשימוש מודד המהירות ויכול להיות עיכובים מצידו
-
והמהירות הזו היא זוועה?
-
זאת המהירות של x2one בדור 3... בשביל דור 3 זה בסדר, לעומת דור 4 כמובן שזה זוועה.
-
לאחרונה המהירות ירדה בהרבה, כנראה בגלל שהמון עברו ל-x2one (ובכ"ז עדיין מהירות פי כמה וכמה יותר מ-019).
אז מה ששאלתי
@מענטש-אמיתי אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:לאור התגובות הנלהבות כאן, והמהירויות המטורפות הצטרפתי.
(היה לי עד 2.5 MB בסלקום - סים כשר, באותו המחיר, ואת ה15 GB גמרתי כל חודש שני...)
רק השאלה, אם ייצטרפו לזה הרבה אנשים, המערכת תתחיל להיות עמוסה, ובאיטיות נוראה!
ואם נוסיף לזה את ה500 GB לחודש, אז בכלל...אין לי מושג בזה, אבל אני משער ש"פלאפון" נותנים איזה הקצאה של אוחזים מהאנטנה שלהם,
ואם יהיו הרבה אנשים, ממילא המהירות תרד...ולמעשה זה מה שמסביר את המהירויות האלה, זה שעדיין אין מספיק אנשים שיתפסו את הרוחב...
יש תגובה לעניין?בעצם נכון?
זה אומר שמהר מאוד (ואחרי שכולם, כל יום, יגבו 10GB לדרופ-בוקס, למה לא, זה בחינם...)
או שיקרוס שם משהו, או שהמהירות תרד ל0!אם הם יותר מהירים מ"פלאפון" עצמם (וזה אכן כך),
זה אומר שיש איזושהי הקצאה של רוחב.ולכן בעוד חודשיים...
(אגב, מישהו שם טען שאין רוחב פס.
איך אפשר להסביר את המהירות הזאת?@אלי-TZA אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
המשווק אמר לי שיש להם קליטה מלאה של פלאפון בלי הגבלת אחוזים וכדו'
מישהו יודע משהו?)
-
מה אומרים המומחים על זה:
חיבור קווי , 15 מגה, 2xone.
וינדווס 7.
(מרגישה איטיות מטורפת בזמן האחרון!) -
@"אין-עוד-מלבדו" אמר בהמהירות הזה זה בסדר?:
מה אומרים המומחים על זה:
וינדווס 7.
(מרגישה איטיות מטורפת בזמן האחרון!)@"אין-עוד-מלבדו" אמר בהמהירות הזה זה בסדר?:
מה אומרים המומחים על זה:
וינדווס 7.
(מרגישה איטיות מטורפת בזמן האחרון!)אם יש לך 15 מגה אז יש לך 100% ניצולת זה נראה מוזר
-
@"אין-עוד-מלבדו"
איפוא מרגישים את האיטיות?
זה נראה יותר שהמחשב עצמו איטי, -
וזה? מחשב נייד מהיר מאוד!
@957 אמר בהמהירות הזה זה בסדר?:
זה נראה יותר שהמחשב עצמו איטי,
יכול להיות !
-
@"אין-עוד-מלבדו" המהירות מצוין, ביחס למהירות החבילה
-
רציתי לשאול משו שלא ממש קשור לנושא זה:
מה ההבדל הגדול בין 15 מגה ל100 מגה ?
כלומר האם יש לי עניין לעבור ל100 מגה?
תודה רבה -
@"אין-עוד-מלבדו" בגדול זה אמור להספיק למשתמש סטנדרטי שמשתמש במחשב אחד, מהירות העלאה קצת נמוכה אבל גם ב100 מגה אין מהירות מרשימה מידיי