תוסף לכרום - בודק קישורי יוטיוב בחיפוש גוגל
-
@עילום
אתה מדבר על האתר הזה: http://newsmusic.blogspot.co.il/
זה לא קשור לתוסף הנוכחי, אך זה באמת תקלה מעניינת, @administrators לטיפולכם. -
@ליכט אמר בתוסף לכרום - בודק קישורי יוטיוב בחיפוש גוגל:
@אברהם-כהן עכשיו בדקתי וראיתי שזה עדיין לא מושלם, מכיון שהוא בודק רק סרטונים, אך דפים שונים של יוטיוב (ערוצים וכדו') עדיין מופיעים בתוצאות הגם שאין אפשרות אפי' לשלוח אותם לבדיקה (אופסס.. באתר זה אנחנו פותחים סירטונים לפי בקשה פרטנית).
אולי אפשר להוסיף שיבדוק כל דף של יוטיוב ??תן דוגמא לחיפוש גוגל עם כזה דף
-
-
קרה לי כמה וכמה פעמים שאתר שהיה פתוח, היה עליו סימן שאלה.
-
האם זה נכון להניח שכל עמוד יוטיוב שאין בו סרטון לצפיה אז הוא נחסם?
-
@אברהם-כהן
לפי מה שנכתב בדף שעולה כאשר מנסים ליכנס לדף כזה (אופסס.. באתר זה אנחנו פותחים סירטונים לפי בקשה פרטנית), נראה שזהו אכן הגדרה נכונה, אך נחכה לתגובה רשמית מ @administrators -
אוקי עדכנתי את זה לפי ההנחה הזו, ערכתי את ההודעה הראשונה עם העדכון
-
@אברהם-כהן
עובד, אך ישנה הבעיה שהיה גם בתוסף הקודם (לפני שנטפרי הוסיפו א"ז להגדרות), שזה עולה לכמה שניות ורק אח"כ נמחק. -
-
למה כרום לא מסכים להתקין תוספים מאתר זה?
-
@nechami
לאחר ההורדה גוררים את הקובץ (בסיומת סי. אר. אקס.) לתוך חלון התוספים של הכרום. זה יעבוד. -
יש אפשרות שרק תוצאות שנבדקו ונמצאו לא ראויים - יחסמו, ואילו אתרים שעדיין לא נבדקו, יופיעו עם סימן שאלה
??? -
@חסידיש אמר בתוסף לכרום - בודק קישורי יוטיוב בחיפוש גוגל:
יש אפשרות שרק תוצאות שנבדקו ונמצאו לא ראויים - יחסמו, ואילו אתרים שעדיין לא נבדקו, יופיעו עם סימן שאלה
???לא הבנתי, זה מה שקורה עכשיו לא?
-
@אברהם-כהן אמר בתוסף לכרום - בודק קישורי יוטיוב בחיפוש גוגל:
@חסידיש אמר בתוסף לכרום - בודק קישורי יוטיוב בחיפוש גוגל:
???לא הבנתי, זה מה שקורה עכשיו לא?
אני מבין לפי הכיתוב בויקי שזה מסתיר גם תוצאות שעדיין לא נבדקו, הנה
מחק תוצאות חיפוש לא ידועות - סימון התיבה יגרום לכך שבתוצאות החיפוש בגוגל יוצגו רק קישורים שכבר נבדקו ואושרו. עכ"ל -
@חסידיש
נכון, סימון התיבה יגרום לכך שבתוצאות החיפוש בגוגל יוצגו רק קישורים שכבר נבדקו ואושרו.
ואי סימון התיבה, ישאיר את הגדרת ברירת המחדל שרק תוצאות שנבדקו ונמצאו לא ראויים - יחסמו, ואילו אתרים שעדיין לא נבדקו, יופיעו עם סימן שאלה. -
@ליכט אמר בתוסף לכרום - בודק קישורי יוטיוב בחיפוש גוגל:
@חסידיש
נכון, סימון התיבה יגרום לכך שבתוצאות החיפוש בגוגל יוצגו רק קישורים שכבר נבדקו ואושרו.
ואי סימון התיבה, ישאיר את הגדרת ברירת המחדל שרק תוצאות שנבדקו ונמצאו לא ראויים - יחסמו, ואילו אתרים שעדיין לא נבדקו, יופיעו עם סימן שאלה.ועל זה אני שואל, אחד שמעוניין לראות את התוצאות שעדיין לא נבדקו כדי שיוכל לבקש פתיחה, ותוצאות שכבר נבדקו ולא אושרו לא מעניין אותו לראות כלל בתוצאות.
ישנה אפשרות כזו ?
אולי לבנות 'תוסף' מיוחד לזה -
@אברהם-כהן אמר בתוסף לכרום - בודק קישורי יוטיוב בחיפוש גוגל:
תוסף שיושב על חיפוש גוגל ובודק את המצב של הסרטון, אם הוא חסום הוא מעלים אותו, ואם עדיין לא נבדק מופיע לידו סימן שאלה כמו שאר התוצאות חיפוש
0_1472657982656_Check youTube links 1.1.crx -
@מרדכי
מה ששמת זה ליוטיוב. -
@חסידיש
שוב, לא הבנת.
מה שאתה מבקש, זוהי הגדרת ברירת המחדל לכל משתמשי נטפרי...... -
כעת הבנתי ! (האסימון נפל)
יש לי את התוסף שמסמן V/X/? כעת בתוצאות שחסמו על ידי ההגדרות שלי ! אני רואה אותם עם X ולא הבנתי למה אני צריך לראות אותם.
תודה ל :dlive על ההסבר