שאלתי מזמן, בערך לפני 10 חודשים מאז הצורך או הרצון התגבר,
-
-
-
@אלי-TZA
אופס.. לא שמתי לב שהוא ביקש ווינדוס. ראיתי שיש שם דפדפן וכו' -
-
אני לא מבין את השפה המקצועית, יש מצב לבטל את האנדוראיד שיהיה רק ווינדוס?
-
@huxhzunr
לא חשוב לי אכסון, חשוב לי שלא יהיה אנדוראיד שזה יהיה מכשיר כשר עם הווייפרי, שהבנתי שעובד רק על ווינדוס. לכן אני שואל האם מכשיר שעובד גם על ווינדוס וגם על אנדרואיד האם טכנאי יכול להוריד את האנדוראיד.
@huxhzunr אמר בשאלתי מזמן, בערך לפני 10 חודשים מאז הצורך או הרצון התגבר,:@א100 יש את כל אלו יש בהם ווינדוס אבל גם אנדרואיד ולכן חשוב לקחת נפח איחסון גדול בכלל אתה יכול לחפש של חברת CHUWI להם יש טבלאטים קטנים עם ווינדוס אתה יכול למצוא לפעמים גם בלי אנדרואיד אבל זה מאוד קשה ובדרך כלל ישן אם מאוד חשוב לך האיחסון פשוט תלך לטכני שיוריד את המחיצה של האנדרואיד
-
@א100 אמר בשאלתי מזמן, בערך לפני 10 חודשים מאז הצורך או הרצון התגבר,:
@huxhzunr
לא חשוב לי אכסון, חשוב לי שלא יהיה אנדוראיד שזה יהיה מכשיר כשר עם הווייפרי, שהבנתי שעובד רק על ווינדוס. לכן אני שואל האם מכשיר שעובד גם על ווינדוס וגם על אנדרואיד האם טכנאי יכול להוריד את האנדוראיד.
@huxhzunr אמר בשאלתי מזמן, בערך לפני 10 חודשים מאז הצורך או הרצון התגבר,:@א100 יש את כל אלו יש בהם ווינדוס אבל גם אנדרואיד ולכן חשוב לקחת נפח איחסון גדול בכלל אתה יכול לחפש של חברת CHUWI להם יש טבלאטים קטנים עם ווינדוס אתה יכול למצוא לפעמים גם בלי אנדרואיד אבל זה מאוד קשה ובדרך כלל ישן אם מאוד חשוב לך האיחסון פשוט תלך לטכני שיוריד את המחיצה של האנדרואיד
בטבלאטים מסוימים ישנה אפשרות 'להרוס' את המערכת לגמרי ובזה בעצם נהפך האנדרויד ללא שימושי. וכמו"כ מסתבר שאפשר לפרמט לחלוטין את המחיצה של האנדרויד
-
האם טכנאי יכול להוריד את האנדוראיד.
התשובה היא כן בכל חנות פלאפונים שחוסמת לבד יעשו לך את זה, ואם אתה רוצה לחסוך אתה פשוט יכול להדליק פעם אחת את האנדרואיד ולמחוק קבצים חשובים עד שהוא יקרוס אין בזה שום בעיה כי אח"כ אתה מדליק רק את הווינדוס.
-
סוף סוף שמעתי רעיון טוב.
-
@huxhzunr לא צריך רוט בשביל למחוק קבצי מערכת?
-
@אלי-TZA אמר בשאלתי מזמן, בערך לפני 10 חודשים מאז הצורך או הרצון התגבר,:
@huxhzunr לא צריך רוט בשביל למחוק קבצי מערכת?
ברור שצריך, אך אם דרך הוינדוס אפשר לגשת למחיצה בה יושבת האנדרויד אז אפשר דרך שם גם בלי כלום אבל צריכים לבדוק אם יש כזו אפשרות
-
השאלה שלי מה המכשיר הכי קטן שעובד עם וינדוס רגיל ולא מובייל או משהו כזה. ותוכנת ווייפרי עובדת עליו רגיל
אני גם כרגע מחפש בדיוק אותו דבר...
מה אתם אומרים אולי על זה https://www.amazon.com/NuVision-8-inch-Touchscreen-Quad-Core-Processor/dp/B01H3B17R8
?
או כל רעיון אחר -
קניתי במחסני חשמל, טאבלט שעובד רק על Windows של חברת AKAI במחיר 350 ש"ח
הבעיה נפח אחסון קטן מאד. -
@מעלה-ומוריד אי אפשר להוסיף כרטיס זיכרון?
-
@אלי-TZA בטח שאפשר, אך אני מניח שאי אפשר להתקין עליו את הWifree..
נתון נוסף: ע"פ רוב נוח יותר להשתמש בWindows עם מקלדת, ובמדובר א"א א"כ להשתמש עם המקלדת ולהטעין תוך כדי. -
@מעלה-ומוריד אפשר עם מקלדת בלוטוס, לא?
-
@מעלה-ומוריד אפשר להתקין וויפרי?
-
-
@מעלה-ומוריד אין לך בלוטוס מובנה בטאבלט?
-
@מעלה-ומוריד אפשר לשים מפצל USB עולה כמה שקלים