019 מה קרה?
-
(הסתדר..)
-
תכלס אשמח לשמוע מהחכמים כאן,
מה עדיף לי האם הדגם zte 831 ש @אלי-TZA כתב שהוא לא תומך בכל התדרים בארץ של דור 4 אבל מחיפוש בפורום אני מבין שהוא דגם מאוד איכותי,
או Huawei E8372h שכתבו שהוא כן תומך בכל התדרים של דור 4 אבל אני מבין שהוא פחות איכותי,
אין לי צורך בWIFI
תודה רבה -
אני לקוח בטלפון הביתי של 013 ובאינטרנט דרך חברת RL
פתאום הטלפון הביתי הפסיק לעבוד (ממש לאחרונה)
התקשרתי ל013 והם אמרו לי שהם צריכים לעשות עדכון תוכנה לראוטר
הם עשו עדכון תוכנה ומאז המהירות באינטרנט עלתהhttp://www.speedtest.net/result/7171062580
מסקנת הדברים - ולא בפעם הראשונה, אם ישנה "פתאום" בעיה היא בדרך כלל בראוטר.
-
@shraga
קיבלתי המון טלפונים מלקוחות -
@zeevgros אתה צודק, היה בעיה, והיא טופלה
-
@zeevgros אני מפנה אליך מישה לנטסטיק
-
שבוע טוב ומבורך
למישהו כאן יש בעיה עם אינטרנט קוי של 019 (100 מ"ב)?
הבעיה היא לא כל כך במהירות הכללית אלא בזמן שדף נטען. כלומר, אני נכנס לאתר: יכול לקחת לו בין חצי דקה לדקה עד שהוא עולה, אחר כך כל פעולה באתר שדורשת טעינה לוקחת שוב כמה שניות טובות.
זה תוצאות בדיקת המהירות
איך אני יכול לדעת אם זה בעיה באינטרנט או אולי איזו בעיה/וירוס במחשב שלי? -
@יותר אמר ב019 מה קרה?:
שבוע טוב ומבורך
למישהו כאן יש בעיה עם אינטרנט קוי של 019 (100 מ"ב)?
הבעיה היא לא כל כך במהירות הכללית אלא בזמן שדף נטען. כלומר, אני נכנס לאתר: יכול לקחת לו בין חצי דקה לדקה עד שהוא עולה, אחר כך כל פעולה באתר שדורשת טעינה לוקחת שוב כמה שניות טובות.
זה תוצאות בדיקת המהירות
איך אני יכול לדעת אם זה בעיה באינטרנט או אולי איזו בעיה/וירוס במחשב שלי?דבר ראשון - גלישה בסתר ואפילו דפדפן אחר.
אח"כ אתה יכול לנסות לראות בכלי הפיתוח של הדפדפן בלשונית network לראות מה החלק שלקח הכי הרבה זמן. -
@יותר באתר מסוים או בכל האתרים?
-
-
@shraga אמר ב019 מה קרה?:
היה איזה בעיה אני ב 019 בסלולרי ולמרות שהגלישה עבדה לקח הרבה זמן להכנס לכל אתר
לי ככל הנראה בגלל זה הWIFREE לא זיהה את הרשת ולא היתה לי גלישה- ביום שישי זה גימגם ובמוצש זה בכלל לא עבד -
@אלי-TZA אמר ב019 מה קרה?:
לפתוח תביעה בפייפל ולקבל החזר
הרבה פעמים פתחתי תביעות באיביי (למה פייפל?) הם מחכים כמה ימים לתגובה מהמוכר ואז כשאתה לא מקבל הם מזכים אותך, סה"כ פעמיים למלא טופס בכמה לחיצות וקבלת החזר ב 100% מהמקרים.
לא עדיף לשלם 120 למוכר אמין?
"מוכר אמין" הכי זול זה מעל 130 שקל.
או להזמין מהתחלה שתי סטיקים אחד ב120 ואחד ב40?
אין וודאות שהוא לא ישלח (יש לך נסיון שלא הגיע? כי לי יש נסיון טוב גם עם "מציאות ממפוקפקות") וגם את ה40 שקל אתה מקבל חזרה
סה"כ אם יש לך זמן יש לך רק מה להרוויח
לי ולעוד כמה חברים פה בפורום שקנו ממנו זה שווה 100 שקל חיסכון
נ.ב. תודה על התגובה בעניין האנטנהחוזר לעדכן: הזמנתי 3 נטסטיקים ב3 הזמנות שונות בנתיים אף אחד לא הגיע אבל קיבלתי את כל הכסף עד השקל האחרון בלי שום בעיה, הגדיל לעשות מוכר אחד שנתן לי מספר מעקב לחבילה שבדואר ישראל נאמר לי שרשומים עליה שם וכתובת שלא קשורים אלי כלל...
הפסדתי משהו? לא חושב, במיוחד כשבנקודת זמן הזאת לא שווה לי לשלם עליו 130 ש"ח -
@beri.zip אמר ב019 מה קרה?:
@shraga אמר ב019 מה קרה?:
היה איזה בעיה אני ב 019 בסלולרי ולמרות שהגלישה עבדה לקח הרבה זמן להכנס לכל אתר
לי ככל הנראה בגלל זה הWIFREE לא זיהה את הרשת ולא היתה לי גלישה- ביום שישי זה גימגם ובמוצש זה בכלל לא עבדזאת גם הייתה הבעיה שלי. וכמו שכתבת זאת הייתה בעיה ב-הWIFREE. אבל איכשהו הסתדר.