מודם נטסטיק חסום על נטפרי
-
@מעמד אתה מבין שיש עוד הרבה דרכים לגלוש ברשת פרוצה - דרכים ששווים בזמינותם לרעיון שהעלת. אבל ביקשת שלא נציע רעיונות - אז לא נציע...
תמיד יישאר לאדם שטח שבו הוא יצטרך לבחור בין הטוב לרע ואף אחד לא יוכל למנוע ממנו את הרע חוץ מעצמו.
ככה שלמנוע את מה שאמרת לא יעזור לדברים האחרים.
אז מה כן? נטפרי נותנת את האפשרות להתחבר לאינטרנט מסונן ונקי + הגנה מדברים שזמינים באבחה של רגע כמו ווייפיי פרוץ וכד'. יותר מזה זה כבר שייך למאבק הרגיל בין היצרים. -
איך?
-
@magicode כמו שוועדת הרבנים חוסמת מכשירים שלא יעבדו עם סים לא כשר
גילוי נאות: לא יודע איך הם עושים את זה... -
@magicode ולכן שאלתי פה אולי המתכנתים יכולים לעשות כזה דבר דרך התוכנה של הנטסטיק או החומרה או דרך אחרת
אני לא מבין בזה, אם הייתי מבין איך עושים את זה הייתי עושה זאת לבד
אבל אני לא יודע -
@מעמד
הרעיון מצוין. רק הדרך חסר.
זה בדיוק כמו הוויפרי לאנדרואיד. יש כל מיני דרכים אבל אף דרך לא מושלמת ולכן זה עדיין לא מבוצע. -
@magicode אמר במודם נטסטיק חסום על נטפרי:
@מעמד
הרעיון מצוין. רק הדרך חסר.
זה בדיוק כמו הוויפרי לאנדרואיד. יש כל מיני דרכים אבל אף דרך לא מושלמת ולכן זה עדיין לא מבוצע.במילים אחרות אתה אומר: שגם לנטסטיק יש דרך כזו, רק היא ניתנת לעקיפה,
ואני חושב שכדאי לעשות את זה, כי בינינו רוב המשתמשים לא יודעים בקושי איך מגיעים לממשק של הסטיק וכ"ש איך משנים שם הגדרות הוא לא יודע,
ולהגיד שזה לא פתרון מושלם (ויכול להיות שזה באמת כך) בגלל כמה כאלה שיודעים ויעקפו את החסימה ויכניסו סים פרוץ - הרי כיום שאין חסימה על הסטיק הוא יכול לשים סים פרוץ ולא להתקין וויפרי או ללכת למחשב שאין שם וויפרי !
זה יכול לעזור למשתמש הרגיל שלא מכיר את יכולת התיכנות של הסטיק. -
@מעמד
בנטסטיקים אני לא מכיר שום דרך.
אני רק אמרתי את זה כי הרבה אנשים חושבים שנטפרי לא רוצה לעשות וויפרי לאנדרואיד. -
@מעמד אתה מתכוון לומר שיפתחו כזה סטיק בתוצרת עצמית? כן, נכון?
ורק מי שיקנה בנטפרי לא יהיה חשוף לניסיון הזה של להחליף א"כ שנטפרי יתנו שירות שכל מי שבא איליהם הם ידביקו את הסים לנטסטיק
אני מוכן להתנדב -
@דברים-בטלים
הוא מתכוון לעשות SIMLOCK לטובת נטפרי.
https://en.wikipedia.org/wiki/SIM_lock#Israel -
מנסיון של פיתוח מכשירים
הכל אפשרי,
בשביל לפתח כזה דבר צריך ליצור נטסטיק מיוחד וצריך בשביל זה כמויות
כמובן שבמידה ויש משקיע הכל יתכן -
@magicode אמר במודם נטסטיק חסום על נטפרי:
@דברים-בטלים
הוא מתכוון לעשות SIMLOCK לטובת נטפרי.
https://en.wikipedia.org/wiki/SIM_lock#Israelאת זה אפשר לשחרר בכמה שקלים. אבל יתכן שזה יותר טוב מכלום.
-
@סים-כשר מה, צריך לבנות נטסטיק מיוחד בשביל זה ??
אי אפשר לקחת נטסטיק קיים ולחסום אותו עם תוכנה או הגדרות כל שהן ? -
@מעמד
אתה יודע לעשות את זה ?
לא כל דבר נשמע כל כך פשוט כמו שאתה חושב -
@סופר פעם אני זוכר היה לסלקום חסימה על הסים שעם אתה מעביר את הסים למכשיר אחר- הסים נחסם.
השאלה האם אין דרך לעשות כזה דבר בנטפרי ? -
@מעמד
צריך פה חסימה על המכשיר לא על הסים,
הסיכון פה הוא שישימו סים לא כשר בתוך הנטסטיק, ולא שישימו את הסים בתוך נטסטיק אחר -
@957 כן אבל עכשיו אני נזכר שהיה להם גם חסימה על המכשיר שלא שלהם אם שמים סים שלהם
אולי אפשר לקחת את התוכנה הזו לנטסטיק ? -
@מעמד
לא קשור -
הכל אפשרי
בטלפון כשר יש 2 חסימות
חסימה 1 על הסים שהוא חייב לזהות שהמכשיר הוא כשר
חסימה 2 על המכשיר שהוא חייב לזהות שהסים כשר
במידה ורוצים לחסום סים צריך שהמפעילים הסלולרים ישתפו פעולה
ניתן גם להגדיר את הנטסטיק שיסכים לעבוד דווקא אם הגדרות נטפרי ולזה כמובן יש עלות השקעה וכל השקעה זה בדרך כלל לדגם מסויים -
@מעמד אמר במודם נטסטיק חסום על נטפרי:
כן אבל עכשיו אני נזכר שהיה להם גם חסימה על המכשיר שלא שלהם אם שמים סים שלהםאולי אפשר לקחת את התוכנה הזו לנטסטיק ?
יש תוכנות שבמחיר לא גדול אפשר לפתוח את זה לפי מספר דגם של המכשיר, וע"כ העצה היחידה לחסימה מוחלטת היא של @סים-כשר לייצר מכשיר מיוחד לכך.