מבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי
-
היי שלום
כבר מזמן לא ביקרתי כאן, כנראה שהכל אצלי דופק כמו שצריך
אז כן, יש לי x2one מהרגע שהמבצע התחיל ובהתחלה היה לי קצת בעיות במהירות אבל רק בהתחלה. כרגע וכמעט לכל אורך הדרך הכל עובד במהירות, ואני משתמש עם נטסטיק דור 4 וגם עם הסים בטבלט (אני מחליף לסירוגין) והכל עובד במהירות טובה ואני מאוד מרוצה מהם ממליץ לכולם
חים -
@חים אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
היי שלום
כבר מזמן לא ביקרתי כאן, כנראה שהכל אצלי דופק כמו שצריך
אז כן, יש לי x2one מהרגע שהמבצע התחיל ובהתחלה היה לי קצת בעיות במהירות אבל רק בהתחלה. כרגע וכמעט לכל אורך הדרך הכל עובד במהירות, ואני משתמש עם נטסטיק דור 4 וגם עם הסים בטבלט (אני מחליף לסירוגין) והכל עובד במהירות טובה ואני מאוד מרוצה מהם ממליץ לכולם
חיםמצטרף להנ"ל.
-
מישהו יכול לעזור לי כיצד מגדירים סים של rl במחשב עם סים מובנה (ללא נט סטיק)?
-
@יהודה-פ פתח נושא חדש כך יראו את הנושא ויעזרו לך
-
אני כיום עם 019, אבל הקליטה אצלי כנראה לא מידי טובה, מבדיקה שעשיתי אני רואה שהאנטנה הכי קרובה היא של פלאפון.
אז מה אומרים? לעבור לחברה החדשה הזו או לא? -
@אוריויל אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
אני כיום עם 019, אבל הקליטה אצלי כנראה לא מידי טובה, מבדיקה שעשיתי אני רואה שהאנטנה הכי קרובה היא של פלאפון.
אז מה אומרים? לעבור לחברה החדשה הזו או לא?מניסיון שלי במשך כמה חודשים - מאד מאד כדאי. הגלישה מהירה פי כמה וכמה מ-019, ואתה יכול להוריד ברוגע הרצאות/סרטונים/תוכנות וכו' בלי לחשוש שמא תיגמר החבילה.
-
@אוריויל קח בחשבון שלא תמיד אנטנה קרובה זה מובטח
אצלי האנטנה הכי קרובה היא של פלאפון והממוצע הורדה שלי הוא באיזור ה20 כי לטענת פלאפון יש לי מיסוך בבית. הרשת של סלקום שהיא יותר רחוקה דווקא יותר טובה אצלי בבית.
מומלץ לבדוק בפועל לפני שעוברים ולא לסמוך על קרבת אנטנה [למרות שברוב המקרים זה כן קובע] -
יש מצב שמישהו מביא לי את המספר של החברה?
-
@יהודי-קלאסי אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
יש מצב שמישהו מביא לי את המספר של החברה?
@יהודי-קלאסי עי' בתחילת השרשור כאן
-
@מוגן לא היה יותר קל בשבילך לכתוב את המספר וזהו?!....
-
@aiib אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
@מוגן לא היה יותר קל בשבילך לכתוב את המספר וזהו?!....
אני מדבר בשם @מוגן מהזווית שלי.
התגובה של @מוגן תגרום לאנשים להסתכל פעם נוספת על השרשור לפני שהם שואלים. -
פוסט זה נמחק! -
עבר כבר יותר מחצי שנה מאז החל המבצע של 500 GB ב- 50 ש''ח בזמנו היה נידונים שלמים האם זה משתלם מבחינת מהירות/טיב/איכות/ניתוקים/שירות וכ''ו.
היות וזה עדיין רלוונטי,
מעניין לקבל על חברת INPHONE המלצות או חלילה, לשוה''ר לתועלת... -
@100 אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
עבר כבר יותר מחצי שנה מאז החל המבצע של 500 GB ב- 50 ש''ח בזמנו היה נידונים שלמים האם זה משתלם מבחינת מהירות/טיב/איכות/ניתוקים/שירות וכ''ו.
היות וזה עדיין רלוונטי,
מעניין לקבל על חברת INPHONE המלצות או חלילה, לשוה''ר לתועלת...אני מאוד מרוצה, אינטרנט מהיר ללא שום בעיות, פעם אחרונה שהתקשרתי לחברה היה לסידור תשלום, ופעם קודמת היה בירור על השתמשות בסים שלהם בחו"ל, חוץ מזה הכל חלק
-
@100 אמר במבצע! חבילה של 500 ג'גה(!) במחיר של 65 ש"ח לחודש! המחיר כולל הסינון לנטפרי:
היות וזה עדיין רלוונטי,
מעניין לקבל על חברת INPHONE המלצות או חלילה, לשוה''ר לתועלת...שווה.
אין דברים כאלו!רק - אל תעיז להשתמש בדור 3.
זה מוגבל ל2 MB או משהו כזה. -
משתתף בענין דור 4 מעולה דור 3 כמעט ללא קליטה
-
איפה ניתן להשיג ב''ב?
-
@100 באם הנך מתכוון היכן ניתן להשיג את הסימים אני קניתי בחנות הנמצאת ברבי עקיבא ליד איצקוביץ שנדמה לי ששמה הוא האנט פון
-
תודה.
לפני כמה זמן נעשתה הקנייה שם? -
@100 בערך חודש וחצי עם אני זוכר נכון