נטפרי באוטובוס
-
@שלום-על-ישראל אמר בנטפרי באוטובוס:
@גד אמר בנטפרי באוטובוס:
ויתן לנו אפשרות לגלוש בעצמנו שם
רק מזכיר שניתן דרך אניוור
נכון אבל לרוב להאנשים אין חיבור VPN, וגם זה לא יציל את בעלי האייפונים כמו שכתב @גד .
-
@גדול-קטן אמר בנטפרי באוטובוס:
לא יציל
לא כ"כ הבנתי, הם גולשים עם הסים שלהם, אז אמנם הם לא ירוויחו בחינם, אבל לא ינצלו מהרשת...
-
@שלום-על-ישראל
באותם שיש להם סים פרוץ ודאי לא קמיירי, ואותם כבר יצאו (כמעט) מכלל עמיתך ולא נותר אלא להתפלל שישובו בתשובה שלמה.
כי קא עסקינן באותם שיש להם סים של נטפרי (אם זה מחמת בחירתם הטובה או שמא מחמת הקהילה בה הם נמצאים), אלא שבהיותם באוטובוס קא תקיף להו יצרם, וגולשים (תרתי משמע) למקומות האסורים, ואת זה בא @גד לתקן. -
@shraga אמר בנטפרי באוטובוס:
@גד עד כמה שידוע לי יש באלעד אוטובוסים עירוניים של חברת קוים שיש בהם wifi של נטפרי
מה ???
ואיך עשו את זה ?
כלומר זה VPN ? -
@מעמד אמר בנטפרי באוטובוס:
@shraga אמר בנטפרי באוטובוס:
@גד עד כמה שידוע לי יש באלעד אוטובוסים עירוניים של חברת קוים שיש בהם wifi של נטפרי
מה ???
ואיך עשו את זה ?
כלומר זה VPN ?יש שם שני סוגים, יש אוטבוסים שהחיבור הוא קווים וויפיי ויש שהחיבור הוא קווים K וויפיי (דהיינו כשר), איך אני לא יודע אבל זה המצב הנתון לפי הרשתות שנקלטות במחשב שלי עם כל אוטבוס שעובר ברחוב.
-
@HP079 פששש !..
ממש ימות המשיח ! -
@מעמד
בכל מקרה, אני דיברתי בעניין עם עוזר מ"מ ראש העיר ומחזיק תיק תחבורה (רבר), והוא אמר לי שיש בזה ממש בעייה חוקית.
אני מבין שגם את הקצת הכשר הגיע בקושי.
ומגיע להם שאפו ענק על זה -
@גד אמר בנטפרי באוטובוס:
כידוע בשנים האחרונות החלו לחייב את החברות לשים אפשרות לגלישה בWIFI באוטובוס, דבר שקורה גם בריכוזים החרדיים [לפחות בחלקם].
האם שייך מבחינה טכנית שחיבור הWIFI של האוטובוס יהיה בקו נטפרי, ואם כן אולי יש כאן מישהו שיוכל לסדר במשרד התחבורה וכדומה שבקוים בריכוזים החרדיים שבהם בכל מקרה יש גלישת WIFI תהיה זו גלישה דרך נטפרי, מה שיציל אותנו מבעלי האייפונים שגולשים דרך שם, ויתן לנו אפשרות לגלוש בעצמנו שם.אני גולש ויפיאן חופשי באוטובוס
הדרן שומרים שלא יוכלו לגלוש בלי חיבור לנטפרי
צריך לפתח מחשב כזה אולי
-
@clickone אמר בנטפרי באוטובוס:
והוא אמר לי שיש בזה ממש בעייה חוקית.
מה בעיה חוקית ?
שאי אפשר לגלוש על פרוץ ???
מה גם בזה הם רוצים לשלוט עלינו ?!
לא מספיק להם הת"ת ובית יעקב והסמינרים ששם הם מנסים להכתיב לנו ?!בכל מקרה, אני דיברתי בעניין עם עוזר מ"מ ראש העיר ומחזיק תיק תחבורה (רבר)
באיזה עיר ?
-
@מעמד
לפני תנאי חלק מהחוזים מחויבים מפעילי הקווים לתת שירותי אינטרנט WIFI באוטובוסים,
בנטפרי וואטסאפ לדוגמא חסום, ומשכך זה חריגה מתנאי החוזה -
פוסט זה נמחק! -
@מעמד אמר בנטפרי באוטובוס:
@clickone אמר בנטפרי באוטובוס:
והוא אמר לי שיש בזה ממש בעייה חוקית.
מה בעיה חוקית ?
שאי אפשר לגלוש על פרוץ ???
מה גם בזה הם רוצים לשלוט עלינו ?!
לא מספיק להם הת"ת ובית יעקב והסמינרים ששם הם מנסים להכתיב לנו ?!בכל מקרה, אני דיברתי בעניין עם עוזר מ"מ ראש העיר ומחזיק תיק תחבורה (רבר)
באיזה עיר ?
אלעד
-
@מעמד
כמו שכתב @a0533057932
@HP079 דיבר על אלעד. אני הגבתי ע"ז מה ששמעתי מהעוזר של מחזיק תיק תחבורה