מאז שעדכנתי את גירסת הגימייל אני לא גומר להמתין שהוא יעלה
-
@YP אתה גולש בנטסטיק ולכן זה איתי כי הגירסא החדשה יותר כבדה, אם ממשיך לך הבעיה תרוקן את המטמות בקונטרול R
-
זה שיש לו את הבעיה, מעניין אותי לדעת האם מוגדר אצלו יותר מ50 מיילים בעמוד, אם זה יותר מזה אז יכול לענות על השאלה. כי בגירסה החדשה זה טוען את כל התוכן של המיילים, שכן זה עובד גם כשאין חיבור רשת, דהיינו שגם כאשר החיבור מנותק יכולים להכנס ולצאת מכל ההודעות שעל המסך. ואם יש בהגדרה יותר מדי הודעות על המסך הוא צריך כל פעם לטעון את כולם.
-
@נפתולי
"1-50 מתוך.."
זה אומר שאפילו הכי הבעיה קיימת, אמנם תודה על הרעיון, אפשר שבפחות מכן הגימייל יעלה מהר יותר.. -
בהכנסת הנטסטיק (של VININ) לחורו נפתחת אטומטית הגירסה הקודמת (66)
ואע"פ שעדכנתי כבר לכרום 67. והדפדפן המוגדר ברירת מחדל הינו כרום 67. - וכך מופיע בהגדרות.
הבעיה היא שהדפדפן הישן (66) משליך על מהירות גרסת ג'ימייל החדשה, כנ"ל.
האם למישהו יש ידע, איך לתקן את הבעיה? באלו הגדרות זה תלוי?
@shraga ? -
האם למישהו יכולת לסייע?
-
@YP גם אצלי יש את הנטסטיק הזה וכך היה בהתחלה ויום אחד זה הפסיק. אני חושב שזה בגלל שעצרתי את הפעלת היישום של זה בכרטיסיה איתחול במנהל המשימות, אני לא בטוח.
אולי שינוי של דף הבית יעזור [גם את הפעולה הזו עשיתי בערך באותו אזור זמן לכן אני חושב שזה קשור] -
הפתרון הפשוט כמו בכל דבר תסיר לגמרי את הכרום ותתקין אותו מחדש, המידע שלך: סיסמאות וכו' לכאורה לא יימחקו ויעלו כשתתקין את הכרום מחדש,
זה אמור לפתור את הבעיה.
במו"כ הייתי ממליץ לך לחזור לגימייל הישן. -
@לחיל-אומר אמר במאז שעדכנתי את גירסת הגימייל אני לא גומר להמתין שהוא יעלה:
הפתרון הפשוט כמו בכל דבר תסיר לגמרי את הכרום ותתקין אותו מחדש, המידע שלך: סיסמאות וכו' לכאורה לא יימחקו ויעלו כשתתקין את הכרום מחדש,
כמובן שזה בתנאי שהוא נכנס לכרום
ואגב את התוספים הוא יצטרך להתקין מחדש כי זה חסום בנטפרי -
זה שניה להכנס לכרום ותוספים לרוב העולם אין בקושי.
אם אתה צריך עזרה תפנה אלי. -
@beri.zip אמר במאז שעדכנתי את גירסת הגימייל אני לא גומר להמתין שהוא יעלה:
כמובן שזה בתנאי שהוא נכנס לכרום
ואגב את התוספים הוא יצטרך להתקין מחדש כי זה חסום בנטפריחושבני שאתה טועה, כניסה לכרום מועילה למחשב אחר, באותו מחשב אאל"ט הוא מחזיר אוטומטית את הכל בהתקנה חדשה כולל תוספים (בתנאי שהוא לא מחק את התיקיה של כרום).
כך זכור לי, אך אני לא לוקח אחריות. -
@ליכט @לחיל-אומר @beri-zip @שלום-על-ישראל
תודה. תודה. -
@ליכט אמר במאז שעדכנתי את גירסת הגימייל אני לא גומר להמתין שהוא יעלה:
חושבני שאתה טועה, כניסה לכרום מועילה למחשב אחר, באותו מחשב אאל"ט הוא מחזיר אוטומטית את הכל בהתקנה חדשה כולל תוספים (בתנאי שהוא לא מחק את התיקיה של כרום).
כך זכור לי, אך אני לא לוקח אחריות.אאל"ט = אם אני לא טועה ?...
-
@מעלה-ומוריד
אכן. -
@מעלה-ומוריד אמר במאז שעדכנתי את גירסת הגימייל אני לא גומר להמתין שהוא יעלה:
אאל"ט = אם אני לא טועה ?...
-
@לחיל-אומר אמר במאז שעדכנתי את גירסת הגימייל אני לא גומר להמתין שהוא יעלה:
תסיר לגמרי את הכרום ותתקין אותו מחדש, המידע שלך: סיסמאות וכו' לכאורה לא יימחקו ויעלו כשתתקין את הכרום מחדש
עשיתי זאת, ועדיין בהכנסת הסטיק נפתח חלון של הגרסה הישנה.
עם זאת, בהתקנה החדשה אין זכר לאף סיסמא ושמות המשתמש! צריך להתחיל הכל מההתחלה!במחשבה שניה, הרי הסרתי את התקנת הכרום לחלוטין, ולא מסתבר לומר שהדפדפן שנפתח הוא הגרסה ישנה, שהרי איננה במחשב.
מה שגורם לי לחשוב, שמא העובדה שלחצן הסגירה ושם המשתמש בגוגל חזרו לצד ימין, אינה מגלה בהכרח על שובה של הגרסה הישנה [עי' דברי @מעמד ו @957 למעלה].
? -
@YP אמר במאז שעדכנתי את גירסת הגימייל אני לא גומר להמתין שהוא יעלה:
בהתקנה החדשה אין זכר לאף סיסמא ושמות המשתמש! צריך להתחיל הכל מההתחלה!
בדוק שוב איזה גירסה של כרום התקנת.
אם התקנת את אותה הגירסה שהיתה לך, אין סיבה שיימחקו הסיסמאות.
לא זו אף זו, אם התקנת גירסה אחרת, התקן מחדש את 67 ותראה את המשתמשים שלך ואת הסיסמאות שמורות. -
@מעלה-ומוריד אכן התקנתי מחדש את 68 כי היה נראה לי יותר חדש.
בהתקנה מחדש של 67 חזרו לי כל הסיסמאות וכו'.
-אגב מהי "גרסת בטא" (68) -
@YP גרסת בטא היא גרסה מקדימה או שמא נסיונית. לפני שמוצאים גרסה רוצים להיות בטוחים שהיא יציבה וללא באגים לכן מוציאים אותה בצורה נסיונית ומהפידבק הם יודעים האם הגרסה מוכנה או שיש מקום לשיפור
-
@YP אמר במאז שעדכנתי את גירסת הגימייל אני לא גומר להמתין שהוא יעלה:
@מעלה-ומוריד אכן התקנתי מחדש את 68 כי היה נראה לי יותר חדש.
בהתקנה מחדש של 67 חזרו לי כל הסיסמאות וכו'.
-אגב מהי "גרסת בטא" (68)א. יכול להיות שבגלל שזה היה גרסה חדשה אוטומטית זה נתן את האימייל החדש.
ב. אם כל הבעיה זה לחזור לאימייל החדש זה פשוט בלחיצת כפתור, (אם אתה רק צריך מדריך מצולם תשאיר פה). -
@לחיל-אומר אני לא בטוח במאת האחוזים שלגמרי הבנתי על מה אתה מדבר, ומה אתה אומר בעצם.