כללי חריגה מהכללים
-
@גדול-קטן
כי אמרו שכך הרבנים אמרו, וזהו!
אמרו, אמרו!
מה אני צריך לבקש פרוטקולים או חתימות / קולות קוראים? וכיו"ב.
אני מאמין למה שאומרים לי.
אם כי שבעיני זה היה (ועדיין) תמוה לומר שהרבנים התירו להם היתר גורף לא לחסום שירת נשים.
ואני עדיין חושש שאולי עצלנותו של פקיד גרמה לשלוף את ה'רבנים אמרו' במקום לחסום.
אבל זה "חשש בעלמא"! לא חשד חלילה וחס. ולכן לא לקחת ללב! -
@IDB
לבנתיים לא ראיתי טענה על מה שכתבתי.
אתה רק כתבת שליטתך זה יותר גרוע.
אז אם לשיטתך זה יותר גרוע אז אתה מחוייב לחסום לעצמך את האתר הזה.
לכן תשלח לי במייל את הפרטים שלך ואני יחסום לך בצורה שלא תוכל לפתוח גם אם מאוד תרצה. -
@IDB אמר בכללי חריגה מהכללים:
את זה אתה יכול לראות בסינונים אחרים שלא באמת רוצים להציל אותך אלא יש להם ענין כלכלי ולכן הם לא מוצאים פתרון לדברים שנטפרי מצאה, ורק 'אומרים' שזה חסום על דעת הרבנים
תדע לך - שאם נטפרי הייתי מתעצלת, היא לא הייתה מגיעה לאן שהיא הגיעה כיום !!! -
לא נכנס לפן ההשקפתי,
רק אומר, שמבחינה טכנית, במידה ומעונינים לחסום את שירת הנשים באתר כל האתר ייחסם,
אין אפשרות לבודד את שירת הנשים -
@shraga אמר בכללי חריגה מהכללים:
לא נכנס לפן ההשקפתי,
אין אפשרות לבודד את שירת הנשיםלא חשבתי אחרת.
דברתי רק על פניות ספציפיות ומיוחדות שהלקוח במקרה נתקל בהם! האם גם זה אי אפשר לחסום (טכניקלי בלבד)? -
@IDB
כן שרגא צודק.
זה או לחסום את כל האתר או לפתוח את כולו. -
@מעמד
נקודה יפה!
במקרה שלי זה מקרה הפוך!
אין עצלות לפתוח אתרים, אלא לסגור אתרים.
בוודאי שאני מאוד מעריך את פעילותם הרבה בהכשרת הכלי לציבור המעוניין בכך.
ושוב זה רק חשש, ולא חשד! -
אבל זה "חשש בעלמא"! לא חשד חלילה וחס. ולכן לא לקחת ללב!מדהים שאתה כבר שנתיים בנטפרי ואתה עדיין חושב שיש מישהו עצלן שם.
ובפרט אחרי מה שכתב @magicodeציטוט:
דברתי רק על פניות ספציפיות ומיוחדות שהלקוח במקרה נתקל בהם! האם גם זה אי אפשר לחסום (טכניקלי בלבד)?
כבר כתב לך @magicode :
לכן תשלח לי במייל את הפרטים שלך ואני יחסום לך בצורה שלא תוכל לפתוח גם אם מאוד תרצה.
כבר שלחת לו?
-
@גדול-קטן אמר בכללי חריגה מהכללים:
מדהים שאתה כבר שנתיים בנטפרי ואתה עדיין חושב שיש מישהו עצלן שם.
זה שבפורום כתוב שנתיים, זה עדיין לא אומר שבאמת הוא שנתיים בנטפרי (לא אמרתי שלא ! יכול מאד להיות שאתה צודק !)
-
@מעמד אמר בכללי חריגה מהכללים:
זה בפורום כתוב שנתיים, זה עדיין לא אומר שבאמת הוא שנתיים בנטפרי (לא אמרתי שלא ! יכול מאד להיות שאתה צודק !)
מספיק להיות שנתיים בפורום כדי להבין שהם לא עצלנים.
לא כך? -
@גדול-קטן אמר בכללי חריגה מהכללים:
מדהים שאתה כבר שנתיים בנטפרי ואתה עדיין חושב שיש מישהו עצלן שם.
ובפרט אחרי מה שכתב @magicode
"חושש" לא "חושב".כבר כתב לך @magicode :
לכן תשלח לי במייל את הפרטים שלך ואני יחסום לך בצורה שלא תוכל לפתוח גם אם מאוד תרצה.
כבר שלחת לו?
בוודאי שלא!
ובפרט לאחר שהוא ש@magicode כותב למטה שאו שהוא חוסם את כל האתר או כלום. וגם @shraga צודק. אז הכל טוב!
וגם אני מצטרף של צריך לחסום את כל האתר בגלל שיש שם איזה אלבום אחד שהוא לא איי אייי איי... אם אי אפשר אז אי אפשר. -
@IDB ככה אתה מוותר על עקרונות מקודשים? העיקר בשביל שהאתר ישאר פתוח?
-
בוודאי שלא!
ובפרט לאחר שהוא ש@magicode כותב למטה שאו שהוא חוסם את כל האתר או כלום. וגם @shraga צודק. אז הכל טוב!
וגם אני מצטרף של צריך לחסום את כל האתר בגלל שיש שם איזה אלבום אחד שהוא לא איי אייי איי... אם אי אפשר אז אי אפשר.@shraga התכוון שאין אפשרות לחסום את הכתובת של שיר ספציפי, אבל ודאי שאפשר לחסום את הדף וכך לא יהיה לך כמעט אפשרות לשמוע את השירים האלו.
-
@shraga
אם התשובה היא 'עיקרון' אסור לוותר, ואם התשובה היא 'טכנית' אז בכיף.
כי על הדיון היה על העיקרון, אם גם אתם מסכימים לעיקרון. אז זהו, העיקרון קיים! ואפשר להמשיך הלאה! -
@shraga
אם התשובה היא 'עיקרון' אסור לוותר, ואם התשובה היא 'טכנית' אז בכיף.
כי על הדיון היה על העיקרון, אם גם אתם מסכימים לעיקרון. אז זהו, העיקרון קיים! ואפשר להמשיך הלאה!לא, ממש לא, אף אחד מעולם לא התכוון שבעיקרון זה אסור רק שלא 'שווה' לחסום את כל האתר בשביל זה, ממש לא!!!.
נראה לך שזו המדיניות של נטפרי, לפתוח דברים אסורים כדי להרויח עוד איזה אתר של שירים.
הם התכוונו שעבורך ספציפית, הפיתרון שלך הוא לא רלוונטי כי לא שייך לחסום כתובת של שירי ספציפי.
אני עדיין סבור שאם יש לך יצה"ר לשירי נשים אתה חייב על פי הלכה לבקש שיחסמו לך את האתר הזה.עם זאת כבר כתבתי למעלה שלכאורה יש אפשרות לחסום רק את הכתובת של הדף.
-
@shraga אמר בכללי חריגה מהכללים:
לא נכנס לפן ההשקפתי,
אין אפשרות לבודד את שירת הנשיםעכשיו נתווכח מה כוונתו של @shraga ולמה הסכים הרב @magicode באומרו שהרב שרגא צודק
שאי אפשר לבודד את שירת הנשים
האם הוא התכוון רק לשירים ספציפים מתוך הדף עצמו. או לכל הדף של האלבום ההוא. או לכל האתר.
אני כבר לא יודע לאן הדיון הזה יגרר בקצב הזה.
והרב @גדול-קטן למה אתה אתה צריך להכניס את היצר הרע בכל תגובה שלך. תן לו לעבוד את העבודה שלו, הוא עושה את זה טוב גם בלי שתעזור לו. ואתה תגיב פה כמו בחור "גדול" ומבוגר
אני לא מבין על מה אתה מגונן?
למה אי אפשר לנהל פה ויכוח נורמלי הגון.
וברצוני לדעת, באמת, האם הויכוח במותר ואסור, כלומר האם מותר לגברים לשמוע שירה כזאת או אחרת?
בסך הכל הויכוח היה
האם כשנטפרי או כל אחד מטעמה נתקל בדף מסויים בתוך האינטרנט שיש שם שירת נשים, ונניח שניתן לחסום דף זה "בלבד" בקלות - (שלא יהיה חשש של עצלות רחמנא ליצלן). האם גם במקרה כזה הנוהל של נטפרי הוא להשאיר את זה פתוח: כי ככה אמרו להם הרבנים?, או אולי הרבנים אמרו להם אחרת.....
זה הכל! -
האם כשנטפרי או כל אחד מטעמה נתקל בדף מסויים בתוך האינטרנט שיש שם שירת נשים, ונניח שניתן לחסום דף זה "בלבד" בקלות - (שלא יהיה חשש של עצלות רחמנא ליצלן). האם גם במקרה כזה הנוהל של נטפרי הוא להשאיר את זה פתוח: כי ככה אמרו להם הרבנים?, או אולי הרבנים אמרו להם אחרת.....
אין מצב שהרבנים יגידו לנטפרי משהו ונטפרי תפעל אחרת !!!
אולי אתה מכיר את זה ממקומות אחרים וחושב שפה זה אותו דבר, תשכח מזה !!!וחוץ מזה, אם אין לך שום תועלת מהאשכול הזה, עזוב - אל תגיב. כבר הסבירו לך היטב היטב מה המדיניות של נטפרי ואתה בכח מנסה להכניס לה כוונות אחרות ועוד להגיד שנטפרי מעוותת את דעת הרבנים לפי האינטרסים שלהם.
-
@מעמד אמר בכללי חריגה מהכללים:
אין מצב שהרבנים יגידו לנטפרי משהו ונטפרי תפעל אחרת !!!
מנין לך זאת?
אולי אתה מכיר את זה ממקומות אחרים וחושב שפה זה אותו דבר, תשכח מזה !!!
אם אתה חושב שיש במקומות אחרים כאלו דברים, אז למה שאשכח מזה? למה שנטפרי יהיה שונה?
וחוץ מזה, אם אין לך שום תועלת מהאשכול הזה, עזוב - אל תגיב.
בסיידר! אם אתה אומר לא להגיב, אז אני לא מגיב!
-
אני לא יכול להגיב לגבי הדיסק שהבאת. כי אני לא יודע מה זה, יכול להיות שהתוכן שמה לא טוב. ואני לא יכול לשמוע אותו.
אבל אם נתקל בדיסק למשל של לאה פריד ושרה קיסנר. סיפורי ושירי ילדים שיש שמה גם שירי נשים לא נחסום את זה גם אם זה יכול להיות בקלות.
כי אנחנו מניחים ש99 אחוז מהאנשים אין חשש שהם ישמעו את זה.
מקובל עלי שיכול להיות אנשים שזה יהיה בעיה בשבילם וזה ליגטימי לגמרי אין בזה שום בעיה.
אבל הם צריכים לחסום לעצמם ספציפית הם לא יכולים להיות נטל על הציבור ולהכריח את כל הציבור לנהוג לפי התחושה שלהם. -
@magicode
אז איפה אני יכול להסביר לך על האלבום מבלי להכשיל את הציבור?
זה לא עוד אחת מכל הרשימה שהבאת, לא הייתי מעיז לפתוח את כל הדיון עליהם
אתה חייב להבין שזה משהו אחר.