הצעה לשינויי אייקון
-
רציתי להציע שיהיה אייקון נפרד לכל הודעה.
לדוגמה, כשאני לוחץ בדפדפן על פתח קישור בכרטיסיה חדשה, והקישור נפתח מאחורי הכרטיסייה שלי שאני עומד בה - אם יהיה אייקון נפרד בראש הכרטיסייה ל"אתר חסום" ואייקון נפרד ל"אתר המצריך בדיקה" זה יכול לחסוך את הזמן של פתיחת כל כרטיסיה בנפרד אח"כ, זה יכול להיות נוח יותר בפרט כאשר פותחים כמה כרטיסיות בבת אחת [שעשויים לעשות זאת כל יום].
כמובן שמדובר על נוחות בלבד, ואל תתפסו אותי על העניין שאין כאן פיקוח נפש... ואם מדובר במשהו מורכב או דורש זמן - בוודאי שיש פיתוחים אחרים העומדים לפני פיתוח זה. -
רעיון יפה מאוד.
אבל כמו שכתבת, כנראה שיש פיתוחים קודמים, וזה רק עניין של נוחות...
אבל חזקה על נטפרי, שמשתדלים לעשות הרבה למען חוויית המשתמש. -
לא הבנתי מתי אתה פותח כמה כרטסיות? תן הדגמה של העניין.
-
@magicode לענ"ד כוונתו שלפעמים עומדים באתר מסוים ויש בו כמה קישורים של הורדות או כל דבר אחר ולוחצים על כמה קישורים ואח"כ עוברים דף דף, בסימניות למעלה,
ואם יהיה מסומן למעלה מה חסום ומה פתוח זה יכול לחסוך את הצורך להכנס לתוך הדף ויהיה אפשר לסגור אותו ישירות. -
נכון. תודה.
-
רעיון מצוין. favicon שונה לכל סוג דף חסימה.
-
@יהושע-ב. אמר בהצעה לשינויי אייקון:
רציתי להציע שיהיה אייקון נפרד לכל הודעה.
לדוגמה, כשאני לוחץ בדפדפן על פתח קישור בכרטיסיה חדשה, והקישור נפתח מאחורי הכרטיסייה שלי שאני עומד בה - אם יהיה אייקון נפרד בראש הכרטיסייה ל"אתר חסום" ואייקון נפרד ל"אתר המצריך בדיקה" זה יכול לחסוך את הזמן של פתיחת כל כרטיסיה בנפרד אח"כ, זה יכול להיות נוח יותר בפרט כאשר פותחים כמה כרטיסיות בבת אחת [שעשויים לעשות זאת כל יום].
כמובן שמדובר על נוחות בלבד, ואל תתפסו אותי על העניין שאין כאן פיקוח נפש... ואם מדובר במשהו מורכב או דורש זמן - בוודאי שיש פיתוחים אחרים העומדים לפני פיתוח זה.הצעתי את זה בעבר
-
עידכנתי את זה.
הצעה מספר 6.
https://netfree.link/user#/tools/feature-request?r=6 -
@magicode יש כאן איזה אי שוויון בהצעות, מבחינת הביצוע,
אינו דומה פיתוח זה (favicon) למשל, ל'תוכנת/אפלקציה WIFREE לאנדרואיד. (טאבלטים)'...
זה באמת ישפיע, ז"א הפיתוח הזה (favicon), ייתכן שיבוצע לפני הפיתוח הנ"ל, על אף שיהיה לו פחות הצבעות, ורק משום שהוא בר ביצוע ב X דקות?
א"כ, מומלץ שיהיה דירוג מצד המנהלים, על הקושי במימוש...
-
@WWW
"דף זה מאפשר לכם להביע את רצונכם, מה אתם מעדיפים שנטפרי יפתחו קודם. אם יש הצעה שלא רשומה פה אתם מוזמנים ללחוץ פה כדי להציע בפרום שלנו. נטפרי שומרת לעצמה את הזכות לקדם הצעות או לבטל אותם גם בניגוד למה שהוצבע."... -
בתור מאמר המוסגר אולי כדאי שמי שיש לו 2 חיבורים בנטפרי יהיו לו נקודות הצבעה כפול?