מחפשים פתרונות איך לסנן את האתר הזה
-
@administrators
נתקלתי היום באתר שבעבר נאמר לי שנדרש פיתוח בכדי שזה יפעל, וב"ה היום שלחתי שוב פנייה על האתר וב"ה זה פועל כנדרש.
שאלתי האם אתרים שנאמר עליהם 'מחפשים פתרונות איך לסנן את האתר הזה', האם כנטפרי תצליח לפתח את המניע של זה, האם כל האתרים שעובדים על הטכנלוגיה הזאת יתחילו לפעול אוטומטית, או שבכל מקרה יצטרו לשלוח לבדיקה נוספת של האתר.
ואת"ל כצד האחרון, איך נדע אם כבר יש פתרון לאתר או לא ?
נשמח לקבל תשובה מפי המומחים.
תודה -
כל מקרה לגופו
-
@shraga
אז יש מקום שאחרי תקופה לשלוח פנייה לבדוק אם מצאו פיתרון ? -
@סופר אמר במחפשים פתרונות איך לסנן את האתר הזה:
אז יש מקום שאחרי תקופה לשלוח פנייה לבדוק אם מצאו פיתרון ?
במקום לשלוח פנייה תוכל לבדוק אם האתר נפתח או שעדיין כתוב שהוא זקוק לפיתוח
-
-
'מחפשים פתרונות איך לסנן את האתר הזה' אין משמעותו שבאופן פעיל מחפשים פתרונות, הכוונה שללא מציאת פתרון משביע רצון, לא ניתן לפתוח את האתר.
כיון שכן, אפשר מידי פעם לשאול אם מצאו פתרון, ולא בגלל שיתכן שכבר מצאו פתרון, שאם זה היה המצב האתר כבר היה פתוח, אלא כדי לתת דחיפה עדינה שאולי תועיל לחיפוש פתרון בפועל. -
@MacroShadow אמר במחפשים פתרונות איך לסנן את האתר הזה:
'מחפשים פתרונות איך לסנן את האתר הזה' אין משמעותו שבאופן פעיל מחפשים פתרונות, הכוונה שללא מציאת פתרון משביע רצון, לא ניתן לפתוח את האתר.
כיון שכן, אפשר מידי פעם לשאול אם מצאו פתרון, ולא בגלל שיתכן שכבר מצאו פתרון, שאם זה היה המצב האתר כבר היה פתוח, אלא כדי לתת דחיפה עדינה שאולי תועיל לחיפוש פתרון בפועל.אני דיברתי על מצבים שפיתוח מסויים יכולה לפתור בעיה בהרבה אתרים, ולכן יתכן שלפעמים מוצאים פיתרון, והשאלה שלי היתה האם הפיתרון חל על כל האתרים הבעייתיים בפיתוח הדרוש באופן אוטומטי.
-
@סופר אמר במחפשים פתרונות איך לסנן את האתר הזה:
כיון שכן, אפשר מידי פעם לשאול אם מצאו פתרון, ולא בגלל שיתכן שכבר מצאו פתרון, שאם זה היה המצב האתר כבר היה פתוח, אלא כדי לתת דחיפה עדינה שאולי תועיל לחיפוש פתרון בפועל.אני דיברתי על מצבים שפיתוח מסויים יכולה לפתור בעיה בהרבה אתרים, ולכן יתכן שלפעמים מוצאים פיתרון, והשאלה שלי היתה האם הפיתרון חל על כל האתרים הבעייתיים בפיתוח הדרוש באופן אוטומטי.
לא מכיר מציאות כזאת. עכ"פ כמעט ולא.
-
אני דיברתי על מצבים שפיתוח מסויים יכולה לפתור בעיה בהרבה אתרים, ולכן יתכן שלפעמים מוצאים פיתרון, והשאלה שלי היתה האם הפיתרון חל על כל האתרים הבעייתיים בפיתוח הדרוש באופן אוטומטי.
לא מכיר מציאות כזאת. עכ"פ כמעט ולא.
וגם א"כ, אני משער שאין לנטפרי רשימה של אתרים שמחכים לפתרון הספציפי הזה, וכעת עם הגיע הפתרון ניתן לפתוח את כולם....
-
כמדומני שבמחפשים פתרון כתוב שאם יש לך רעיון תפנה אליהם, אדרבה זה הכי טוב שמכל אלפי משתמשי נטפרי יהיה וודאי למישהו רעיון, תחשוב לבד ואולי גם לך יהיה רעיון.
-
@לחיל-אומר אמר במחפשים פתרונות איך לסנן את האתר הזה:
כמדומני שבמחפשים פתרון כתוב שאם יש לך רעיון תפנה אליהם, אדרבה זה הכי טוב שמכל אלפי משתמשי נטפרי יהיה וודאי למישהו רעיון, תחשוב לבד ואולי גם לך יהיה רעיון.
בדרך כלל אתה לא יודע מה הבעיה, אז איך אתה יכול לבוא עם פתרונות ?!
-
@לחיל-אומר אמר במחפשים פתרונות איך לסנן את האתר הזה:
כמדומני שבמחפשים פתרון כתוב שאם יש לך רעיון תפנה אליהם
כבר מזמן הורידו את הכיתוב הזה, לאור טענותיו של @רחמים כאן: http://forum.netfree.link/post/33527
@administrators אולי באמת הגיע הזמן, לשנות גם את הכיתוב 'מחפשים פתרונות', (לכתוב משהו כמו: אין כעת אפשרות טכנית להבטיח את כשרותו של האתר לאחר פתיחתו).
-
@ליכט @סופר לדוגמא בחנות תוספים של כרום אני רואה שכן כתוב "מחפשים פתרונות" זה מקום שכולם יודעים מה יש שם, ואפשר להציע הצעות כאן כמו שמישהו כבר הציע, מי יודע אולי זה יתקבל.
http://forum.netfree.link/topic/1293/האתר-החדש-של-ר-צביצבי-zvizvi/1133