בעיה בחסימות
-
בהזדמנות זאת יש לציין שדיברתי עם כמה אנשים שעברו ממקומות אחרים לנטפרי ומרוצים מאד משתי הצדדים גם שזה חסימה יותר מפוקחת וגם שרק בנטפרי כשאתר חסום הוא באמת בעייתי ולא בגלל בעיה ברובוט או סיבה צדדית (לדוג' בזאפ התמונות)
יישר כוחכם. -
@לחיל-אומר אמר בבעיה בחסימות:
אני בסך הכל חותר לזה שהרובוט שכבר שנים פועל גם בנטפרי יהיה מקצועי ואיכותי, ולא סתם כמו בכל החברות שהוא נדחף לכל מקום.
יש מה לשפר ברובוט, אבל הוא משוכלל במיוחד ואיכותי מאוד מאוד.
בשביל להציע שיפור עליך להציע מקרים או רעיונות ספציפיים לשיפור. -
@נטפריס אמר בבעיה בחסימות:
יש מה לשפר ברובוט, אבל הוא משוכלל במיוחד ואיכותי מאוד מאוד.
בשביל להציע שיפור עליך להציע מקרים או רעיונות ספציפיים לשיפור.הרובוט איכותי ואין שיפור מסוים, אבל היום הרובוט נמצא בכל מקום (חיפושי גוגל, וויקפדיה ,חיפושי אתרים וכו') דבר שלא היה קודם ועל פניו הוא לא נראה נצרך, וגורם הרבה בעיות.
אם יש עוד מישהו שזה גורם לו בעיות נשמח אם יעיר פה לטובת הכלל . -
דבר שלא היה קודם
אתה יכול לציין מתי זה 'קודם' ?
לפי זכרוני - מאז ומעולם הוא היה בכל מקום, בכל אופן כבר תקופה ארוכה של כמעט שנה ודאי ! -
@מעמד תמיד היה רובוט ותמיד והא היה חוסם, אבל הערך לפני חצי שנה הוא התחיל לשים איקסים על רוב תוצאות בגוגל ובימים האחרונים הוא חוסם לי הרבה אתרים לדוג' באתר אגורה חצי מהחפצים.
-
@מעמד תמיד היה רובוט ותמיד והא היה חוסם, אבל הערך לפני חצי שנה הוא התחיל לשים איקסים על רוב תוצאות בגוגל ובימים האחרונים הוא חוסם לי הרבה אתרים לדוג' באתר אגורה חצי מהחפצים.
ספציפית על אתר אגורה, שלח פניה עם דוגמא ספציפית. ותציין שזה לא נקודתי אלא מדגמי וזה על רוב התוצאות מהאתר, ויטפלו בזה בע"ה.
-
גם אני נתקלתי בהרבה חסימות כאלו לדוגמה פתאום תרגום גוגל נחסם לי.. לדעתי צריך לשפר משהו ברובוט, לא מבין בזה..
-
אני לא יודע להצביע על נקודה
אבל בהחלט מרגישים את הרובוט חזק מאד בתקופה האחרונה ,
יתכן שאנשים פחות פונים על זה בשונה מבדיקת אתר, מה שיוצר את הסטטיסטיקה, -
אצלי קורה הרבה שחיפוש סתמי בגוגל מביא לעמוד "הרובוט מצא דברים לא טובים", ולאחר רענון העמוד כן מוצג.
זה קורה הרבה, במקרים שבוודאות אין שמץ סיבה לחסימה, כגון חיפוש חוקים (למשל "שעות עבודה ומנוחה") וכד'. -
@רוח אמר בבעיה בחסימות:
אצלי קורה הרבה שחיפוש סתמי בגוגל מביא לעמוד "הרובוט מצא דברים לא טובים", ולאחר רענון העמוד כן מוצג.
גם אצלי. בל"נ כשזה יקרה בפעם הבאה אשים לב על איזה חיפוש זה קרה ואשלח פניה.
-
אני שמתי לב על משהו כעת
תגידו אם הדף הזה פתוח לכם או אם X הרבה ?
זה פשוט חיפוש גוגל של הסבר על מהו חוק עוקף בג"צ, לא חושב שאמור להיות דברים בעיתיים בו
https://www.google.co.il/search?safe=active&ei=-HA8W8fBFpPZgQajs5fIAg&q=מהו+חוק+עוקף+בג"צ&oq=כמה+חוקים+יש+במדינת+ישראל&gs_l=psy-ab.3.7.0i71k1l8.0.0.0.13628.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c..64.psy-ab..0.0.0....0.1FldE0gHfm0 -
@מעמד נכון הרוב סגור, אבל כולם מפנים לאתרים שסגורים בנטפרי.
-
@מעמד מה לעשות שהתוצאות שם זה מYNET ערוץ 7 ועוד...
-
@שי אבל התוצאות שם בעיתיות ?
-
@מעמד זה לא משנה האם הם בעיתיות או לא, תוצאות בגוגל שמפנים לאתרים חסומים בנטפרי נחסמים.
מה שדיברו פה זה על חסימות של הרובוט המילולי -
כפי ש@גדול-קטן אמר, רובוט המלל נכנס לפעולה רק באתרים שפתוחים.
אם התוצאות ממקור סגור האיקסים הם לא בגלל רובוט המלל, אלא בגלל שהדף חסום. -
אתמול כתבתי פה פוסט שיש בעיה כרגע ברובוט, היה לי ספק אם זה בעיה אצלי או אצל כולם,כרגע אני רואה הרבה תגובות של אנשים כמוני שלא יודעים להצביע על משהו אבל מרגישים בעיה, אם יש למישהו פתרון או הערה נשמח אם ישאיר כאן דחוף.
תודה. -
אם התוצאות ממקור סגור האיקסים הם לא בגלל רובוט המלל, אלא בגלל שהדף חסום.
א. למה לפעמים גם בתוך אתרים יש איקסים באמצע הדף?
ב. מאז שיש איקסים יש בעיות בכל החיפוש גוגל ולא רק בתוצאות עם האיקסים( לדוגמא הרבה פעמים כתוב error או איקסים מסוג אחר).
האם יש מה לעשות בנידון?
תודה. -
לא קשור, התוצאות בגוגל שמפנות לאתרים חסומים בנטפרי מסומנות ב XXX, זה לא קשור לרובוט. בנוסף הרובוט של נטפרי חוסם מלל לא ראוי שנמצא בתוך דף באינטרנט ובמקומם מציג XXXXX.
ב. מאז שיש איקסים יש בעיות בכל החיפוש גוגל ולא רק בתוצאות עם האיקסים( לדוגמא הרבה פעמים כתוב error או איקסים מסוג אחר).
איקסים מסוג אחר זה אומר שהאתר פתוח, אבל המילים שאותם גוגל מציג תחת התוצאה הם לא ראויים ולכן הם נחסמים ע"י הרובוט.
-
@גדול-קטן אמר בבעיה בחסימות:
לא קשור, התוצאות בגוגל שמפנות לאתרים חסומים בנטפרי מסומנות ב XXX, זה לא קשור לרובוט. בנוסף הרובוט של נטפרי חוסם מלל לא ראוי שנמצא בתוך דף באינטרנט ובמקומם מציג XXXXX.
לענ"ד שאלתו של @לחיל-אומר, אם ישנה אפשרות לסנן מילים מתוך האתר, שימו איקסים בתוך האתר, ולא לחסום את כל הדף
אא"כ האתר יהיה מלא באיקסים כמובן...