פתיחת תצוגת רחוב (street wiew) בגוגל מפות
-
במחשבה שני'ה, הפיתוח הרי כבר פותח וקיים (בפינטרסט), וא"כ מה שצריך כאן זוהי רק הגדרה ולא פיתוח.
א"כ, אז אולי אין ענין להוציא א"ז להצבעה, (אלא ל'הסכמה' של המנהלים).
@administrators אני צודק ? -
אם היו מעלים את זה להצבעה, הייתי מעביר את כל הקולות שלי לרעיון הזה!!!
-
בשלב ראשון, הייתי נותן אפשרות למשתמשי נטפרי לבקש בדיקת תמונות נלוות, שגולשים העלו, למשל בדיקה של תמונת אתר\בניין מסוים.
מאוד מתסכל העובדה שלא ניתן לבקש זאת, לכאורה אין כל הבדל בין תמונה זו לבין תמונה מויקיפדיה, העובדה שהתמונה יושבת על השרתים של גוגל, אין לה שום משמעות לגבי הסינון!!
יש הרבה אתרים ובניינים שהם סתמיים לחלוטין, ואין עליהם ערך בויקי או בכל אתר אחר, ורק דרך גוגל-מאפס ניתן להשיג תמונה שלהםבשלב השני (שהוא פרויקט הרבה יותר מורכב...) לפתוח את הסינון של "תצוגת רחוב".
-
הפתרון לזה לא יבוא לדעתי בדמות שליחת התמונות לבדיקה, זה לא ישים כלל (מדובר בכמויות תמונות בלתי נתפסות), אלא אם כן הכוונה היא לאיזור ספציפיים שיהיו פתוחים
-
@shraga אמר בפתיחת תצוגת רחוב (street wiew) בגוגל מפות:
מדובר בכמויות תמונות בלתי נתפסות
אחרי שהמושגים של הציבור פה זה 290 מיליון תמונות, צריך לשקול מחדש את המושג 'בלתי נתפס'
-
@shraga אמר בפתיחת תצוגת רחוב (street wiew) בגוגל מפות:
הפתרון לזה לא יבוא לדעתי בדמות שליחת התמונות לבדיקה, זה לא ישים כלל (מדובר בכמויות תמונות בלתי נתפסות), אלא אם כן הכוונה היא לאיזור ספציפיים שיהיו פתוחים
@מטעמים אמר בפתיחת תצוגת רחוב (street wiew) בגוגל מפות:
בשלב ראשון, הייתי נותן אפשרות למשתמשי נטפרי לבקש בדיקת תמונות נלוות, שגולשים העלו, למשל בדיקה של תמונת אתר\בניין מסוים.
-
יש לי רעיון, תגידו פה אם זה ישים, שרובוט אוטומטי יבדוק בתוך תצוגת רחוב אם יש אנשים, ורק תמונות עם אנשים יישלחו לבדיקה.
המעלות:
א. בניגוד לשאר התמונות, פה הבעיה יכולה להיות רק איש או לא איש,( מה גם שאת זה הרובוט מזהה בקלות)
ב. יישלחו רק מספר מצומצם של התמונות והכל ייפתח.
ג. אני לא מספיק מבין בזה, אבל בגדול נראה שאין הרבה בעייתיות במפות של גוגל (גם לפני הבדיקה)
החסרון: אחרי הכל אין בזה את המעלה של עין אנושית.
יגיבו הציבור.
נ.ב. @ליכט יישר כח על הרעיון החזק. -
@לחיל-אומר
כאן לא הסכימו עם הרעיון. -
@סופר אני יחזור שוב על הדברים, שלא דומים לבלוג שם ולא לתמונות אחרות:
א. שפה יש בעיה רק אם יש אנשים- בניגוד לכל התמונות שיש עוד בבעיות התמונות.
ב. שהתמונות של האנשים ייבדקו ידנית, בניגוד למה שכתוב שם שהכל רובוטי.
לא סתם הצעתי את זה רק פה, חלק מהמעלה של נטפרי שהם בודקים תמונות ידני. -
לא צריך כלל תמונות של אנשים. בכל מקרה שיש תמונה של אדם או משהו דומה זה ייחסם
-
@aiib אמר בפתיחת תצוגת רחוב (street wiew) בגוגל מפות:
לא צריך כלל תמונות של אנשים. בכל מקרה שיש תמונה של אדם או משהו דומה זה ייחסם
לא הבנתי מה ההבדל בין אנשים לבין אדם ?
-
@סופר אין הבדל טעות סופר בלבד
הרעיון ברור לא.?! -
בעיקרון גוגל עמצם מטשטשים דמויות אדם, כך שבעיות חמורות ממוזערות, אלא שהם טישטשו רק את הפרצוף ולא את כל הגוף שפעמים רבות הם בלתי צנועות, לכן אני מציע אולי שיפתחו התמונות בטשטוש בינוני והעין הבוחנת של המשתמשים הם אלו שיתנו את ההכשר על התמונה אם נראית בסדר ורק אז ישלח לבדיקה אצל הגויות לפתיחה רגילה.
כמובן שאם יתברר שהתמונה פסולה הרי שהמשתמש החרדי לא יורשה לתת חוות דעת לתמונות. -
פוסט זה נמחק! -
אין פה בכלל תמונות של אנשים, מי שמשתמש בכלי הזה יודע.
להיפך, מי שמשתמש בכלי הזה יודע שלא לחינם נטפרי חסמו את זה,
ומי שלא משתמש עם זה חושב כמוך... -
@אנדי תפני למערכת הפניות. יתכן וזה יוכל להגיע לוועדת חריגים.
-
בנוסף, [בסוגרי סוגריים] יש פה משהו מתחת לפני השטח שאף אחד לא מדבר עליו: הרי גם אני ואתה הולכים ברחוב... בנוסף לזה שאנו גולשים בנטפרי, ברחוב - גוגל לא מטשטש את התמונות ובכל זאת אנו ממשיכים ללכת ברחוב! כאן, שגוגל מטשטשת לא כל שכן. ואם תוסיף לזה את הרובוט האוטומטי שיש לו יכולת לזהות דמויות?
אז באמת מדוע שלא יהיה לזה מענה?
איזה השוואה מקוממת, כל בר דעת מבין שיש הבדל עצום אם זה ברחוב, או שיושבים לבד מול מסך המחשב.
אין שום סיבה שנטפרי תתפשר על כלל הברזל שעדיין לא הוזז אף פעם: אין שום תמונות של נשים בלי יוצא מן הכלל!!!
גם לא מטושטשות... ודי למבין. -
אכן @נפתולי ו-@shraga דברי טעם!!
אני חוזר בי מהדברים שכתבתי לעיל.קבלו נא את התנצלותי הכנה.
-
עמדתי לפתוח על זה נושא, לאחר שהופניתי לכאן מהסקר בעמוד הפניות.
גם אנחנו נתקעים בצורך הזה פעמים רבות מאוד, לפני כל נסיעה למקום, כשרוצים להכיר שטח במקום להסתבך במקומות לא מוכרים,
בהכנת מסלולים ובעוד פעמים רבות, ממש נצרכות.אם היתה אפשרות לבקש פתיחת איזור גם במחיר של יותר נקודות, ואפילו רבות, היינו הולכים על זה.
-
רציתי להצביע על הנושא אבל זה כלל לא קיים בסקר???