איזה נטסטיק לקנות
-
@שוקי הדגם הזה מעולה. אבל המחיר מעלה חשד שיתכן ולא תקבל את המוצר. כדאי לקנות אצל מוכר עם דירוג גבוה. (ולא עם דירוג 0 כמו בתמונה)
-
@שוקי אני יכול לספר לך (לא כנראה,בוודאות) מה יקרה: אתה תזמין וזה לא יגיע ואם תבקש זיכוי תקבל.
המחיר הריאלי שלו באיביי הוא לא פחות מ120 ש"ח.@לחיל-אומר אמר באיזה נטסטיק לקנות:
@שוקי הגיוני מאד מסיבה אחת, הרבה מאד מוצרים באיביי הם זיוף.
לא כדאי לך לקנות את זה משתי סיבות: א. לכאורה זה זיוף סיני זול. ב. בנטסטיק ספציפית רוב הסוגים לא טובים-מניסיון, הקישור שהבאתי כמו כל הקישורים שאנשים העלו, המוצר נבדק והוא איכותי.
בהצלחה.לא כדאי לקנות מהסיבה הפשוטה שזה לא יגיע אבל הסיבות שלך לא נכונות:
א. אין זיוף סיני לדגם הזה, תבדוק!
ב. חבל שאתה חוזר שוב על הטענה שהדגם הזה לא טוב/מוכר כשבעבר ראית שגם המוכרים (כמו @zeevgros כאן) וגם המשתמשים כאן בפורום (אם תתעקש אני יחפש) ממליצים על הדגם הזה מאד? למה לשלם על הדגם שאתה מביא כמעט פי שנים כשההבדל הוא שבזה יש בטריה ובזה אין? אפשר לחבר את הסטיק למטען נייד שיעלה רבע מההפרש. -
@אלי-TZA
אז תכלס יש לך קישור למוכר מהימן אני פשוט לא מבין בזה כ"כ. -
פוסט זה נמחק! -
0_1531390005575_נטסטיק.docx זה נראה בסדר???
-
@לחיל-אומר החיסרון במה שהבאת שהוא יותר יקר
-
@שוקי אתה יכול לחפש באיביי את הדגם הפחות מתקדם "huawei e5573" לא בדקתי בדיוק אבל זה נראה שבסך הכל אין לו מסך (דבר שאין בכל הנטסטיקים), הוא כבר עולה מחיר סביר.
-
@לחיל-אומר ראית את המונה האחרונה
זה נראה מוכר אמין?? -
@שוקי יש לו 98% משוב חיובי שבאיביי זה נקרא לא הרבה בכלל, בקשר למוצר אין לי מושג, החברה פה ממליצים עליו.
-
-
חבל שאתה חוזר שוב על הטענה שהדגם הזה לא טוב
לא דיברתי על הדגם הזה דיברתי בכללות על הנטסטיקים- אדרבה יכול להיות שזה משהו טוב בחברת huawei, דיברתי בכללות על הנטסטיקים אם תסתכל טוב בפורום תראה הרבה אנשים שיש להם תלונות על הנטסטיק.
-
@לחיל-אומר אמר באיזה נטסטיק לקנות:
תסתכל טוב בפורום תראה הרבה אנשים שיש להם תלונות על הנטסטיק.
אתה מתעקש... (שים לב שגם כאן שני מוכרים נתנו לייק לפוסט שלי)
אין שום תקלות (אא"כ אתה קורא להגדרה ידנית ח"פ של APN תקלה) תראה לי אחד! -
@שוקי המוכר הזה הוא Top Rated Seller ולכן לא אמור להיות סיכון בקניה ממנו.
-
@אלי-TZA תודה רבה
-
@אלי-TZA אמר באיזה נטסטיק לקנות:
אין שום תקלות
יש את הנושא של ההתנגשות עם עדכון ווינדוס. אבל זה פתיר ויתכן שבעדכונים הבאים של וויינדוס זה כבר נפתר. אני לא יודע.
-
- חבר עובד איתו על וינדוס 10 1803 בלי בעיה.
- דיברו כאן/בתחומים שזה נפתר ב1803.
- כל הבעיה הייתה בחיבור USB ולא בWIFI.
-
@אלי-TZA אמר באיזה נטסטיק לקנות:
בגדול כל סטיק של zte או HUAWEI דור 4 קטגוריה 4 שעובד עם את התדרים בישראל.
הבאתי לך כאן למעלה קישור להמלצה על דגם מסויים מומלץ.האם זה טוב? כי זה נראה קצת מוזר שיש חברה אחרת על זה ורק מאחורה כתוב הוואי
https://he.aliexpress.com/item/32810772485.html?spm=a2g0s.12269583.0.0.37ae1f0158BZtP
-
@aiib לא מוזר, זה סה"כ מפעיל סלולרי מאיפשהו בעולם כמו שכאן מכרו סטיקים עם הסמל של סלקום אורנג' וכדו'
סה"כ הסטיקים נראים בסדר. -
@משה-זוכמיר איזה קנית? איך איזה דגם וחברה ?