אלי אקספרס
-
@אמיר אלי אקספרס נפתח עם סינון תמונות
-
@מ.-פינחסי גם האיביי? ומי יוצר מסנן נטפרי או נתיב?
-
@אמיר בוא נתכתב בצאטי'ם.
-
@אמיר גם האיביי.
מי יותר מסונן?
הפירוש המילולי של סינון זה פשוט מיון.
באתרוג המחשב ממיין את התמונות. בנטפרי זה בני אנוש.
תחליט לבד מה יותר מסונן.
זה בנוגע לתמונות.בנוגע לאתרים.
תתאר לעצמך מסננת ששמים מעל הסיר, ורק אם מוצאים בעיות אז מוציאים אותם מהסיר. הלזה יקרא מסננת?
בנטפרי שמים את כל הזבל מעל המסננת, ורק מה שכשר בטוח נכנס לסיר. ככה אתה יכול להיות רגוע שמה שבסיר נקי לגמרי -
ובנוגע לסינון מלל - העובדה הפשוטה היא שבסינונים אחרים מעתיקים את שיטות הסינון מנטפרי. כך לפחות טוענים פה כמה מחברי הפורום.
• כל הנ"ל הוא בנוסף לעבודה הפשוטה שיש אתרים שרק נטפרי הצליחו לסנן אותם כיאות (יוטיוב, חיפוש גוגל, גוגל תמונות, נקסט, ועוד)
• חוויית המשתמש - תשאל את תגובתם של שאר המשתמשים והם יענו לך...
• כל הנ"ל הוא בנוסף לזה שנטפרי לש"ש בלבד ולכן אכפת להם ממך ולא מהמצלצלים שבכיסך. הדבר מתבטא בשירות הנפלא ומערכת הפניות. ובעצם סעיף זה הוא השורש לכל האמור לעיל -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
תכלס הסינון של נטפרי יותר קפדני
כאחד שמשתמש גם עם אתרוג במשרד גם הדרן בטאבלט וגם נטפרי בבית -
@מישהו-חשוב הדרן מאשרים אלי אקספרס עם תמונות של מוצרים? והאם הדרן או נטפרי פותחים שירים להורדה כי לי יש נתיב והכווווווווול חסום חוץ מכמה דברים בודדים
-
בהדרן אליאקספרס סגור לגמרי. אלא שיש אפשרות להתקין במכשיר של הדרן דפדפן של נטפרי ואז יהיה כמובן גם אליאקספרס..
בקשר להורדת שירים, פתוח בנטפרי אלא א"כ זה אתר בעייתי בעצם. -
סיפר לי חבר, שיש לו את הסינון המתחרה של נטפרי בדרגה הגבוהה (עם רובוט סינון תמונות).
הוא שאל אותי לגבי מעבר לנטפרי, שאלתי אותו מה קרה.
סיפר לי, שעדיין יש תמונות נשים, וגם שהתקין איזה תוכנת הורדה (להורדה מיוטיוב וכדו'), ויש שם גם דפדפן והכל פתוח!
(כנראה סוג של פרוקסי או VPN). -
אין כמו נטפרי
גם הכי פתוח (יותר אתרים ואפשרויות)
וגם הכי סגור (ללא תמונות ופאשלות)גם הכי זול וגם נעים לעין בסינון תמונות
-
אף אחד לא יודע עם נטפרי מסננים גם תמונות של מוצרים באלי אקספרס?.... והאם יש להם מסלול שהם כן פותחים את זה?.......
-
@אמיר נטפרי מסננים כל תמונה באתר אלי אקספרס
-
@מ.-פינחסי וזה אומר שאם אני רוצה לקנות משהו שם, אני בכלל לא רואה תמונות של מוצרים או שחלק כן רואים?.........
-
-
@אמיר אני חושב שהסרטון הזה יחכים אותך
https://www.youtube.com/watch?v=06yZI_JR2mg -
באלי אקסספרס כיון שהוא אתר שימושי הרבה מתמונות נשלחו כבר בעבר לבדיקה ומה שבסדר כבר נפתח
הנה דף לדוגמה
-
@טרוצער למה נתיב גם לא פותחים כמו נטפרי חלק מהתמונות? והסרטון ששלחת לא מאושר בנתיב
-
@אמיר אמר באלי אקספרס:
@טרוצער למה נתיב גם לא פותחים כמו נטפרי חלק מהתמונות? והסרטון ששלחת לא מאושר בנתיב
כי אין להם את הכלים לכך.