אשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!
-
@איש-אחד בעיה נוספת, שיש שלל מכשירים, זה לא כמו מחשבים שיש windos10-7-8-8.1 ובכולם הוויפרי עובד באותה צורה ללא צורך בהתאמה ובתמיכה מיוחדת, התקלות האפשריות צפויות וידועות.
בשביל root צריך הוראות ייחודיות לכל מכשיר, וכיון שיש כל כך הרבה סוגי מכשירים ואין אפשרות להגיע לידע מושלם על כל דגם ודגם, התמיכה הטכנית בזה עלולה להיות לוקה מאוד בחסר -
@shraga
לגבי השלב הראשוני של ביצוע הרוט, זה בהחלט משתנה ממכשיר למכשיר,
ופשוט מאד צריך להחזיק רשימה של מכשירים ודגמים "תומכי נטפרי", קרי: ידועה הדרך איך לעשות להם רוט.
כל מכשיר שלא נמצא ברשימה, אין טעם לנסות להתקשר לתמיכה של נטפרי, כי לא יהיו לה פתרונות קסם.
ואגב, זאת תהיה רשימה גדולה מאד... לא מכיר הרבה מידי אנדרואידים ש XDA לא הצליחו לפצח...אבל לדעתי, אחרי שביצעת את הרוט,
החלק העיקרי, והוא אפליקציית ה WiFree / "אנדרוגינוס" או איך שלא נקרא לה, וכן ההתאמות בליבת מערכת האנדרואיד,
לכאורה לא אמור להיות הבדל מהותי בין המכשירים.
האנדרואיד זה אותו אנדרואיד בכולם (ועל פי רוב ההגדרות זהות גם ללינוקס).אני אומר את זה מהשערה. לא ניסיתי אף פעם ללכת בכיון של WiFree לאנדרואיד,
אבל יש לי נסיון עם שינויי מערכת, כגון התקנת שרת סמבה של לינוקס - על אנדרואידים גרסאות 4,5,6,7 בסמסונגים, שיאומי, וסיני גנרי. -
@איש-אחד
החברות הקיימות עובדים עם knox שזה לא מבטל אחריות אלא מיועד בדיוק בשביל זה, -
@957 אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
@איש-אחד
החברות הקיימות עובדים עם knox שזה לא מבטל אחריות אלא מיועד בדיוק בשביל זה,נכון להיום כל החברות הקיימות נראה שעברו לזה,
ומסתמא לא (רק?) בגלל האחריות אלא (בעיקר) בגלל שיותר קשה לעקוף פתרון Built in מיצרן בסדר גודל כזה, מאשר פתרונות מפיתוח עצמי.
אבל ממש עד לא מזמן היה גם לנתיב וגם להדרן מכשירים לא רק מתוצרת סמסונג.
האם באמת לא היה להם אחריות יצרן? (אני שואל, כי באמת שאני לא יודע) -
@איש-אחד
עד שהם לא עברו לא היה -
@957 אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
@איש-אחד
עד שהם לא עברו לא היהמעניין...
עכ"פ לפחות יש לנו כבר אינדיקציה לכך שאנשים הסכימו לקנות מכשירים מסוננים (פלוס מינוס) אפילו במחיר איבוד אחריות יצרן -
@איש-אחד
בתחילה כמדומני שהיה להם הסכם עם היבואן של LG
ובאיזה שלב נראה לי שהם חישבו את ה בתמחור וספגו עליהם -
אם יפותח נטפרי לאנדרואיד, חוץ מכל היתרונות הברורים, רציתי לציין עוד סיבה למה לעשות את זה ובמהירות המירבית...
כידוע אחת הבעיות העיקריות בסמרטפונים המסוננים הינה בזבוז זמן (ומעבר לזה. פעמים רבות זה פוגע בקביעת עיתים לתורה, בשלום בית ועוד. מכיר מישהו מקרוב).ניתן לפתח את המנגנון למניעת בזבוז זמן כך שיופעל על הדפדפן וכן על האפליקציות. לכאורה זה יועיל לאנשים רבים, וכן יהווה יתרון גדול על פני הסמרטפונים המסוננים הקיימים בשוק.
לשיקול המפתחים...
-
@איש-אחד האם מצאת רוט למכשיר ZH960?
תודה מראש -
לא הצלחתי לעקוב אחר כל הנכתב באשכול אבל אשמח לדעת האם התוכנה לאנדרואיד המתוכננת תהיה מוגנת בפני הסרת התוכנה ע"י פירמוט המכשיר?
במחשב זה עוד פחות מפריע כי בדר"כ יש תוכנות ודברים שלאדם הרגיל יהיה קשה לפרמט בשביל זה. אבל בסמארטפון זה יותר קל.
אז מה מתוכנן?
@administrators -
@חיבור אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
לא הצלחתי לעקוב אחר כל הנכתב באשכול אבל אשמח לדעת האם התוכנה לאנדרואיד המתוכננת תהיה מוגנת בפני הסרת התוכנה ע"י פירמוט המכשיר?
במחשב זה עוד פחות מפריע כי בדר"כ יש תוכנות ודברים שלאדם הרגיל יהיה קשה לפרמט בשביל זה. אבל בסמארטפון זה יותר קל.
אז מה מתוכנן?
@administrators@יהושע-ב. אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
מאחר ואיפוס מכשיר הוא דבר יותר קל באנדרואיד ויותר נגיש, לכאורה צריך משהו שלא נמחק באיפוס מכשיר. אולי שייך בעולם איזה דרך להכניס לתקיית האיפוס את האנדרואיד המקורי עם התוכנה [לכאורה דבר כזה יהיה יותר שייך אם נטפרי יעשו רום פרטי שלהם כמו שהציע @חזק .
מכל מקום גם אם יהיה רום של נטפרי, הרי יש אין סוף דגמי אנדרואיד, ואיך יתאים הרום שלהם גם לסמסונג וגם אוואווי וגם לZTE וכן לכל מאות יצרניות האנדרואיד עם כל הדרייברים של כל אחד בנפרד, וחבל שהחסימה תתאים רק למכשירים מסויימים, בפרט שהסמסונגים יקרים יחסית.
בכל מקרה צריך תפילות, כמו בכל הדברים שהיו עד היום. -
במקרה שעובדים עם סים נטפרי
אולי אפשר לעשות שהאפליקציה תזהה את הmei של המכשיר
ואם הלקוח יעשה איפוס למכשיר
ירד קנס מהחשבון 100 ש"ח -
זה לא מספיק.
גם בוויי פריי של המחשב אף אחד לא חשב לעשות כפתור עם תשלום מקוון שמשלם מאה ש"ח ואז התוכנה יורדת אוטומטית מהמחשב. מי שבאמת יש לו סיבה אמיתית [כמו מעבר לסינון אחר] צריך לסדר את זה כמו בן אדם מול נציג.
אחד הסיבות שהגוגל פליי מצליח למכור כ"כ הרבה כל חודש זה בגלל שאין שום יד אדם מעורבת במכירות האלו ודו"ק. -
אתמול סיפר לי מישהו שאפליקציית ווייז עובדת כבר מעולה בנטפרי, חלק בלי נפילות. ואין צורך בהתקנת תעודת אבטחה וגם לא ברוט.
חשבתי על זה שאם תהיה תוכנה ווייפרי לאנדרואיד זה יהיה שווה ביותר. כך נוכל להשתמש עם ווייז בלי לשלם הון לחברות שמתפרנסות מזה.
אני העברתי את כל הקולות שלי לזה. אתה מוזמנים גם לעשות את זה. -
@חיבור אמר באשכול למתכנתים שבינינו: WiFree לאנדרואיד!!:
כך נוכל להשתמש עם ווייז בלי לשלם הון לחברות שמתפרנסות מזה.
.המחיר שוק של זה נמוך עד כדי מחירי הפסד ואתה מדבר על הון ???
-
@957 אתה צודק זה לא הון. אבל אם נדבר על הדרן אז זה 19.9 לחודש על ווייז בלבד ו39.9 לחודש על וויז ומייל בלבד. וזה התחייבות ל3 שנים. ואתה צריך לקנות את המכשיר דרכם. ודפדפן של נטפרי עולה עוד כסף. ולא דיברנו על המסלולים הרחבים יותר ועל האפשרות לעבור בקלות למסלול שפתוח בו גם ווצאפ ועוד.
ברגע שיהיה את התוכנה אז אני יוכל להשתמש בסים של נטפרי שכבר יש לי ואני לא יהיה צריך לשלם על דפדפן וגם אני יהיה משוחרר לבחור את המכשיר המתאים עבורי, ולהישאר עם מדיניות הסינון של נטפרי שהיא הכי טובה.
אז לא הון אבל בהחלט חסכון נוחות ויעילות. -
@חיבור יש עוד חברות שלא כוללות התחייבות לתקופה, רק תשלום על המכשיר
-
@צביי אלו חברות?
ולעצם העניין - זה שיש חברות אחרות לא מייתר את הצורך בנטפרי. אני חושב שכולם מבינים את ההבדלים שיש ושיהיו.
-
-
@צביי שיש חברות שניתן לעבור ממסלול הוויז למסלול פתוח יותר שכולל דברים שנטפרי לא היו מאשרים